.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Iphone 5 sekarang jual berapa??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dreschan



Number of posts : 4
Age : 36
Points : 6
Registration date : 10/03/2013

PostSubject: Iphone 5 sekarang jual berapa??   11th March 2013, 10:57 am

Siapa sini boleh bagi tau yang Iphone 5 sekarang jual pada harga berapa??
Nak beli untuk BF lah.. Razz
Tak tau sama ada sign plan lagi murah keh atau beli Iphone saja lagi berbaloi??
Back to top Go down
View user profile
hockwei9



Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 12/03/2013

PostSubject: Re: Iphone 5 sekarang jual berapa??   12th March 2013, 6:34 pm

Tak pasti dgn telco lain, yg aku tahu tu Celcom ada package dari RM278 (after savings). boleh cuba. Buat masa ni, kalau beli smartphone, atay sign up package atau upgrade package dgn Celcom, ada peluang utk menang Mini Cooper, tengok.
website dia w ww.celcom.com.my/promotions/aminiamonth.html
Back to top Go down
View user profile
meesuhaimee



Male
Number of posts : 10
Age : 36
Points : 10
Registration date : 27/02/2013

PostSubject: Re: Iphone 5 sekarang jual berapa??   13th March 2013, 1:39 pm

hockwei9 wrote:
Tak pasti dgn telco lain, yg aku tahu tu Celcom ada package dari RM278 (after savings). boleh cuba. Buat masa ni, kalau beli smartphone, atay sign up package atau upgrade package dgn Celcom, ada peluang utk menang Mini Cooper, tengok.
website dia w ww.celcom.com.my/promotions/aminiamonth.html

Bukan sahaja MIni cooper boleh dimenangi..
ada jugak hadiah harian Samsung Galaxy Slll Mini untuk dimenangi...
TAPI perlu diingatkan 1 orang hanya boleh menang 1 hadiah saja...
Back to top Go down
View user profile
juggarfly



Number of posts : 1
Age : 36
Points : 1
Registration date : 13/03/2013

PostSubject: Re: Iphone 5 sekarang jual berapa??   14th March 2013, 11:24 am

ambik la plan jerr... lebih murah tu kalau selalu guna
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Iphone 5 sekarang jual berapa??   Today at 9:10 am

Back to top Go down
 
Iphone 5 sekarang jual berapa??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: