.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kurang Meriah

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
mcshah



Number of posts : 7
Age : 32
Points : 0
Registration date : 06/03/2008

PostSubject: Kurang Meriah   7th April 2008, 6:27 pm

kenapa forum ni mcm kurang meriah ye.. shah tgk.. kalau ada pun shah sowang je.. yg lain mana..
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   8th April 2008, 9:47 pm

bkn kurang meriah..
kekdg memasing akn on time2 tertentu mcm saya sendiri akn online time memalam..
siang keje xdpt on sbb bkn keje opis time..

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
Mr_aRiL



Male
Number of posts : 760
Age : 31
Localisation : SiRDuNk SeLaNgOr
Emploi : BaHaYa SiOt..huhu
Loisirs : http://www.friendster.com/aril8337
Points : 1
Registration date : 07/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   10th April 2008, 1:45 am

same la dgn den.. Neutral
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ariL_8337
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   17th April 2008, 1:42 pm

mcshah wrote:
kenapa forum ni mcm kurang meriah ye.. shah tgk.. kalau ada pun shah sowang je.. yg lain mana..

ermmm......

yg lain g btapa kot....

kalo nk meriah ajak kengkawan lain msuk forum nie lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   17th April 2008, 2:09 pm

mari mari..
lai lai..
mari masuk ini forum..
kasi meriah lorrr cheers cheers

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   17th April 2008, 2:20 pm

heh!

memasuk jerk owang tarak..
jadi yang masuk pun malas nak masuk..
heh

pirat
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   23rd June 2008, 12:22 pm

heh!

nie bukan kurang meriah..
tapi memang tak meriah pon!..



pirat
Back to top Go down
View user profile
mcshah



Number of posts : 7
Age : 32
Points : 0
Registration date : 06/03/2008

PostSubject: hehehe   24th June 2008, 6:17 pm

ala.. jgn la ckp camtu pagirl.. tapi ok la kan.. dgn ada forumya.. at least masih ada yg igt pada best104..
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   26th June 2008, 5:57 pm

heh!

ingat tapi tak jengok nak watper!
nko negok!
bebalik yang nko dok baca.. aku jerk yang reply kan kan..
org lain tarak pon!
DJ! jangan arap!
berkurun la jawab nyer...

pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   28th June 2008, 10:06 am

AKU ADA LA PAGIRL....LALALALALA rendeer rendeer

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   7th July 2008, 2:30 pm

heh!

aku cakap DJ la ngek..
asal boleh jerk, dia ader skali..
ekkekekkekeke


pirat
Back to top Go down
View user profile
aidaKulai



Female
Number of posts : 15
Age : 41
Localisation : Kulaijaya
Points : 0
Registration date : 14/02/2007

PostSubject: jom kita meriahkan suasana forum best jom... jom....   8th July 2008, 5:31 pm

hai jgnlah mare....

semua ada masuk cuma kekadang bila time masuk tu xde org
tulah pasal....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   10th July 2008, 5:36 pm

heh!

sapa marah!
aku tak kata org tak masuk..
yang aku kata.. komitmen DJ tarak..
kalau DJ dah masuk, jengok.. arr apa salah nyer dia taip 2 3 patah kata kat sini kan..
sekurang˛ nyer ader gak peminat dia tahu yang dia tu masih online..

ada pahamm!!!!!!!!!! maksud aku...


pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   21st July 2008, 4:28 pm

pagirl wrote:
heh!

sapa marah!
aku tak kata org tak masuk..
yang aku kata.. komitmen DJ tarak..
kalau DJ dah masuk, jengok.. arr apa salah nyer dia taip 2 3 patah kata kat sini kan..
sekurang˛ nyer ader gak peminat dia tahu yang dia tu masih online..

ada pahamm!!!!!!!!!! maksud aku...


pirat


betul tuu
skrg2 nya hargai la
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   21st July 2008, 9:59 pm

scratch sukar nk menjelaskan supaya u all blh fhm..
ok nti akan saya menyeru dj masuk cni k..

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   22nd July 2008, 1:53 pm

heh!

benda nyer simple jerk admin..

aku bagi contoh eh..
dulu masa kak riena masih dj.. dia masih leh jegok gak walau dia bz sakan bagai nak rak.. tengah onair lagi.. baca kad ekskusif lagi.. tapi tetap gak dia leh jengok.. dan toksah kata jengok tapi siap reply lagi apa yang kitaorg dok perkatakan di sini...
tak payah la nak reply pepanjang lebar kan.. just reply apa yang peminat nak tahu dan amek tahu..

itu yang kita perlukan pada dj˛ di BEST.. payah sangat ker...
ader ngertiii....

bak kata pepatah.. nak seribu daya tanak seribu macam alasan diberikan..


hargailah peminat anda.. kan permata kan kan kan..


pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   23rd July 2008, 5:17 pm

walau pun hampir setahun RJ meninggalkan dunia glamor ini...
tp nama dia masih dalam ingatan kan..
dan kita juga pasti dalam ingatan dia..

uwaaaaaa...aku tershahdu la pulak...hehheheh
aku kan..over...wakakakka

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   24th July 2008, 1:28 pm

pagirl wrote:
heh!

benda nyer simple jerk admin..

aku bagi contoh eh..
dulu masa kak riena masih dj.. dia masih leh jegok gak walau dia bz sakan bagai nak rak.. tengah onair lagi.. baca kad ekskusif lagi.. tapi tetap gak dia leh jengok.. dan toksah kata jengok tapi siap reply lagi apa yang kitaorg dok perkatakan di sini...
tak payah la nak reply pepanjang lebar kan.. just reply apa yang peminat nak tahu dan amek tahu..

itu yang kita perlukan pada dj˛ di BEST.. payah sangat ker...
ader ngertiii....

bak kata pepatah.. nak seribu daya tanak seribu macam alasan diberikan..


hargailah peminat anda.. kan permata kan kan kan..


pirat


betul tu Suspect Suspect
ku sokong sepenuh nye ayat2 tue....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   24th July 2008, 1:46 pm

heh!

tulah..
itu pon kalau admin tak paham gak..
aku tatau arr nak kata apa...



pirat
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   29th July 2008, 9:30 pm

admin dh penat sms pd dj2 supaya visit site ini sbb ada yg nk pm dgn dj tp no respon...
kalo ada masa call 07-3331041 ajak dj2 visit k..
admin dh puas sms dan nk jumpa mereka dah 3-4 bulan x jumpa..

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   30th July 2008, 2:45 pm

heh!

ala tak yah nak berulang˛ kata suh jengok..
tak yah nak tepon no tu..
sendri mau ingat ar kan..
bila onair.. ngeti plak si DJ˛ nie smer kata.. lawat la FORUM BEST104..
tapi DJ sendri yang tak lawat..

lagi satu admin..
hang ingat senang benor ker nak dail no tu..
lu pkirrr arr sendriiii!!!!!!!!!!!!
heheheh


pirat
Back to top Go down
View user profile
mcshah



Number of posts : 7
Age : 32
Points : 0
Registration date : 06/03/2008

PostSubject: Re: Kurang Meriah   22nd October 2008, 6:14 pm

wah.. panas habis.. lama betul x jengok.. bz sket sem ni.. dgn shooting lagi.. lagipun tgh memantapkan diri sebagai dj kat ufm ni.. hehehe.. tp betul gak ckp pagirl tu.. kalau ye pun bz xkan la sampai xleh nak reply sepatah dua kan.. hurm.. malas nak komen banyak..

ym - mc_shah_divinetics@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   24th October 2008, 2:30 pm

Suspect apo nk jadi ntah
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   9th November 2008, 1:10 am

kene fire dgn pagirl lg la diaorg tawa hati nk msuk sni...heheee btol tak pagirl.. Smile
kalu dah diorg tak mo msuk ape leh wat..kite forum sama kita je la..
kalu forum ni meriah boleh jdi diorg masuk kot...
tapi mcm ne nk meriah...best104 ni bape ramai la yg dgr.
kalu yg dgr pon bape ramai la yg leh tenet...
jadi...jadi la mcm ni..
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   10th November 2008, 8:50 am

ermmm
camner nk meriah klu dh dj2 ny tk join same
so yg lain pn tkde mood la nk join forum nie
btul kate pagirl harap rgster je ramai
tp takde
yg ade nie pn baper kerat ler sgt Suspect
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   11th November 2008, 1:53 am

tapi kalu cuma 700++ yg reg belom cukup ramai tu...
kurang2 mau 10k reg baru yg tenet kat sni dpt dlm 100 gitu...
itu kalu ikut yg biasa kte tgk kat forum2 len la..
kalu tak ramai yg reg tapi dj nyer ader je msuk...tu yg istimewa tu Very Happy tak sama dgn yg lain2...aku ske benda yg lain2 dr org len ni..heheee
aku rase dj tu ade sesuatu yg halang mereka dr msuk forum selalu...kdg2 je bleh...
boleh jd...
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   11th November 2008, 1:15 pm

heh!

kekadang tu okey gak la puyu..
tapi nie langsung tarak..
HAMPEHHHH!!!!!!!!!!!!! jerk...



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   12th November 2008, 1:13 am

diorg singah kejap...
tgk tak org blah je la...sorg2 dlm ni bosan woo...
mcm aku ni...ko tgk tak org pon lani...
padahal da pagi nih...heheee Very Happy
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   13th November 2008, 1:54 pm

heh!

alaa puyu..
alasan jerk tu smer...



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   14th November 2008, 1:06 am

bkn alasan la pagil..
tu sebab tu nama nye..hahaaa
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   14th November 2008, 1:45 pm

heh!

sebab yang tak konkrit!!...



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   13th December 2008, 1:36 am

tak paya sebab konkrit la..sebab besi je da ok pe...

kang dj masuk org2 nye tak masuk plak....
tapi kan aku rase sebab tak ramai pendengar la jd mcm ni...
mcm negara jgk la...
bila ramai rakyat dia ramai la bisnes men yg berani meniaga...
kalu sket mcm ni....wa pon tada berani
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   13th December 2008, 11:49 am

heh!

nko nie.. apa daa..
arr nie sebab besi arr nie..

kalau dj ramai yang online dan selalu online..
yang mengunjung pun akan ramai la ngek..
nko negok dulu dulu cemaner...
aku bukan suruh dj online 24 jam..
seskali pun dah memadai..
menghargai apa yang pendengar ingin kan..
arr tu jerk...
ada pahammm......





pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   15th December 2008, 2:06 am

owhhh....
tapi kan...
dj online timing salah ar...
dia on kte tak on..
kte on dia tak on....
lama2 "ah malas aku masuk umah kosong ni"
tada org....
mcm skang la ni...
aku kat dlm ni....
tapi dj tak reply ar posting dlm ni....
ahaaa........aku tau sebab ape heheheee Very Happy
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   18th December 2008, 1:37 pm

puyu wrote:
owhhh....
tapi kan...
dj online timing salah ar...
dia on kte tak on..
kte on dia tak on....
lama2 "ah malas aku masuk umah kosong ni"
tada org....
mcm skang la ni...
aku kat dlm ni....
tapi dj tak reply ar posting dlm ni....
ahaaa........aku tau sebab ape heheheee Very Happy

wei dj tu klu nk rply tk yah nk tggu kita ke ape ke
aku tgok mmg dh tkde dj yg rply2 kat cni pn
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   19th December 2008, 1:03 pm

heh!

btul tu permata..
reply jerk la kalau nak reply kan..
masalah nyer bukan tak reply.. tapi memang tak penah jengok!!!




pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   23rd December 2008, 12:54 pm

pagirl wrote:
heh!

btul tu permata..
reply jerk la kalau nak reply kan..
masalah nyer bukan tak reply.. tapi memang tak penah jengok!!!




pirat


yeaahaaa hahaha betul la ssangat Suspect
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   1st January 2009, 10:00 am

heh!


cuba tahun baru 2009 nie dan tahun baru 1430 nie..
dj dj buat perubahan...





pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   12th March 2009, 3:33 pm

ade ke prubahan tu ek
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   13th March 2009, 1:02 am

permata^suria wrote:
ade ke prubahan tu ek


perubahan ada sbb tuan punya tanah xnk dgr dj bercakap...

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   13th March 2009, 12:58 pm

heh!

tanak bercakap kat maner..
forum.. forum cakap ker..
setahu aku taip jerk..
tak yah sesusahkan diri untuk bercakap..
eheh




pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella_3479



Female
Number of posts : 66
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 38
Registration date : 02/02/2009

PostSubject: Re: Kurang Meriah   13th March 2009, 8:48 pm

betul2 tu pagirl...
aler.....konon2 xglamer lorh duk menaip kat laman forum ni,,,

paper pun moge dj2 best ni terus2lah hidup dalam "keperasanan" glamor dorang tu..ekekekekekke

jgn nnti bile nak masuk ABPBH baru nak cari peminat...
time tu boo layan lorh...
tapi kn jgn nak pasan la kan dj2 best dpt menng pape anugrah kalau peel mcm ni...

cheers
Back to top Go down
View user profile
Mr_aRiL



Male
Number of posts : 760
Age : 31
Localisation : SiRDuNk SeLaNgOr
Emploi : BaHaYa SiOt..huhu
Loisirs : http://www.friendster.com/aril8337
Points : 1
Registration date : 07/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   14th March 2009, 6:08 am

panas2..huhu..

wa sokong!!!huhuhu Laughing Laughing Laughing

Cool
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ariL_8337
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   14th March 2009, 7:26 pm

cinderella_3479 wrote:
betul2 tu pagirl...
aler.....konon2 xglamer lorh duk menaip kat laman forum ni,,,

paper pun moge dj2 best ni terus2lah hidup dalam "keperasanan" glamor dorang tu..ekekekekekke

jgn nnti bile nak masuk ABPBH baru nak cari peminat...
time tu boo layan lorh...
tapi kn jgn nak pasan la kan dj2 best dpt menng pape anugrah kalau peel mcm ni...

cheers

dj x bersalah...yg salah pengurusan...dia org nk buat mcmne kalo dikongkong...skrg ada beberapa dj nk berhenti dari 104...

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
cinderella_3479



Female
Number of posts : 66
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 38
Registration date : 02/02/2009

PostSubject: Re: Kurang Meriah   15th March 2009, 3:24 pm

alaa....mase ni la ko nak cakap kene control la..itulahh...

dj nak berhenti????????

perghhhhh......meh bg kat aku jawatan tu....
da lamer aku nak jadi dj kat best104 ni...... Very Happy

huhuhu...paper kontek aku..hakhakhak... lol!
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   15th March 2009, 3:42 pm

heh DJ nk benti ar makin trak best la best104 lepas nie
Back to top Go down
View user profile
cinderella_3479



Female
Number of posts : 66
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 38
Registration date : 02/02/2009

PostSubject: Re: Kurang Meriah   15th March 2009, 4:15 pm

memg da tak best pun..dulu kau selalu dgr best tp skrg dgr AG kt hotfm lg best
No Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   15th March 2009, 4:47 pm

heh ape leh buat.......
ape mslh nye diorg jerk yg tau atau buat2 tak tau......
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Kurang Meriah   16th March 2009, 2:34 pm

heh!

nak buat cemaner..
agaknyer pengurusan pon dah bosan ngan dj dj tu sumer..
ekkekekkek



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: Kurang Meriah   17th March 2009, 7:37 pm

pgurusan bosan ngan DJ atau DJ yg bosan ngan pgurusan
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kurang Meriah   Today at 9:09 am

Back to top Go down
 
Kurang Meriah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Komen Anda-
Jump to: