.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Li Chopper



Male
Number of posts : 7
Age : 31
Points : 9
Registration date : 25/06/2013

PostSubject: Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?   16th November 2013, 12:48 pm

Made in China betui2 tak boleh guna. Saya beli brand Shanda ni. Ini ialah brand dari China bagi Android. Terdapat banyak Apps tak boleh guna la. Tambah lagi selalu hang phone ni. Dan saya kena restart baru boleh main. Haihz…. Rasa nak beli phone yang baru sekarang. Tapi budge saya RM1500-RM1700 je. Boleh dapat smartphone baru yang branded?
Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?   16th November 2013, 1:05 pm

Buat apa nak tukar2 phone tu selalu. Sekarang remaja suka ikut trend je. Mereka pun tak tau lagi nak untung tapi bazir banyak. Susah ibu bapa je. Saya beli HUawei saya ni dah lama dah. Tak ada masalah pun saya pun fikir nak tukar. Dah biasa dengan phone ni.
Back to top Go down
View user profile
Jet Pilot



Male
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 12
Registration date : 17/05/2013

PostSubject: Re: Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?   16th November 2013, 1:48 pm

Bagi saya, tanpa fikir banyak,saya akan pilih iphone5c kalau ada bajet sebegitu. Ia teknologi canggih dan agak mudah dipakai.
Back to top Go down
View user profile
Jet Pilot



Male
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 12
Registration date : 17/05/2013

PostSubject: Re: Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?   16th November 2013, 1:58 pm

Bg aku, henset boleh guna utk berkomunikasi dah cukup. Xperlu yg terbaru nyer….Model henset selalu tukar, nak ikut hanye susahkan diri. Pakailah yg biasa punye cukup la. Saya pun gune Samsung Galaxy Ace je.
Back to top Go down
View user profile
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?   16th November 2013, 2:06 pm

Mungkin kamu boleh tengok plan offer dari Celcom. Mereka ada plan bagi Samsung Galaxy Note 3 dengan harga RM1538 bagi 24 bulan contract. Harga ni juga sesuai dengan budget kamu tu. Rasanya berbaloi ni. Cuba tengok link ni yang saya cari dari website mereka.

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?   Today at 12:03 pm

Back to top Go down
 
Android phone dari China. Murah tapi berbaloi tak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: