.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Harga mana yg btul ah?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
heilulu



Number of posts : 8
Age : 25
Points : 10
Registration date : 04/06/2013

PostSubject: Harga mana yg btul ah?    9th May 2015, 12:12 am

flexi card ni ape? Kat promo courts yg ak baca tu ade 2 harga, flexi card dgn xde flexi card.
Back to top Go down
View user profile
Pendekar Kamen



Male
Number of posts : 7
Age : 28
Points : 9
Registration date : 24/04/2015

PostSubject: Re: Harga mana yg btul ah?    12th May 2015, 1:12 am

heilulu wrote:
flexi card ni ape? Kat promo courts yg ak baca tu ade 2 harga, flexi card dgn xde flexi card.

ari tu pg courts. staff dia gtau elok kalau bli pakai flexi credit. sbb ada plan yg bagus, ikot kemampuan kita nk bayar mcm mana. ada 14 plna yg brbeza-beza. boleh cek kt website courts kalau nk detail lg. http://www.courts.com.my/
Back to top Go down
View user profile
Budak Skema



Male
Number of posts : 7
Age : 27
Points : 7
Registration date : 21/04/2015

PostSubject: Re: Harga mana yg btul ah?    12th May 2015, 10:25 pm

Pendekar Kamen wrote:
heilulu wrote:
flexi card ni ape? Kat promo courts yg ak baca tu ade 2 harga, flexi card dgn xde flexi card.

ari tu pg courts. staff dia gtau elok kalau bli pakai flexi credit. sbb ada plan yg bagus, ikot kemampuan kita nk bayar mcm mana. ada 14 plna yg brbeza-beza. boleh cek kt website courts kalau nk detail lg. http://www.courts.com.my/

tp kalau pikir elok wat kad kredit bank je kalau nk bli brg. senang. flexi card ni dpt apa. stakat bli brg kat courts je. tp mcm kad kredit gak. mcm rugi je.
Back to top Go down
View user profile
alorvera77



Female
Number of posts : 9
Age : 29
Points : 9
Registration date : 19/12/2013

PostSubject: Re: Harga mana yg btul ah?    13th May 2015, 10:43 am

bila2 masa ke ada flexi credits ni? ke time promosi je pastu abis
Back to top Go down
View user profile
Pendekar Kamen



Male
Number of posts : 7
Age : 28
Points : 9
Registration date : 24/04/2015

PostSubject: Re: Harga mana yg btul ah?    13th May 2015, 5:47 pm

alorvera77 wrote:
bila2 masa ke ada flexi credits ni? ke time promosi je pastu abis

bila2 masa kau boleh register flexi credit ni. takde limit masa pon. janji kau blom umur 60 lagi. hahaha.
call je courts customer service tanya. tongue
Back to top Go down
View user profile
sunflo0303



Female
Number of posts : 4
Age : 35
Points : 4
Registration date : 21/12/2013

PostSubject: Re: Harga mana yg btul ah?    14th May 2015, 12:39 am

baek pakai flexi credit kalau interest sama je. x mcm kad kredit bank, interest x sama. kena ikot plan bank. lain bank lain plan.
Back to top Go down
View user profile
heilulu



Number of posts : 8
Age : 25
Points : 10
Registration date : 04/06/2013

PostSubject: Re: Harga mana yg btul ah?    14th May 2015, 10:46 pm

kena pg courts la lps ni, nak tanye lg psl ni.. Mcm chun je flexi credit mase ak baca online..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Harga mana yg btul ah?    Today at 9:54 am

Back to top Go down
 
Harga mana yg btul ah?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: