.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in
Share | 
 

 Luahan Hati

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aidaKulai



Female
Number of posts: 15
Age: 39
Localisation: Kulaijaya
Points: 0
Registration date: 14/02/2007

PostSubject: Luahan Hati   26th September 2008, 3:38 pm

Hai semua rakan2 forum,

1. Buat perancangan agar di bulan Syawal nanti Best104 dapat organise 1 perjumpaan Hari Raya bagi semua rakan2 chatter mahupun forum

2. Kenapa segmen Hello Best disingkatkan kepada 1 jam sahaja.

3. Kemana hilangnya segmen Melodi Senja

Aida berharap sangat2 agar semua DJ2 tolong jengah2 lah laman web Best104. Sekiranya berterusan begini ada kemungkinan rating pendengar Best104 akan menurun.

Aida amat meminati segmen Melodi Senja kerana lagu2 yang diputarkan amat sedap didengar walaupun ketika itu Aida baru je kanak2 ribena & segmen Hello Best merupakan 1 segmen yang merapatkan hubungan baik antara chatters pada setiap majlis yang akan dihadiri oleh semua rakan2 MYBEST.

Oleh itu sama2lah kita berusaha agar Best104 terus best seperti sediakala.
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts: 2265
Points: 1222
Registration date: 22/11/2007

PostSubject: Re: Luahan Hati   11th October 2008, 11:25 am

heh!

tak payah la nko nak arapkan DJČ BEST nie jengah..
dah beribu patah kata dah.. tapi jangan arap..
kalau dah tak jengah cemaner la nak buat perjumpaan..
jangan arap la...
hampes kelapa jerk....



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts: 1247
Age: 30
Localisation: johor
Points: 962
Registration date: 03/10/2006

PostSubject: Re: Luahan Hati   13th October 2008, 2:24 pm

pagirl wrote:
heh!

tak payah la nko nak arapkan DJČ BEST nie jengah..
dah beribu patah kata dah.. tapi jangan arap..
kalau dah tak jengah cemaner la nak buat perjumpaan..
jangan arap la...
hampes kelapa jerk....



pirat

hampes se hampes2 nyer....
pirat
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts: 2265
Points: 1222
Registration date: 22/11/2007

PostSubject: Re: Luahan Hati   14th October 2008, 1:38 pm

heh!

arr kan..
dulu lagi dah kata tapi hakikat nyer nko baru tahu skang..
ekekkekeke




pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts: 1247
Age: 30
Localisation: johor
Points: 962
Registration date: 03/10/2006

PostSubject: Re: Luahan Hati   15th October 2008, 11:12 am

dah lame ku tau

tp ku buat2 tak tahu
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts: 2265
Points: 1222
Registration date: 22/11/2007

PostSubject: Re: Luahan Hati   15th October 2008, 1:20 pm

heh!

arr btul btul btul...




pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts: 562
Age: 29
Localisation: batu pahat~kota tinggi
Points: 465
Registration date: 29/09/2006

PostSubject: Re: Luahan Hati   12th November 2008, 1:21 am

sebab radio ni berpunya...
jd kene ikut tuan yg punya la...
nk wat mcm ne...
dgr je ler...
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts: 2265
Points: 1222
Registration date: 22/11/2007

PostSubject: Re: Luahan Hati   2nd April 2009, 4:39 pm

heh!

memang la ader tuan empunya..
kalau takder aku rasa hantu hantu jerk arr yang dok dengo..
tapi rasa ku la kan..
tuan empunya nie takder la loghat sangat
cuma pengurusan jerk lebih sudu dari kuah.. lebih kuar dari sudu..
arrr pkir la sendri..
ekekkeke

dia syok sendri jerk tu..
dia ingat pendengar nie dah memang stay teros dah dengan BEST nie..
tapi dia tatau.. ramai dah dok tutup radio dari mencari stesen BEST..
hahah!



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts: 562
Age: 29
Localisation: batu pahat~kota tinggi
Points: 465
Registration date: 29/09/2006

PostSubject: Re: Luahan Hati   3rd April 2010, 12:03 am

ala susah2 sgt soh la si nash ni urus...komprem best.
kalu tak bleh lawan redio lain pon kurang2 tak de la sama mcm redio lain..
kalu sama mcm redio lain tak de beza la dgr redio nih...sama je mcm dgr redio2 swasta yg kaya2 tu....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts: 2265
Points: 1222
Registration date: 22/11/2007

PostSubject: Re: Luahan Hati   3rd April 2010, 12:35 pm

heh!


kakkakkakkaka puyu..
i likeeee... ekkekeke




pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts: 1247
Age: 30
Localisation: johor
Points: 962
Registration date: 03/10/2006

PostSubject: Re: Luahan Hati   14th August 2010, 4:25 pm

bior tk fames ames...
jnji tk klon stesen radio yg laen
klu dh same tkde lerr kelaenan nye...

wat la smla talian sms tue
riuh riuh kn la konti tue ke kn..
bagi ceria la suasana
kite pendengar nie pn ikut ceria bila dgr dj coleteh
nie kdg...
aduhhh aku malas nk kata la...
sendri paham la dj2 oiii
nie pn klau nkorg buka porum nie
kalu nk baca cadangan pendengar
arrr kalu tak lontar ke parit je...

sekian terima kaseh..

heh!
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts: 2265
Points: 1222
Registration date: 22/11/2007

PostSubject: Re: Luahan Hati   17th August 2010, 12:58 pm

heh!


arr kan kan..
ku dah kata dah..
heheh

macam ku penah negok jerk ayat tu..
tapi di mana yaa..
kekkekekkee


yearr btoll...
kelainan yang memberangsangkan..
bukan membosankan..
heh
dok gitu permata..


pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts: 1247
Age: 30
Localisation: johor
Points: 962
Registration date: 03/10/2006

PostSubject: Re: Luahan Hati   17th August 2010, 2:07 pm

haaa laaa

camner nk tarik pendengar

kalu still sama je

dj2 pn lemau semacam

semngat la sikit kn

camner nk hibur kn pdengar....

aku malas dh nk kate bebanyak nie

dj2 nie bkn reti nk buka porum nie pn..
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts: 2265
Points: 1222
Registration date: 22/11/2007

PostSubject: Re: Luahan Hati   18th August 2010, 9:53 am

heh!


arr tau tak per..
kita jerk yang pot pet kat sini..
hentam dorang kat sini..
tapi bukan dorang amek port pon..
tok sah kata amek port..
baca pon idakk..
heheh



pirat
Back to top Go down
View user profile
 

Luahan Hati

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: -