.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Ade GD fans kat sini x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miniang



Number of posts : 24
Age : 26
Points : 36
Registration date : 21/12/2012

PostSubject: Ade GD fans kat sini x?   1st June 2013, 2:14 pm

hello! sy ni GD punya super fans lah.. hihi.. paling suka lagu 'crayon' die.. dh dengar berape ratus kali dh, masih suka lg.. hihi! jd nk share dgn korang lah. korang blh share lagu kegemeran u kat sini jgk yer.. Smile
Back to top Go down
View user profile
wiseguys9999



Number of posts : 1
Age : 31
Points : 1
Registration date : 03/06/2013

PostSubject: G-dragon super fans!!!!   3rd June 2013, 3:40 pm

sy paling suka GD!!!!MV dia memang bagus dan bagus lagi!!!sy rasa dia lebih famous than big bang lo....MJ punya cikg Travis Payne dan Stacy Walker juga rasa GD akan menjadi super star di masa depan sebagai MJ dan Lady Gaga....
Back to top Go down
View user profile
heilulu



Number of posts : 8
Age : 25
Points : 10
Registration date : 04/06/2013

PostSubject: Re: Ade GD fans kat sini x?   4th June 2013, 1:46 pm

dia akan dtg ke Msia utk concert dia pd 22hb Jun kan? nk pigi lah.. tp national stadium kat Kl tu blh muat smua fans dia ker??? fans dia ni byk kan? ari tu concert dia kat Seoul Olympic Stadium, dh ada 13ribu fans yg pigi lah.. syok nya!!
Back to top Go down
View user profile
sooang



Number of posts : 1
Age : 31
Points : 1
Registration date : 05/06/2013

PostSubject: Re: Ade GD fans kat sini x?   5th June 2013, 2:57 am

heilulu wrote:
dia akan dtg ke Msia utk concert dia pd 22hb Jun kan? nk pigi lah.. tp national stadium kat Kl tu blh muat smua fans dia ker??? fans dia ni byk kan? ari tu concert dia kat Seoul Olympic Stadium, dh ada 13ribu fans yg pigi lah.. syok nya!!

memang tak boleh la....tapi, sebab nombor tickets, fans dia sudah kena limit... kalau u mau tengok konsert dia tapi tak dapat ticket lagi, sy sekarang ada banefit beritahu kamu....Xpax sekarang sedang buat promosi utk reward customers Xpax...sekarang, u hanya beli Musicube Mini Apps, u akan ada peluang utk menang 2 ticket yang bernilai RM488/each....!!!promosi link----xpax.com.my/promo_gdragon.php
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 24
Age : 26
Points : 36
Registration date : 21/12/2012

PostSubject: Re: Ade GD fans kat sini x?   6th June 2013, 2:32 pm

hebatlah ade tiket percuma.. nk menang extra utk parents i jgk.. keke.. kali ni concert "One of A Kind" G Dragon ni mmg akan jd sejarah kat Msia.. x sabar nk tengok dia lah.. keke
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ade GD fans kat sini x?   Today at 11:59 am

Back to top Go down
 
Ade GD fans kat sini x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: