.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in
Share | 
 

 New IPAD = IPAD Resolutionery ???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong



Number of posts: 9
Age: 30
Points: 17
Registration date: 06/08/2012

PostSubject: New IPAD = IPAD Resolutionery ???    6th August 2012, 2:05 am

ku ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha..tapi, baru baru ni ade byk promo, byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ? mau tanya sat, adakah new ipad dan new resolutionary produk yg sama ?? apakah perbezaannya dgn model yg lama itu ?
Back to top Go down
View user profile
tuliperfancy



Number of posts: 3
Age: 29
Points: 5
Registration date: 06/08/2012

PostSubject: Re: New IPAD = IPAD Resolutionery ???    7th August 2012, 2:41 pm

Oh tu new ipad...i pun baru saje beli ...tau x i dpt dgn harga yg amat murah....cuma RM1329....hehe..bestnya!!! dua benda u ckp tdi sama ..sebab apple belum kasih nama lagi masa launch...U rasa nama baru "RESOLUTIONERY" hightech x? HAHA..u boleh tengok ni
celcom.com.my/smartphones/ipad.php


susanchong wrote:
ku ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha..tapi, baru baru ni ade byk promo, byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ? mau tanya sat, adakah new ipad dan new resolutionary produk yg sama ?? apakah perbezaannya dgn model yg lama itu ?
Back to top Go down
View user profile
susanchong



Number of posts: 9
Age: 30
Points: 17
Registration date: 06/08/2012

PostSubject: Re: New IPAD = IPAD Resolutionery ???    8th August 2012, 2:21 pm

begitu murah aje ? RM1329 ? betui ke? sy ckp new ipad yg ada retina disply tu tau..
sebab harga pasaran skrng dah RM2k atau lebih.. amboi, kalo begitu murah, aku mo beli bagi anak sy..sy mmg suka retina display, nampak cantik berbanding dgn ipad yg lalu.. ingin tanya ipad mudah kena garis tak? sebab kalao letak screen protector nampak tak berapa cantik.
ingin tanya camera untuk new ipad bagus tak ?
Back to top Go down
View user profile
thomasim87



Number of posts: 4
Age: 31
Points: 6
Registration date: 09/08/2012

PostSubject: Re: New IPAD = IPAD Resolutionery ???    9th August 2012, 11:39 am

ya..ni betul..i dpt info ni masa i tengah shopping semalam..nasib baik i ada apply Aeon financing..i akan dapat lebih banyak manfaat sebagai pelanggan.. u pergi sini tengok apa manffat yg u akan dapat nanti..
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html


susanchong wrote:
begitu murah aje ? RM1329 ? betui ke? sy ckp new ipad yg ada retina disply tu tau..
sebab harga pasaran skrng dah RM2k atau lebih.. amboi, kalo begitu murah, aku mo beli bagi anak sy..sy mmg suka retina display, nampak cantik berbanding dgn ipad yg lalu.. ingin tanya ipad mudah kena garis tak? sebab kalao letak screen protector nampak tak berapa cantik.
ingin tanya camera untuk new ipad bagus tak ?
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Number of posts: 5
Age: 26
Points: 7
Registration date: 05/08/2012

PostSubject: Re: New IPAD = IPAD Resolutionery ???    10th August 2012, 12:58 pm

thomasim87 wrote:
ya..ni betul..i dpt info ni masa i tengah shopping semalam..nasib baik i ada apply Aeon financing..i akan dapat lebih banyak manfaat sebagai pelanggan.. u pergi sini tengok apa manffat yg u akan dapat nanti..
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html

baguslah kalo kita dapat pilih sendiri sama ada bayar instalment dlm 12 atau 24 bulan.. haha..amat baik bagi org macam saya yg melebihi had credit card sampai maximum la.. sekarang ni tak tau nak pilih 32GB ke atau 64GB ..
Back to top Go down
View user profile
 

New IPAD = IPAD Resolutionery ???

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: -