.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Gila bola... World Cup 2014!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jet Pilot



Male
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 12
Registration date : 17/05/2013

PostSubject: Gila bola... World Cup 2014!!!    14th July 2014, 7:37 pm

World Cup 2014. Hari tu saya tanya kawan siapa akan menang. Mereka tak berani nak comment sebab kedua2 team pun hebat. Mari meraikan dengan lagu Gilabola~~~ yeah..

Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    14th July 2014, 7:39 pm

Apalah!! Argentina dah kalah dah. Susah hati ni!!! Tak berminat nak dengar lagu lagi. Argentina susah payah main sampai akhir. Tapi pun tak boleh nak menang. Kesiannya~
Back to top Go down
View user profile
Li Chopper



Male
Number of posts : 7
Age : 31
Points : 9
Registration date : 25/06/2013

PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    14th July 2014, 7:40 pm

Mario Gotze dari Germany siapkan final ini. Hhahah! Inilah result yang saya menunggu. Dia masuk bola ni dalam second period extra time. Dia memang hero bagi World Cup 2014 ini. Yeah!!!!
Back to top Go down
View user profile
anchalee122



Number of posts : 3
Age : 36
Points : 5
Registration date : 25/06/2013

PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    15th July 2014, 7:41 pm

klow361 wrote:
World Cup 2014. Hari tu saya tanya kawan siapa akan menang. Mereka tak berani nak comment sebab kedua2 team pun hebat. Mari meraikan dengan lagu Gilabola~~~ yeah..


Terima kasih atas berkongsi video nih. Closing yg terbaekkk walaupun hasil xdpt dijangka. Aku meramal Argentina akan menang sblm World Cup bermula sbb Messi. Siapaka Joe Flizzow sokong?
Back to top Go down
View user profile
Man Siakap



Male
Number of posts : 8
Age : 18
Points : 12
Registration date : 20/02/2014

PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    16th July 2014, 8:41 pm

susah hatilah saya apabila pasukan argentina yang saya sokong kalah walaupun messi adalah pemain yg terhebat
Back to top Go down
View user profile
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    17th July 2014, 8:32 pm

Terima kasih byk2 kepada semua pemain dlm World Cup tahun ni. Mreka main the baik dan buat kita tak tidur byk selama ni. Hahhha! Tahniah kdp germany menang dlm final tahun ni.
Back to top Go down
View user profile
Jet Pilot



Male
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 12
Registration date : 17/05/2013

PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    18th July 2014, 11:22 pm

Tahniah kpd Germany champion tahun ni. Xleh tunggu nak tgk World Cup 2018 di Russia la. Kalo korang masih mood World Cup lagi boleh la muat turun lagu atau ringtone di sini
https://www.celcom.com.my/personal/promotion/FMT-GILABOLA?pid=1400518817669
Back to top Go down
View user profile
Budak Skema



Male
Number of posts : 7
Age : 27
Points : 7
Registration date : 21/04/2015

PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    21st April 2015, 5:30 pm

ale ale ale ale
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Gila bola... World Cup 2014!!!    Today at 9:53 am

Back to top Go down
 
Gila bola... World Cup 2014!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: