.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jet Pilot



Male
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 12
Registration date : 17/05/2013

PostSubject: Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?   24th June 2013, 5:39 pm

Salam. Saya ternampak Sony Xperia Z tablet jual pada harga RM1999. Nak tanya sama ada berbaloi tak?
Back to top Go down
View user profile
thaisiam111



Number of posts : 2
Age : 32
Points : 2
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?   25th June 2013, 4:47 pm

Harganya mahal sikit la. Sebab kegunaannya untuk call tak boleh kan? Untuk main dan tengok movie je. Tapi, kalis air untuk tablets ni best la. Boleh show student semasa kelas renang nanti.
Back to top Go down
View user profile
Li Chopper



Male
Number of posts : 7
Age : 31
Points : 9
Registration date : 25/06/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?   26th June 2013, 3:05 pm

thaisiam111 wrote:
Harganya mahal sikit la. Sebab kegunaannya untuk call tak boleh kan? Untuk main dan tengok movie je. Tapi, kalis air untuk tablets ni best la. Boleh show student semasa kelas renang nanti.

Saya rasa beli gadget dengan plan lebih bagus la. Boleh jimat sikit sebab mesti guna data kan? Yang saya tahu ni Celcom buat plan mereka dan jual dengan harga RM1438 je. Lebih berbaloi berbanding dengan tak ada plan kan? 8.1MP rear camera, 2.2MP front camera. MP bagi gadget ni besarla. Boleh ambil gambar the tablets. Cuba tengok adv mereka.
Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?   27th June 2013, 10:16 am

[quote="truckfood888"]
thaisiam111 wrote:
Harganya mahal sikit la. Sebab kegunaannya untuk call tak boleh kan? Untuk main dan tengok movie je. Tapi, kalis air untuk tablets ni best la. Boleh show student semasa kelas renang nanti.

Saya rasa beli gadget dengan plan lebih bagus la. Boleh jimat sikit sebab mesti guna data kan? Yang saya tahu ni Celcom buat plan mereka dan jual dengan harga RM1438 je. Lebih berbaloi berbanding dengan tak ada plan kan? 8.1MP rear camera, 2.2MP front camera. MP bagi gadget ni besarla. Boleh ambil gambar the tablets. Cuba tengok adv mereka.


Celcom yang jual ni je? Imposible la. Kamu confirm ke? Tleco lain tak ada launch ke? Tablet ini memang menarik dari water resisitance tu. Saya rasa sangat berguna untuk sesetengah orang. Tanya sekali! Telco beswar lain pun belum jual ke?
Back to top Go down
View user profile
Li Chopper



Male
Number of posts : 7
Age : 31
Points : 9
Registration date : 25/06/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?   28th June 2013, 8:22 pm

spanner222 wrote:
truckfood888 wrote:
thaisiam111 wrote:
Harganya mahal sikit la. Sebab kegunaannya untuk call tak boleh kan? Untuk main dan tengok movie je. Tapi, kalis air untuk tablets ni best la. Boleh show student semasa kelas renang nanti.

Saya rasa beli gadget dengan plan lebih bagus la. Boleh jimat sikit sebab mesti guna data kan? Yang saya tahu ni Celcom buat plan mereka dan jual dengan harga RM1438 je. Lebih berbaloi berbanding dengan tak ada plan kan? 8.1MP rear camera, 2.2MP front camera. MP bagi gadget ni besarla. Boleh ambil gambar the tablets. Cuba tengok adv mereka.


Celcom yang jual ni je? Imposible la. Kamu confirm ke? Tleco lain tak ada launch ke? Tablet ini memang menarik dari water resisitance tu. Saya rasa sangat berguna untuk sesetengah orang. Tanya sekali! Telco beswar lain pun belum jual ke?

Saya dengar lain telco akan melancar pada bulan depan tapi tak nampak apa2 iklan berkanaan Xperia Tablet Z tu kecuali Celcom. Boleh rujuk link kalao berminat.

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?   Today at 9:07 am

Back to top Go down
 
Sony Xperia Z tablet yang baru, berbaloi dibeli?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: