.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?   24th June 2013, 12:09 pm

Salam sejahtera. Ada sesiapa tahu tentang international roaming?Mana satu yang paling berbaloi? Sebab nak bercuti di Australia pada Hari Raya akan datang nih. Terima kasih byk2.
Back to top Go down
View user profile
emea882



Number of posts : 1
Age : 28
Points : 1
Registration date : 25/06/2013

PostSubject: Re: Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?   25th June 2013, 3:52 pm

international roaming mahal sangat!
nak guna roaming bagi data tau panggilan? kenapa xgune wifi, free kan..
Back to top Go down
View user profile
anchalee122



Number of posts : 3
Age : 36
Points : 5
Registration date : 25/06/2013

PostSubject: Re: Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?   26th June 2013, 10:07 am

Saya baru guna Digi Unlimited Internet Roaming ni semasa saya pergi Taiwan. Bestlah!!! Sebab saya tak perlu risau tentang over limit tu. Speednya juga baik kat sana. Tambah pula RM36 bagi sehari je. Lebih murah daripada roaming call kan? Saya dapat info ni dari Digi website. Cuba tengok ni. Mereka ada buat service yang sama juga bagi negara lain.

Digi.com/unlimited.internet.roaming
Back to top Go down
View user profile
cooki3land



Number of posts : 1
Age : 29
Points : 1
Registration date : 28/06/2013

PostSubject: Re: Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?   28th June 2013, 12:51 am

tapi line Digi, banyak orang komplen internetnya lambat
Back to top Go down
View user profile
Jackong92



Number of posts : 9
Age : 1823
Points : 9
Registration date : 17/10/2012

PostSubject: Re: Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?   28th June 2013, 12:43 pm

cooki3land wrote:
tapi line Digi, banyak orang komplen internetnya lambat

semua telco sama ajer..ni kan pinjam kat TM...
Back to top Go down
View user profile
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?   28th June 2013, 7:19 pm

cooki3land wrote:
tapi line Digi, banyak orang komplen internetnya lambat

Digi sekarang bergabung dgn telco yg besar di luar negara seperti AT&T di US. Oleh itu line Digi lebih baik and cepat semasa roaming. Paling penting awak adalah Digi Postpaid customer dan pilih operator tempatan semasa melancong, awak boleh menikmati unlimited internet roaming di mana2 jua.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?   Today at 12:03 pm

Back to top Go down
 
Roaming caj dari telco mana paling best service and ratenya?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: