.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Ade org pakai prepaid mobil internet x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chuge



Male
Number of posts : 6
Age : 27
Points : 10
Registration date : 22/12/2012

PostSubject: Ade org pakai prepaid mobil internet x?   26th December 2013, 9:47 pm

kat sini ade sesape yg tgh pakai prepaid mobil internet x?? best ker??
nk cari yg prepaid tu la, sbb die kira ikut ari atau minggu je kan?? camtu lebih best eh
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 24
Age : 26
Points : 36
Registration date : 21/12/2012

PostSubject: Re: Ade org pakai prepaid mobil internet x?   27th December 2013, 1:36 pm

sebenarnya x de pelan ape yg blh dikatakan sbg terbaik krn ni mmg tengok keinginan diri..
bila pilih pelan, kena tengok ape bajet u dan coverage tempat u mcm mane dulu..
krn pakai device yg laen pun akan mempengaruhi dan coverage tu baik ker x kat tempat u..
Back to top Go down
View user profile
bubu00



Number of posts : 16
Age : 16
Points : 22
Registration date : 25/10/2013

PostSubject: Re: Ade org pakai prepaid mobil internet x?   28th December 2013, 2:18 am

u blh try Xpax sebab ade plan dari Rm5 sehari atau Rm38 sebulan dengan 4G LTE...Syg sebagai student sehari cume guna Rm5 utk mobile internet...plan ini best sebab syg blh mula dan habiskan jumlah mobile internet kredit syg bila2 masa...
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 8
Age : 26
Points : 10
Registration date : 01/06/2013

PostSubject: Re: Ade org pakai prepaid mobil internet x?   29th December 2013, 1:56 pm

lebih baik wak check siap2 quota pelan tu dulu. sbb ari tu bila i sign up kan, dia kata x de limit quota tu..
mana tau akhirnya cuma dpt 150MB sehari jer! teruk lah..nasib baik masa tu aku cuma sign utk 1 ari jer..
Back to top Go down
View user profile
heilulu



Number of posts : 8
Age : 25
Points : 10
Registration date : 04/06/2013

PostSubject: Re: Ade org pakai prepaid mobil internet x?   30th December 2013, 1:07 pm

laaa kan skrg byk tempat dh ade wifi percuma eh? x yah sain ape pe pelan lah.. pakai wifi pon dh cukup
aku selalu p online dkt secret recipe, wifi die okei lah.. cpt gak..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ade org pakai prepaid mobil internet x?   Today at 11:58 am

Back to top Go down
 
Ade org pakai prepaid mobil internet x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: