.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Laman Web Best104

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mcshah



Number of posts : 7
Age : 32
Points : 0
Registration date : 06/03/2008

PostSubject: Laman Web Best104   6th March 2008, 1:06 pm

Assalamualaikum w.b.t kepada semua pendengar-pendengar setia Best104 Sensasi Selatan.. Wah.. Dah macam DJ pulak.. Shah ucapkan terima kasih pada admin dan moderator kat forum ni.. Dah lama sebenarnya nak join forum ni.. Baru ni berkesempatan.. Actually nak tanya ni.. apa sebenarnya yang terjadi pada laman web stesen radio ni? Beberapa tahun dahulu ada.. Tapi bila semakin dunia IT di negera ni semakin canggih.. hilang pula laman web tersebut.. Shah membersar dgr Best104.. Hingga sekarang ni pun.. Waktu kawan-kawan lain sibuk buat presentasi tentang stesen-stesen radio poplular di Malaysia.. Shah masih memilih Best104.. (sedang mengambil Ijazah Sarjana Muda Penyiaran) Sebab bagi Shah Best104 unik dan ada kelebihannya sendiri.. Bukan macam stesen radio yang ada sekarang.. Sekadar mencari keuntungan semata-mata.. Puas Shah cari bahan untuk presentasi tu.. Tapi tiada pun.. Nasib baiklah Shah ingat semua rancangan-rancangannya.. Cuma tak dapat info tentang penguruan pentadbirannya saja.. Sejarahnya Shah ambil kat wikipedia.com.. Apapun Shah bangga sebab Johor ada stesen radionya sendiri yang terus teguh berdiri menghiburkan pendengarnya.. Kepada admin atau moderator yang ada contact dengan DJ-DJ Best104 atau orang-orang kuatnya.. Harap dapatlah beritahu mereka tentang perlunya ada laman web tersebut.. Selain itu perlu diadakan siaran dalam talian (online) bagi stesen radio ini bagi pendengar-pendengar setia yang tidak dapat mendengarlan Best104 di luar kawasan liputan.

Apa pandangan anda?
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   6th March 2008, 1:35 pm

hai shah..
hmmm..terharu baca entri awak ne..
ya..
kiter membersar dengan 104..
memang ia unik kan..
jd..permintaan awak ne..
kiter serahkan pada TOK PENGHULU....
NASHHHHH..jawab jangan tak jawab..
daaaaaa...

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
greenros



Number of posts : 191
Localisation : UTaRa JOHOR (SEGaMat)
Points : 10
Registration date : 20/10/2006

PostSubject: Re: Laman Web Best104   19th March 2008, 9:04 am

hope dia org baca la apa yang ko tulis shah... tapi aku tgok... Best 104 ni entah la..... sejak dari dulu..cam pusat latihan untuk DJ..bila dah rasa diri dah ok n glamour cabut g stesen lain....tak tau la kenape..agaknya ada masalah dengan pengurusan yang tak peka dengan arus waktu, atau dj yang angkat kaki tu..rasa di best104 bakat dia org tak kemana.... kesal juga kekadang..bukan Senang nak dapat siaran radio negeri sendiri....tapi sayang.....andai tetap bergini....

untuk BOss Best104 BANGUN LA DARI TIDUR...... sudah sampai masa nya BEST104....mengorak langkah untuk memberi hiburan n informasi yang lebih menarik n bermutu untuk semua pendengar....jangan dok ditakuk lama..... rancangan la sesuatu....

BEST104..Benci tapi rindu itulah perasaanku Terhadapmu....Panazzzzz
Back to top Go down
View user profile
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   19th March 2008, 2:12 pm

alaaaahaai dah mmg camni best104 ni
tanak pembaharuan
dengar je la sbb dah minat
tapi hati bngang je
dah mula minat dj` tiba2 tau2 dah kat stesyen lain emm hampeh
pengurusan lembab kot
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Laman Web Best104   20th March 2008, 5:43 pm

mcshah wrote:
Assalamualaikum w.b.t kepada semua pendengar-pendengar setia Best104 Sensasi Selatan.. Wah.. Dah macam DJ pulak.. Shah ucapkan terima kasih pada admin dan moderator kat forum ni.. Dah lama sebenarnya nak join forum ni.. Baru ni berkesempatan.. Actually nak tanya ni.. apa sebenarnya yang terjadi pada laman web stesen radio ni? Beberapa tahun dahulu ada.. Tapi bila semakin dunia IT di negera ni semakin canggih.. hilang pula laman web tersebut.. Shah membersar dgr Best104.. Hingga sekarang ni pun.. Waktu kawan-kawan lain sibuk buat presentasi tentang stesen-stesen radio poplular di Malaysia.. Shah masih memilih Best104.. (sedang mengambil Ijazah Sarjana Muda Penyiaran) Sebab bagi Shah Best104 unik dan ada kelebihannya sendiri.. Bukan macam stesen radio yang ada sekarang.. Sekadar mencari keuntungan semata-mata.. Puas Shah cari bahan untuk presentasi tu.. Tapi tiada pun.. Nasib baiklah Shah ingat semua rancangan-rancangannya.. Cuma tak dapat info tentang penguruan pentadbirannya saja.. Sejarahnya Shah ambil kat wikipedia.com.. Apapun Shah bangga sebab Johor ada stesen radionya sendiri yang terus teguh berdiri menghiburkan pendengarnya.. Kepada admin atau moderator yang ada contact dengan DJ-DJ Best104 atau orang-orang kuatnya.. Harap dapatlah beritahu mereka tentang perlunya ada laman web tersebut.. Selain itu perlu diadakan siaran dalam talian (online) bagi stesen radio ini bagi pendengar-pendengar setia yang tidak dapat mendengarlan Best104 di luar kawasan liputan.

Apa pandangan anda?

wasalam shah...
terima kasih cadangan awk e2..
ttg laman maya sebenar best104 sewaktu ketika dulu.laman e2 di jaga oleh mesra.netyg talian sms nya 39911..nk thu knpe laman maya best104 tiada?sejarahnya mmg ada sejak nash join forum...walaupun saya masih muda tp ada kala amek thu ttg masalah best104 dari rkan2 kt best104 yg arkap mcm abg emr,encik harun(ketua berita) serta rakan teknikal yg pernah jumpa...
masalah laman maya best104 tiada sbbkan ada seseorg yg telah mengatakan e2 adalah PEMBAZIRAN...termasuk lah sms..walaupun seseorg e2 pernah bertugas tp hilang tiba2 dan muncul tiba2 dan mengatakan pembaziran pd seseorg yg dh lama keje kt c2..
ttg radio online pun ada jugak yg kata membazir..
jd kami yg kt forum pun ada TERKILAN bila dpt thu...saya dah jumpa sorg kwn yg nk kemuka ttg radio online kt seseorg yg bertugas kt best104 tp beliau mengatakan mcm2 alasan yg ibarat KATAK DALAM TEMPURUNG...
jika shah nk thu hal sebenar boleh call nash kt 012-7691684 atau emel atau PM je nash...nk citer kt public nie byk mslh nnti ada yg igt nash nie GUNTING DALAM LIPATAN pulak...

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   24th March 2008, 2:00 pm

yea yea..saya sangat mengerti masalah itu incik...
tapi aper boleh buat lorrrr...
confused confused

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
mcshah



Number of posts : 7
Age : 32
Points : 0
Registration date : 06/03/2008

PostSubject: gewd news..   24th March 2008, 5:18 pm

hurm.. gewd news to hear from nash.. anyway.. nape plak nak kata website tu satu pembaziran kan.. it's a type of marketing what.. kalau nak ikutkan.. best104 leading dlm radio swasta.. see what others do with their website.. iklan je lebih kan.. that's how they make money.. kalau betul ada masalah dalaman.. hopefully orang2 kuat best104 fikir-fikirkanlah.. dj2 kat best104 mmg dah mantap.. pandai berbicara.. semuanya la.. shah sebagai student mass comm yang pernah belajar ttg dunia penyiaran ni berharap sgt best104 terus maju.. sekarang ni pun tgh praktikal kat ufm.. radio uitm.. 12 jam sehari.. 7 pagi 7 malam.. kalau nak dengar.. www.ufm.uitm.edu.my.. frekuensi 93.6 area lembah klang sahaja.. to brader nash.. xleh buka plak frenster tu.. shah tinggalkan address shah.. www.friendster.com/mcshah
Back to top Go down
View user profile
Mr_aRiL



Male
Number of posts : 760
Age : 31
Localisation : SiRDuNk SeLaNgOr
Emploi : BaHaYa SiOt..huhu
Loisirs : http://www.friendster.com/aril8337
Points : 1
Registration date : 07/10/2006

PostSubject: Re: Laman Web Best104   6th April 2008, 3:09 am

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad faham2 sudah...errrmm Neutral Neutral
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ariL_8337
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Laman Web Best104   8th April 2008, 9:57 pm

ok friendster nash blh in..

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   28th May 2008, 5:49 pm

heh!

makin hari makin memBOSANkan lawan web BEST nie..
langsung tarak perubahan seperti yang di war war kan..
admit kata jerk lebih..

BOSANNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naik menyampah pun ader..

pirat
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   3rd September 2008, 5:26 pm

heh!

kata kata yang tidak serupa BIKIN!!!!
hingga skang.. HAMPEH!
tader pon seperti yang diperkata kan oleh ADMIN..
TIPU!! NIE!!!


pirat
Back to top Go down
View user profile
kashah



Number of posts : 1
Age : 27
Points : 0
Registration date : 03/10/2008

PostSubject: Re: Laman Web Best104   7th October 2008, 2:46 am

err..bukan nak kata apa,tapi klu bley,perbanyakkan la lagi bhan yang best2 dalam web nie laa..cam bley dengar lagu yang korang biasa putarkan dalam radio 2 ke..kan lbih best...lagipun cam aku pun nak cari lagu2 yang best dalam web nie..xkan takat wat topic jek kot..huhu Very Happy
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   11th October 2008, 11:22 am

heh!

tol tu..
topik pon sekadar topik jerk...
kekkekekke



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Laman Web Best104   13th October 2008, 2:21 pm

pagirl wrote:
heh!

tol tu..
topik pon sekadar topik jerk...
kekkekekke



pirat

HA HA HA HA HA
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   21st October 2008, 4:57 pm

heh!

kan kan kan..


pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Laman Web Best104   12th November 2008, 1:18 am

pe tnggu lg...
mari kte wat onar dlm ini tmpt...hahaaa
aku rese forum ni sungguh sepesel skali...
tak sama dgn tmpt len...
aku ske... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Laman Web Best104   22nd February 2009, 4:38 pm

hi..
kini ada 3 saluran utk korg dgr 104 kt internet...
1.blh dgr kt utama ruangan forum...
2.auto run/dari player pc korg
3.Home Page

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
sul



Male
Number of posts : 4
Age : 54
Points : 1
Registration date : 13/03/2007

PostSubject: Re: Laman Web Best104   19th May 2009, 12:39 am

jom borak.....pasal HSBB di Johor
Back to top Go down
View user profile http://broadbandjohor.blogspot.com/
mahat



Number of posts : 7
Age : 31
Points : 13
Registration date : 22/12/2011

PostSubject: Re: Laman Web Best104   22nd December 2011, 4:24 pm

ye la..sepatutnya best 104 kena la ada laman web sendiri...
boleh tahu aktiviti best 104, program, dj, penerbit ke...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Laman Web Best104   Today at 9:10 am

Back to top Go down
 
Laman Web Best104
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Komen Anda-
Jump to: