.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 pelan ape yg terbaik kat pasaran?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zhengmuu



Number of posts : 2
Age : 25
Points : 4
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: pelan ape yg terbaik kat pasaran?   16th July 2013, 1:26 am

sebenarnye sy akan beli smartfon baru bbrp ari kemudian,sbb dh nk pigi belaja,x nk rasa outdate sgt lah.huhu...
jd skang nk cari pelan data utk smartfon baru sy,nk tanya sat,biasa korang pkai pelan yg camne?
tlg intro kat sy sbb i mmg x tau yg mane best? byk sgt,pening lah sy.
sy cuma nk yg ade coverage yg baik,tenet cepat dan harga rendah.kalo ade promosi lg best lah!
yg penting tu sy x mau tukar ke nom baru yer,blh ker camtu?
Back to top Go down
View user profile
Lagamo



Number of posts : 1
Age : 28
Points : 1
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg terbaik kat pasaran?   16th July 2013, 1:55 pm

Ehh u cuba pertimbangkan Maxis atau Digi lahh.. Atau suggest ibu bapa utk tolong u apply supplementary line jugk blh.. Kalao u ade budget punye,gunakan Digi prepaid data plan jugk ok dahh.. I rasa yg tu best prepaid package bagi skrg..Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
grozzyly



Number of posts : 1
Age : 27
Points : 1
Registration date : 18/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg terbaik kat pasaran?   18th July 2013, 12:36 am

nk yg murah dan baik??x mungkin lah! i cadang u blh pilih telco yg terkenal mcm maxis,digi dan celcom tu
pasal kalau mcmu mobile tu,coverage x brp bagui lagi sbb ia telco baru.....dan kalo coverage x bagui, atau bila ade emergensi, cuma blh pakai fon line lah.....sebenarnye,i rasa x pyh bazir dut sign pelan tu pasal by tpt ade bg free wifi dh.....simpan duit tu bagus lagi.....
Back to top Go down
View user profile
zhengmuu



Number of posts : 2
Age : 25
Points : 4
Registration date : 16/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg terbaik kat pasaran?   18th July 2013, 10:14 pm

i tgh pakai maxis eh skang... internet dia masih ok lah tp mahal sgt... x baloi lah!
Back to top Go down
View user profile
Simrelo



Number of posts : 1
Age : 28
Points : 1
Registration date : 18/07/2013

PostSubject: Re: pelan ape yg terbaik kat pasaran?   19th July 2013, 4:08 am

Heyy U Mobile perkenalkan Unlimited Mobile Internet Plan 38 yg lbh murah dlm pasaran ,utk pengguna yg low usage sgt baloi!
Lagi FREE calls, FREE SMS, FREE prepaid SIM pack,dan Unlimited internet Usage with UMI 38 dan banyak lagi manfaat lahh!
Pi tengok sat
u.com.my/freedata
Sebenarnya I jugak shock krn baru dapati dgn Umobile kita blh hubungi dgn kwn melalui Kakao Talk atau Wechat secara PERCUMA. Dan skrg, I dan kwn I blh saling menghubungi bagi setiap pagi mlm!
U jugak blh tukar ke U mobile tanpa tukar nombor asal!
Cepatlh kalau mau..ade promosi skrg!
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pelan ape yg terbaik kat pasaran?   Today at 9:10 am

Back to top Go down
 
pelan ape yg terbaik kat pasaran?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: