.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Pelik neh quota tak abis2 lagi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Man Siakap



Male
Number of posts : 8
Age : 18
Points : 12
Registration date : 20/02/2014

PostSubject: Pelik neh quota tak abis2 lagi   21st April 2015, 1:22 am

makin aku beli quota baru, makin banyak lak quota dpt. aku beli 1gb tp dpt lebih dr 1gb. ni sbb gst ke hapa dpt quota data intrnet free? korang dpt tak?
Back to top Go down
View user profile
Budak Skema



Male
Number of posts : 7
Age : 27
Points : 7
Registration date : 21/04/2015

PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   21st April 2015, 11:25 pm

Man Siakap wrote:
makin aku beli quota baru, makin banyak lak quota dpt. aku beli 1gb tp dpt lebih dr 1gb. ni sbb gst ke hapa dpt quota data intrnet free? korang dpt tak?

tak kot. gst takdenye dpt free quota intnet. apa line kau pakai? aku nk jugak ah free mcm ni. untung apa
Back to top Go down
View user profile
susanchong



Female
Number of posts : 12
Age : 32
Points : 20
Registration date : 06/08/2012

PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   22nd April 2015, 12:31 am

Non stop Internet. Tu yg bg promo2 korang tu. Ni pelan celcom baru yg klau korang x perasan kat surat khabar.. Atau youtube! Wah korang kena tengok promo YouTube ni. Ak suka giler dgn lagu tu, mcm nk buat ringtone! ( https://www.youtube.com/watch?v=ix6tiP1sPDI )
Back to top Go down
View user profile
Jet Pilot



Male
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 12
Registration date : 17/05/2013

PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   23rd April 2015, 12:48 am

aku tak dapat pon free quota neh. pa cita wei! sikit pon tak dpt. bekira nau
Back to top Go down
View user profile
susanchong



Female
Number of posts : 12
Age : 32
Points : 20
Registration date : 06/08/2012

PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   23rd April 2015, 1:43 am

Jet Pilot wrote:
aku tak dapat pon free quota neh. pa cita wei! sikit pon tak dpt. bekira nau

Benda ni ikut ko punye baki dr sblm.. Klau ko ade baki 500mb, baki dr tu akan bawak dpn ke skrg… lg pon, klau ko amik pelan 1gb, ko akan dpt 1gb free wifi.. So kisah ape.. Dpt byk benda free kan? Klau tu pon x cukup amik la pelan 4gb, ko akan dpt 4gb free wifi. (klau ko x caya, ni ha gambar utk ko tgk, ak amik dr xpax)

Back to top Go down
View user profile
ainamafan



Female
Number of posts : 7
Age : 41
Points : 7
Registration date : 20/12/2013

PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   23rd April 2015, 3:49 pm

kalau dpt free internet speed laju okay gak. ni speed dia.. hurm.. maleh nk ckp
Back to top Go down
View user profile
Jet Pilot



Male
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 12
Registration date : 17/05/2013

PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   24th April 2015, 12:59 am

speed ka coverage ka. aku tak caya aih promo free2 ni. skali ralit duk on9, tetibe kredit abih. huhu
Back to top Go down
View user profile
Pendekar Kamen



Male
Number of posts : 7
Age : 28
Points : 9
Registration date : 24/04/2015

PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   25th April 2015, 8:15 am

kalau asyk pakai yg free wifi je. mmg x abis la quota. ley la saving smpai bnyk jd sbb ley carry forward. haha. baik ah xpax ni..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pelik neh quota tak abis2 lagi   Today at 9:49 am

Back to top Go down
 
Pelik neh quota tak abis2 lagi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: