.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
susanchong



Female
Number of posts : 12
Age : 32
Points : 20
Registration date : 06/08/2012

PostSubject: Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?    17th February 2014, 10:01 pm

pikir nak tukar handfon baru kerana handfon lama dah rosak seminggu..entah nak beli model apa, kalao Samsung Note 3 yg rose gold tu boleh x?
Back to top Go down
View user profile
tdsue



Number of posts : 13
Age : 36
Points : 17
Registration date : 18/12/2013

PostSubject: Re: Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?    19th February 2014, 2:06 am

suka then beli saje lah. i sekarang duk guna Note 3 la. puas hati sgt setakat ni, i rasa rose gold note 3 tu menarik hati jugak color yg unik..!! u pernah tanya celcom tak? i nmpak mereka ada promo utk set gold rose note 3 tu. good timing utk u!
Back to top Go down
View user profile
alorvera77



Female
Number of posts : 9
Age : 29
Points : 9
Registration date : 19/12/2013

PostSubject: Re: Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?    19th February 2014, 7:06 pm

Hari tu rakan sekerja baru beli Note 3 Rose Gold dekat Celcom..rasa promonya agak ok.
Dia buat saya pun nak beli juga lah...sebab color tu mmg saya suka. Lepas tu kan ada NFC- Enable dan 2.3GHz Quad Core Processor?
Back to top Go down
View user profile
cabbagemint



Number of posts : 6
Age : 34
Points : 8
Registration date : 17/12/2013

PostSubject: Re: Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?    20th February 2014, 12:33 pm

i suka lukis pada smartphone.. jadi i rasa note 3 yg cantik dan camera yg bagui agak sesuai utk saya.. mungkin i akan beli satu juga
Back to top Go down
View user profile
sunflo0303



Female
Number of posts : 4
Age : 35
Points : 4
Registration date : 21/12/2013

PostSubject: Re: Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?    21st February 2014, 3:13 am

kalao nak tukar fon, i cadang tukaq note 3, tentu x kesal mia. baru survey dgn celcom, sign up dgn celcom mPro plan blh dpt Moschino case dgn percuma lagi. dan top up RM 288 bleh dapat oren color samsung galaxy gear. worth kan?!

details boleh tgk sini, i juga refer sini lepas orang di service center celcom bagitau i.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?    Today at 9:52 am

Back to top Go down
 
Samsung Note 3 Rose Gold bagui ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: