.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in
Share | 
 

 Lagu dan Program di Best104 ada Yang Membosankan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mahat



Number of posts: 7
Age: 29
Points: 13
Registration date: 22/12/2011

PostSubject: Lagu dan Program di Best104 ada Yang Membosankan   22nd December 2011, 4:07 pm

Kenapa kerap best104 siarkan lagu yang tak sedap? kadang lagu tu jarang dengar dan tak dapat sambutan, buleh pulak disiarkan..

minta best 104 selitkan juga la lagu-lagu lama yang best2...termasuk lagu nasyid...

program pun ada yang membosankan..cakap panjang menjela....ada pulak tu langsung tak ceria...dan ada jugak suara orang tua (opps sorry!)
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts: 1247
Age: 30
Localisation: johor
Points: 962
Registration date: 03/10/2006

PostSubject: Re: Lagu dan Program di Best104 ada Yang Membosankan   17th January 2012, 1:23 pm

hish

budak mahat nie.........
kang si DJ bace post nko *tue pon kalu ade timbol laa* kecik aty DJ tau...

biar laa best104 len dari yg len kalu sepesen jerk ngan siaran radio len pun tak guna gak BUHSAN gak kn.. best104 utk sume peringkat umo tak kire la tua ke mude ke.. kire okey laa tue kalu ade terdengar sore orang tua kalu dah asik orang mude jerk yg tua pun nnti kecik aty gak.. memang kadang ade lagu yg out abes kat lubang tinge aku tp sengaja wat2 tak dengar... hahahaha... skunk pon lagu di best104 dh mula ikot peredaran takde laaa mcm dulu kn kire ade laaa ikot selera pendengar... kadang sebagai pendengar kita nk DJ tue tau macamana nk hibur kn pendengar2 nie cara dorang kadang hish tak mesra lansong laaa... tak sume okey!.. tp kalu dh cara dorng gitu hah gasak nkorang laaa dan2 pendengar setia pon beralih ke siaran len... tp time nk raya ramai plak muji manjang bagush best104 nie putaq lagu raya bagai siap gelar g " Radio Raya "... apa yg ade di best104 nie ade yg bagush ade yg tak!.. tp selagi aku masih setia menjadi pendengar selagi aku masih setia di porum antu nie la selagi tue aku bersama ngan best104... best104 suram pas kak riena jamal benti jadik DJ... rindu seh kat dia kalu dia ade porum pon rajin dia jengok..


pirat
Back to top Go down
View user profile
WAKBRO TAQARRUB



Male
Number of posts: 8
Age: 54
Localisation: 259 JALAN SEMANGAT 9 TAMAN SRI LAMBAK 86000 KLUANG JOHOR
Emploi: TASCO BERHAD SHAH ALAM
Points: 10
Registration date: 05/05/2012

PostSubject: Re: Lagu dan Program di Best104 ada Yang Membosankan   19th May 2012, 8:26 am

Kalau nak dengar lagu sedap-sedap jangan dengar radio dengar je CD ke MP3 ke...ikut ko punya suka dan selera laa...dah nama radio tugas dan peranan dia memberi tahu maklumat ' info semasa ' berita ' serta topik dan isu semasa dan yang penting selalu mengingatkan kita tentang masuknya waktu solat ' kadang-kadang kita ni leka asik dengar lagu ' maklum lah memang dah fitrah manusia tu pelupa.. apa pun terima kasih ' syabas dan tahniah kepada DJ Best104 atas kesabaran anda melayani keranah pendengar-pendengar setia radio yang sensasi ini dan sekali lagi saya mengucapkan terima kasih kepada DJ yang selalu membacakan SMS saya terutamanya DJ Ain....sememangnya anda semua memang BEST!
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/altaqarrub
 

Lagu dan Program di Best104 ada Yang Membosankan

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: -