.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 jom kita wat gathering

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aidaKulai



Female
Number of posts : 15
Age : 41
Localisation : Kulaijaya
Points : 0
Registration date : 14/02/2007

PostSubject: jom kita wat gathering   18th November 2008, 2:36 pm

hai geng, sporting lah ckit....

apa kata kita wat gathering end of this year may be after raya haji. Sape2 nak join bg tau kat nash pas tu baru kita locate kat mana & bila orait....

aida cadangkan kita port either kat area JB jek or Gelang Patah. Any suggestion please comment....

kita klu nak wat pape program mestilah sporting klu x sporting x menjadilah ia....
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   19th November 2008, 1:18 am

aisey aida....member dlm forum ni sket sgt la yg aktif
boleh jadi susah utk geth...
Back to top Go down
View user profile
aidaKulai



Female
Number of posts : 15
Age : 41
Localisation : Kulaijaya
Points : 0
Registration date : 14/02/2007

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   21st November 2008, 12:33 pm

mmg dlm forum ni x ramai tp catters (pendengar) ramai kat luar yg boleh di detect tp aida masih nak lawa yg dlm forum so dpt jumpa each others not only know by name saje....

itu tujuan asalnye....

xpe kita tunggu & lihat dpt respond x klu x mmg susah beno ni.....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   21st November 2008, 2:13 pm

heh!

memang arr smer nyer spoting..
yang tak sporting DJČ BEST jerk..

diaorg nie nak jumpa sebab nak jumpa DJ skali..
nie bukan laman MIRC beb.. nak jumpa cam hang kata tu..
lawat laman nie pun jarang..
cemaner la diaorg nak jumpa u all smer..
lain la aku nie.. yang rajin lawat.. arr nak gak aku negok muker sorang sorang yang selalu lawat laman nie cam aku..
heh
cam permata tu arr.. cam gurlgurl tu ar..
arrr kan kan kan...

nie setakat join nama pastu tenggelam berkurun.. hmmm nko jangan arap la..
ekekkekkekeke



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   22nd November 2008, 2:46 pm

pagirl wrote:
heh!

memang arr smer nyer spoting..
yang tak sporting DJČ BEST jerk..

diaorg nie nak jumpa sebab nak jumpa DJ skali..
nie bukan laman MIRC beb.. nak jumpa cam hang kata tu..
lawat laman nie pun jarang..
cemaner la diaorg nak jumpa u all smer..
lain la aku nie.. yang rajin lawat.. arr nak gak aku negok muker sorang sorang yang selalu lawat laman nie cam aku..
heh
cam permata tu arr.. cam gurlgurl tu ar..
arrr kan kan kan...


nie setakat join nama pastu tenggelam berkurun.. hmmm nko jangan arap la..
ekekkekkekeke



pirat

ekekeke kau nk tgok ek pagirl he2
kau seru ar name aku nnti dlm mimpi aku dtg ha3
aku rase dulu pun nash ade sbut mcm nie tp dgn dia2 skali senyap
ape cerita pn aku tak tau
klu nk harap pd chatter je pn tk guna klu dj2 nya lgsung tk de respon
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   22nd November 2008, 8:55 pm

Gath yg akan dtg munkin buat di ZZ Sup Tulang Damasara Aliff atau Norfifin..
Nti Pilih mne sesuai.Pd rakan lelain akan diberithu melalui sms atau Ucapan kt hello best.
Cadangan buat perjumpaan dh lama diutarakan cuma sokong kurang..
So lps raya haji akan berlangsung..
sape sokong angkat tgn cheers dan berminat hbgi nash atau aida kulai..

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   24th November 2008, 3:52 pm

akak join dik...
tue pun kalau tiada halangan..
tapi utk pengetahuan semua..
NURFIFIN dah tak beroperasi di Damansara Aliff....
ZZ sup tulang ada la...
hmmmmm.....

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   24th November 2008, 5:11 pm

GuRguRlZ wrote:
akak join dik...
tue pun kalau tiada halangan..
tapi utk pengetahuan semua..
NURFIFIN dah tak beroperasi di Damansara Aliff....
ZZ sup tulang ada la...
hmmmmm.....

Nurfifin kt Larkin masih operasi ke?

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   25th November 2008, 4:23 pm

nurfifin dah tutup..kalau nak makan weastern..g makan kat larkin bomba...
kak eton dah tutup restoran dia yang kat damansara tue..

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   26th November 2008, 12:38 am

GuRguRlZ wrote:
nurfifin dah tutup..kalau nak makan weastern..g makan kat larkin bomba...
kak eton dah tutup restoran dia yang kat damansara tue..

oh dah tutup..
kita cari port yg lain..kalo xde sebat je ZZ Sup Tulang damasara aliff atau setia tropika..janji port tu selesa.

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: jom kita wat gathering   19th December 2008, 1:05 pm

heh!

apa citer perjumpaan nkorang nie!!!?????
heheh
hampeh jerk aku negok...



pirat
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jom kita wat gathering   Today at 9:10 am

Back to top Go down
 
jom kita wat gathering
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Cadangan Anda-
Jump to: