.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 jatuh cinta?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
yusri



Male
Number of posts : 71
Age : 40
Points : 0
Registration date : 10/10/2006

PostSubject: jatuh cinta?   10th October 2006, 7:20 am

Saya akan pos lirik yang orang tak biasa dengar.
Lagu lama2 ni best tapi payah nak jumpa sekarang.
Hampeh sket industri muzik kita ni.
Tak macam oversea...lagu lama2 masih boleh dimiliki.

Semenjak Jatuh Cinta
(Jay Jay)

Sejak mula bertentangan
Entah apakah gerangan hati
Selalu saja tak tenang
Bila ku bersendirian
Wajahnya asyik terbayang

Teman-teman kehairanan
Melihat ku keriangan kini
Segalanya dah berubah
Ku rasa lebih gembira
Semenjak ku jatuh cinta

Mengapa dalam mimpi
Ku bertemu dikau lagi
Hingga terganggu tidur ku
Kerna mengingati mu

Apakah dia rasakan
Seperti yang ku alami ini
Mungkinkah satu kenyataan
Kita telah ditakdirkan
Kan bersama suatu sama


Sapa ada lagu dia?
Bitau ya? Razz

p.s: nash, ada tak koleksi atau laman web selain hassny dan rohizad?
Back to top Go down
View user profile http://forum.lowyat.net/index.php?
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: jatuh cinta?   10th October 2006, 2:13 pm

kau g http://www.liriklagu.com

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
sygida



Female
Number of posts : 2
Age : 36
Localisation : seremban
Points : 0
Registration date : 08/03/2007

PostSubject: Re: jatuh cinta?   20th April 2007, 3:41 pm

yusri wrote:
Saya akan pos lirik yang orang tak biasa dengar.
Lagu lama2 ni best tapi payah nak jumpa sekarang.
Hampeh sket industri muzik kita ni.
Tak macam oversea...lagu lama2 masih boleh dimiliki.

Semenjak Jatuh Cinta
(Jay Jay)

Sejak mula bertentangan
Entah apakah gerangan hati
Selalu saja tak tenang
Bila ku bersendirian
Wajahnya asyik terbayang

Teman-teman kehairanan
Melihat ku keriangan kini
Segalanya dah berubah
Ku rasa lebih gembira
Semenjak ku jatuh cinta

Mengapa dalam mimpi
Ku bertemu dikau lagi
Hingga terganggu tidur ku
Kerna mengingati mu

Apakah dia rasakan
Seperti yang ku alami ini
Mungkinkah satu kenyataan
Kita telah ditakdirkan
Kan bersama suatu sama


Sapa ada lagu dia?
Bitau ya? Razz

p.s: nash, ada tak koleksi atau laman web selain hassny dan rohizad?

tahu tak laman web tuk lirik lagu.tlg carikan ye.
Back to top Go down
View user profile
kizika_izaa



Female
Number of posts : 66
Age : 30
Localisation : kluang,johor
Points : 0
Registration date : 24/12/2006

PostSubject: Re: jatuh cinta?   20th April 2007, 5:17 pm

a'aa kn?
sayer pon ngah carik lirik lagu wow-kau yg satu...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/kizika
renjer_hutan



Male
Number of posts : 310
Age : 35
Localisation : JOHOR BAHRU
Emploi : swasta
Points : 0
Registration date : 28/09/2006

PostSubject: Re: jatuh cinta?   24th April 2007, 5:01 am

taip lirik kat yahoo jer..pastu carilah koleksi innogman..betul ke ejaan aku ni..semua lirik lagu ader..kalau takder,boleh cari kat website lirik lagu lelain la..takder gak..sygida..awak pm saya yea..hehhehee..amik kesempatan ni... Razz
Back to top Go down
View user profile
sygida



Female
Number of posts : 2
Age : 36
Localisation : seremban
Points : 0
Registration date : 08/03/2007

PostSubject: Re: jatuh cinta?   27th April 2007, 9:50 am

renjer_hutan wrote:
taip lirik kat yahoo jer..pastu carilah koleksi innogman..betul ke ejaan aku ni..semua lirik lagu ader..kalau takder,boleh cari kat website lirik lagu lelain la..takder gak..sygida..awak pm saya yea..hehhehee..amik kesempatan ni... Razz


ape name pm awk tak de pun kat member list...

amik kesempatan ape Question Question Question
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jatuh cinta?   Today at 12:00 pm

Back to top Go down
 
jatuh cinta?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Lirik Lagu-
Jump to: