.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kadar telco murah utk pangilan!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hafiz.r



Number of posts : 5
Age : 25
Points : 9
Registration date : 07/12/2014

PostSubject: Kadar telco murah utk pangilan!!   7th December 2014, 8:47 pm

mingu lps ak pegi beli fon kat lowyat.. mmg nak beli fon Huawei Honor 6. mmg suka ah fon tu. tapi kat kedai tu ade promo xpax mase tu, klau ak beli fon tu, ak dpt free sim kad xpax. ak bkn mcm guna pon sim tu, so ak tny cik kedai tu la klau ak blh tkr sim tu utk duit atau benda lain... bounce  bounce  xpi mmg cik kedai tu ckp xley..   No  

So ak pon amik je la kan, x rugi.. pas tu, smlm ak activate sim tu, nk tgk la beza kadar dgn no ak skrg.. TERKEJUT ak tgk kadar2nye.. Shocked  Shocked
Ade x pengguna Xpax IOX lain?
Back to top Go down
View user profile
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   9th December 2014, 11:51 am

xpax apa ni bro? prepaid ke? ada lg ke org pakai prepaid skang ni? mcm out of date je.. hehe
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 8
Age : 26
Points : 10
Registration date : 01/06/2013

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   9th December 2014, 5:03 pm

lukmansia80 wrote:
xpax apa ni bro? prepaid ke? ada lg ke org pakai prepaid skang ni? mcm out of date je.. hehe

ada lg kot. yg jenis tak suka kat billing ni, mesti nak stay dgn prepaid. sng tak kena potong bill. tapi agak agak ade tak plan yg nice skt? murah lah tapi. Razz Razz barang dah mahal skg, kena jimat. Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
meesuhaimee



Male
Number of posts : 10
Age : 36
Points : 10
Registration date : 27/02/2013

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   10th December 2014, 9:52 am

pakai prepaid pon jimat apa.. murah jugak.. ada kwn bg try sim card baru xpax.. best.. internet boleh tahan.. hehe
Back to top Go down
View user profile
hafiz.r



Number of posts : 5
Age : 25
Points : 9
Registration date : 07/12/2014

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   11th December 2014, 12:49 pm

memori fon ak makin ari makin penuh. hahaha. tiap2 ari ak download je games, sbb dpt 10 games free utk sehari.. skrg ak byk main clash of clans. bes bes! tenet pon laju, kdg2 dpt 19mb pe saat! oh dpt pon 10 saat call percuma, ak guna mase tu utk cal kwan ak, suruh die cal ak balik.
Back to top Go down
View user profile
ongong123



Number of posts : 8
Age : 18
Points : 10
Registration date : 11/02/2014

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   12th December 2014, 10:07 am

hafiz.r wrote:
memori fon ak makin ari makin penuh. hahaha. tiap2 ari ak download je games, sbb dpt 10 games free utk sehari.. skrg ak byk main clash of clans. bes bes! tenet pon laju, kdg2 dpt 19mb pe saat! oh dpt pon 10 saat call percuma, ak guna mase tu utk cal kwan ak, suruh die cal ak balik.

der, 50mb nak whatsapp blh tapi kalau jenis yg kaki utube ni, kerja nak upload video download video ni, tak ckp der. tak syiok.
Back to top Go down
View user profile
meesuhaimee



Male
Number of posts : 10
Age : 36
Points : 10
Registration date : 27/02/2013

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   15th December 2014, 10:29 am

hafiz.r wrote:
memori fon ak makin ari makin penuh. hahaha. tiap2 ari ak download je games, sbb dpt 10 games free utk sehari.. skrg ak byk main clash of clans. bes bes! tenet pon laju, kdg2 dpt 19mb pe saat! oh dpt pon 10 saat call percuma, ak guna mase tu utk cal kwan ak, suruh die cal ak balik.

dh la murah.. line ok.. boley tahan la laju.. sbb tu sy stay je pakai xpax ni.. sjak dr duk kolej smpai la skang ni.. dpt free intrnet free call bagai
Back to top Go down
View user profile
hafiz.r



Number of posts : 5
Age : 25
Points : 9
Registration date : 07/12/2014

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   16th December 2014, 10:59 pm

ak sekarong gune postpaid sim, rasa mcm mahal gilew la, bulan2 ak byr rm78, utk free call dgn sms yg ak bkn guna pon.. sbb sume benda online da.. yg data pulak tu, kurang pulak 1gb je... btul2 nk tkr ke prepaid.. dpt sume benda free2 ni, suka gilew ak..
Back to top Go down
View user profile
cabbagemint



Number of posts : 6
Age : 34
Points : 8
Registration date : 17/12/2013

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   17th December 2014, 10:15 am

hafiz.r wrote:
ak sekarong gune postpaid sim, rasa mcm mahal gilew la, bulan2 ak byr rm78, utk free call dgn sms yg ak bkn guna pon.. sbb sume benda online da.. yg data pulak tu, kurang pulak 1gb je... btul2 nk tkr ke prepaid.. dpt sume benda free2 ni, suka gilew ak..

mcm semput je kau ni. ha, tu ada tu IOX. go jelah. guna prepaid bkn ssh, takde kredit tak blh guna, ada kredit gune lah. haha. tapi kalau takde pun, blh je kredit adv. rm2.00 dah ckp kot. setakat nak hantar msj pntg ke apa ke. nak cari kedai jelah yg ssh. tp jgn risau, skg dunia moden. mcm mcm cara boleh dptkan topup.
Back to top Go down
View user profile
meesuhaimee



Male
Number of posts : 10
Age : 36
Points : 10
Registration date : 27/02/2013

PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   18th December 2014, 10:22 am

cabbagemint wrote:
hafiz.r wrote:
ak sekarong gune postpaid sim, rasa mcm mahal gilew la, bulan2 ak byr rm78, utk free call dgn sms yg ak bkn guna pon.. sbb sume benda online da.. yg data pulak tu, kurang pulak 1gb je... btul2 nk tkr ke prepaid.. dpt sume benda free2 ni, suka gilew ak..

mcm semput je kau ni. ha, tu ada tu IOX. go jelah. guna prepaid bkn ssh, takde kredit tak blh guna, ada kredit gune lah. haha. tapi kalau takde pun, blh je kredit adv. rm2.00 dah ckp kot. setakat nak hantar msj pntg ke apa ke. nak cari kedai jelah yg ssh. tp jgn risau, skg dunia moden. mcm mcm cara boleh dptkan topup.

haha. sy topup on9 je.. pakai mesin atm ke, pakai mayban2u ke.. senang tade mslh.. jimat pe pakai prepaid.. topup 5hinggit je
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kadar telco murah utk pangilan!!   Today at 9:09 am

Back to top Go down
 
Kadar telco murah utk pangilan!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: