.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in
Share | 
 

 setting radio on line

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
norrehan



Male
Number of posts: 7
Age: 44
Points: 3
Registration date: 15/02/2009

PostSubject: setting radio on line   2nd July 2010, 8:16 am

Asalamualaikum, em untuk admin, pertanyaan bagaimana untuk setupkan agar radio on line clear, siaran yang diterima sekarang agak kuat berpasir minta admin berikan pandangan Razz
Back to top Go down
View user profile
rahmank



Male
Number of posts: 4
Age: 45
Localisation: pasir gudang
Points: 6
Registration date: 15/03/2010

PostSubject: Re: setting radio on line   5th July 2010, 10:35 pm

As Sallam... Kawan setuju dengan norrehan, makin hari makin bepasir (itulah yang kawan tak dapat, istilah berpasir tu-terimakasih, baru kawan tau). Hari ni tak pulak berpasir, makin tak dengar apa dah. Tapi tak de masaalah..besok okey ler tu, agaknya..jadi kita login jer besok,..tengok apa cerita pulak.
Back to top Go down
View user profile
shamshul



Male
Number of posts: 1
Age: 44
Points: 1
Registration date: 11/04/2010

PostSubject: Re: setting radio on line   8th October 2010, 4:56 pm

Hingga kini, siaran online serope jeerr, berpasir, berdesir berangin. Dalam kereta pulak stereonya tak balance. L clear, R sonyap je. Sila ambil tindakan yeee.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts: 159
Age: 14
Localisation: Johor Bahru,Johor.
Points: 46
Registration date: 09/09/2006

PostSubject: Re: setting radio on line   25th October 2010, 1:28 am

sebenarnya ada masalah baru2 ni kt bilik MCR BEST1O4 lps tu siaran pemancar kat gunung ledang kena petir jadi siaran kt batu pahat ada mslh kerana server online ni sekarang berada kt UTHM.

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
mahat



Number of posts: 7
Age: 28
Points: 13
Registration date: 22/12/2011

PostSubject: Re: setting radio on line   22nd December 2011, 3:33 pm

tengah syok dengar bast104 secara online..tetiba terputus..lepas tu dengar balik...syok dengar putus lagi...hope best104 dapat baiki siaran online..
Back to top Go down
View user profile
 

setting radio on line

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Komen Anda-