.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 iphone baru sape nk?!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bazaoyu



Number of posts : 8
Age : 26
Points : 10
Registration date : 01/06/2013

PostSubject: iphone baru sape nk?!   13th September 2013, 2:02 am

korang nk beli x iphone baru tu? iphone 5s kan? alaaa i masih tgh simpan duit nk beli iphone 5 eh, tp iphone5s dh lancar.. cpt sgt.. korang tau x ape fungsi baru iphone 5s ni? i tgh fikir nk tunggu 5s ker x..
Back to top Go down
View user profile
fatthippo



Number of posts : 3
Age : 29
Points : 3
Registration date : 13/09/2013

PostSubject: Re: iphone baru sape nk?!   13th September 2013, 10:39 pm

i cuma tau iphone 5 shj kerana guna skrang. i suka fon ni kerana LCD dia cukup besar bg i, selalu duk pakai utk tengok youtube, hihi. kalau kawan i nk tukar hp, i memang akan recommend dia pakai i5 lah. jika nak beli skrang blh pi celcom kerana ada promosi skrang tau.. cuma RM88 dan u blh dpt 5GB data bila sign up pakej tu.
Back to top Go down
View user profile
dreschan



Number of posts : 4
Age : 36
Points : 6
Registration date : 10/03/2013

PostSubject: Re: iphone baru sape nk?!   14th September 2013, 8:47 pm

Nak apa hanya kamu saja yang tau...
phone tu nak guna dengan banyak kegunaan atau hanya nak bagi tau kawan kamu kaya....
Tapi kalau nak jimat tu, ambil plan dengan telco, boleh jimat banyak... syarat kena tamat plan sebelum tu...
Bagi kamu tengok Iphone yang baru ni
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 24
Age : 26
Points : 36
Registration date : 21/12/2012

PostSubject: Re: iphone baru sape nk?!   15th September 2013, 7:08 pm

iphone smua tu lebih kurang ajer! update ckit jer stiap version. x yah beli la i rasa. mcm iphone4 dan 4s tu, kan lebih kurang jer?? kakak i pakai iphone 4s i rasa hampir sama dgn i4 i jer. i rasa x yah bazir duit lah. sbb mereka cuma update processor dia, low light kamera dan jg fingerprint scanner tu jer! x de apa perbezaan yg besar pon kan.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: iphone baru sape nk?!   Today at 9:10 am

Back to top Go down
 
iphone baru sape nk?!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: