.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bubu00



Number of posts : 16
Age : 16
Points : 22
Registration date : 25/10/2013

PostSubject: harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!   17th February 2014, 12:21 pm

syg seorg suri rumah dan ade 4 org anak...byk masa telah guna utk rumah dan anak2...setiap kali bayar bill handphone kena ambil masa berapa jam kat situ memang susahkan syg.syg pernah tunggu kat pusat perkhidmatan fon dan beratur selama 3jam..memang melampau sgt!!! harap ade mana2 telco yg blh memberi syg possiblity menjadi seorang VIP dan mendpt syg keutamaan seperti HSBC Premier banking, MBB Priority banking, Citibank Gold banking..dgn tu blhlah selesai masalah syg yg menyeksa ini!!!
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 24
Age : 26
Points : 36
Registration date : 21/12/2012

PostSubject: Re: harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!   18th February 2014, 5:04 pm

ya, biasa bila aku pigi byr bill telefon jg kena tunggu lama sgt! mereka ni lambat sgt eh, x effecient langsung tau! geram sgt...wak pernah dengar Celcom First Elite x? member aku bg tau aku bhw pelan ni adelah mengutamakan kita ni sbg pelanggan, mcm VIP yg wak ckp lah aku rasa.. klo btui2 senang, sku nk tukar pelan dh.. wak blh tengok ni..
Back to top Go down
View user profile
meesuhaimee



Male
Number of posts : 10
Age : 36
Points : 10
Registration date : 27/02/2013

PostSubject: Re: harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!   19th February 2014, 3:31 pm

kan yang dalam TVC tu Maria Sharapova??? Sejak bila dia dah jadi duta untuk Celcom???
Tengok cara dia cakap tu memang elegant lah...
Maria ni antara pemain tenis yang mempunyai pendapatan yang tinggi di dunia ni..
Selain bermain untuk mendapatkan wang, dia jugak ada business sendiri yang jual gula-gula yang dinamakan sugapova... sini ada jual tak??
Back to top Go down
View user profile
Man Siakap



Male
Number of posts : 8
Age : 18
Points : 12
Registration date : 20/02/2014

PostSubject: Re: harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!   20th February 2014, 4:37 pm

i juga nak cuba gula sugapova tapi m'sia tak ade la..
dah tgk website ini celcom.com.my/personal/plans/elite
rupanya senang je nk sign up sebagai ahli  Celcom First Elite.
mana2 Celcom branch, Blue Cube outlet atau selected Celcom key dealers juga blh bagi buat register..
untungnya ahli  Celcom First Elite, benefitnya byk gila..
sesiape yg join blh menikmati  Reserved Parking, Anniversary Device yg percuma dan Device Care... jom join bersama-sama..
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 8
Age : 26
Points : 10
Registration date : 01/06/2013

PostSubject: Re: harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!   21st February 2014, 4:45 pm

terima kasih utk website tu! baru je p tengok, mmg best eh!
sy suka sgt pelan ni sbb mereka ni ade personal servis consultant, klo mcm ni mmg senang lah, ade apa pe masalah terus call je, x yah p beratur kat servis center dan tunggu lama2, kan?
tp bil sy sebulan pon lebih kurang RM500 je, x sampai RM1000 lg eh.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!   Today at 12:03 pm

Back to top Go down
 
harap ade VIP service bagi mana2 telco di M'sia!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: