.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Duta baru Celcom!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miniang



Number of posts : 24
Age : 26
Points : 36
Registration date : 21/12/2012

PostSubject: Duta baru Celcom!   11th February 2014, 2:32 pm

korang dh tau x bhw Celcom pilih Maria Sharapova utk jd duta mereka? best ehhh, sbb sharapova ni famous sgt kan..
tengok TVC yg baru ni, pernah tengok ker x?
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 8
Age : 26
Points : 10
Registration date : 01/06/2013

PostSubject: Re: Duta baru Celcom!   11th February 2014, 2:35 pm

ya lah, sekarang Maria Sharapova merupakan duta untuk Celcom First Elite… Nampak gaya betul dia dalam TVC ni… Sebelumnya ada yang menyatakan dia akan datang Malaysia menyertai pertandingan tennis tapi rupanya berita palsu … Kecewa betul I ni kerana memang harap sangat dapat bertemu dengan dia
Back to top Go down
View user profile
ongong123



Number of posts : 8
Age : 18
Points : 10
Registration date : 11/02/2014

PostSubject: Re: Duta baru Celcom!   12th February 2014, 11:25 am

kenapa tiba2 ckp pasal maria sharapova jadi duta Celcom First Elite???syg juga ade tengok TVC ini...Celcom First Elite tu apa sebenarnya??? best kah ni?? guna utk apa?? adekah beza dgn pelan lain???
Back to top Go down
View user profile
heilulu



Number of posts : 8
Age : 25
Points : 10
Registration date : 04/06/2013

PostSubject: Re: Duta baru Celcom!   13th February 2014, 5:41 pm

yg Celcom First Elite tu pelan celcom lah! member i byk dh sain eh, depe kata pelan ni best sbb dia ni mengutamakan pelanggan, jd mmg x de apa pe masalah lah. selain tu, dgn menjadikan member celcom First Elite nie dpt menikmati byk keistimewaan lg tau.. korang blh pilih no tel sendiri, best lah.. mungkin nnt bila senang aku nk p sain jg eh! huhu~
utk maklumat yg lanjut korang blh tengok kat sini lah : https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
View user profile
dreschan



Number of posts : 4
Age : 36
Points : 6
Registration date : 10/03/2013

PostSubject: Re: Duta baru Celcom!   14th February 2014, 12:21 pm

memang banyak kelebihan lah, kadar panggilan dan sms pun murah...
Lagipun kalau dah jadi ahli boleh dapat phone percuma pada ulang tahun dan hantar secara khas untuk u..
Rasa macam boss lah...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Duta baru Celcom!   Today at 9:07 am

Back to top Go down
 
Duta baru Celcom!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Berita Johor-
Jump to: