.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
norrehan



Male
Number of posts : 7
Age : 46
Points : 3
Registration date : 15/02/2009

PostSubject: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   15th February 2009, 11:39 pm

ini pandangan saye klu dapat warga kerja best 104 dapat lah memperdengarkan lagu - lagu nasyid diantara sebelum dan selepas azan jumaat. agak jangal sekiranya diperdengarkan lagu - lagu inggris. mohon dipertimbangkan rakan kerja best 104, Smile
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   16th February 2009, 11:40 am

HEH!

salam beb.. sememang nyer best memang siarkan lelagu nasyid bila dah dekat azan beb..
cuma skang nie memang diputarkan lelagu english..
dia org ader problem sket..
so arap nkorang paham key..




pirat
Back to top Go down
View user profile
norrehan



Male
Number of posts : 7
Age : 46
Points : 3
Registration date : 15/02/2009

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   16th February 2009, 2:26 pm

k, tma kasih atas perkongsian idea dan pandangan, faham, mungkin idea dapat dipertimbangkan alhamdulillahkan, ok thanks bro or sis
Back to top Go down
View user profile
norrehan



Male
Number of posts : 7
Age : 46
Points : 3
Registration date : 15/02/2009

PostSubject: tma kasih   23rd February 2009, 12:41 pm

salam kepada admin and krew best 104, tima kasih ade keistimewaan sedikit bila mendengarkan kumandangnye lagu nasyid sebelum solat mudah2an dapat diteruskan. itulah kelebihan yang ade pada best 104 penghormatan diberikan sebelum kedatangan azan Wink Sad
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   23rd February 2009, 4:52 pm

norrehan wrote:
salam kepada admin and krew best 104, tima kasih ade keistimewaan sedikit bila mendengarkan kumandangnye lagu nasyid sebelum solat mudah2an dapat diteruskan. itulah kelebihan yang ade pada best 104 penghormatan diberikan sebelum kedatangan azan Wink Sad

wasalam norrehan...
thank sudi berkongsi pendpt awk disini...
ttg lagu nasyid seblm azan tu biasanya mmg berlaku seblm ini..
sejak thn 2009 ini best14 ada perubahan sedikit terutama lagu2.
baru2 ini anda ada dgr lagu ingeris kan?tu permintaan tuanku sultan johor yg ingin dgr lagu ingeris lama...

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
norrehan



Male
Number of posts : 7
Age : 46
Points : 3
Registration date : 15/02/2009

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   24th February 2009, 9:36 am

trima kasih atas informasinya, diharapkan tak jadi masalah untuk berkongsi pendapat dan idea kan, walaubagaimana pun diucapkan trima kasih atas respon dan informasi yang mana dapat kta saling berhubungan lebih mesra di forum Best 104 JOHOR the best, thank a lot krew and warga kerja BEST 104. Smile
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   24th February 2009, 6:58 pm

norrehan wrote:
trima kasih atas informasinya, diharapkan tak jadi masalah untuk berkongsi pendapat dan idea kan, walaubagaimana pun diucapkan trima kasih atas respon dan informasi yang mana dapat kta saling berhubungan lebih mesra di forum Best 104 JOHOR the best, thank a lot krew and warga kerja BEST 104. Smile

sama2 norrehan...
thank jugak masih kekal dgn best104 sbg teman anda dimana jua berada...dh dgr best104 melalui internet ke?

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
norrehan



Male
Number of posts : 7
Age : 46
Points : 3
Registration date : 15/02/2009

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   25th February 2009, 9:51 am

Bersama BEST 104, dalam mencuba masuk masih belum dapat untuk key in blum pasti apa masaalahnye bang nas, klu ade tip dapat la sumbangkan kepad kte cara yng mudah untuk key in ke internet radio BEST 104. tma kasih.salam
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   25th February 2009, 1:30 pm

heh!


yeaaaaaaaaaaa betol betol betol..
eheh



pirat
Back to top Go down
View user profile
mahat



Number of posts : 7
Age : 31
Points : 13
Registration date : 22/12/2011

PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   22nd December 2011, 4:28 pm

better best 104 selitkan lagu nasyid setiap hari. mungkin setiap 2 jam atau 3 jam sekali siarkan 1 lagu nasyid.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID   Today at 9:09 am

Back to top Go down
 
HARI JUMAAT DIPERDENGARKAN NASYID
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Komen Anda-
Jump to: