.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Drama projek mencari bini

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tdsue



Number of posts : 13
Age : 36
Points : 17
Registration date : 18/12/2013

PostSubject: Drama projek mencari bini   11th March 2016, 4:53 pm

pehhh bestnya drama nie skrg nie zaman susah mne nk cari bakal isteri yg sesuai utk kita...
drama pendek nie mmg best lawak and romatik
apa lagi meh click watch promo drama nie.. Smile

Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 8
Age : 26
Points : 10
Registration date : 01/06/2013

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   6th April 2016, 2:55 pm

hai sye tengok awak punya forum and asll ehh cite tu trailer je..tak da full ka
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   7th April 2016, 9:22 am

haii saya dpt cari promo je  nie promo ep 2 saya tak dpt cari yg full

Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   7th April 2016, 11:09 am

kalau ada full episode lagi best klw promo je smpai bila tak dpt tgok yg full Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
ongong123



Number of posts : 8
Age : 18
Points : 10
Registration date : 11/02/2014

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   7th April 2016, 11:12 am

drax86 wrote:
kalau ada full episode lagi best klw promo je  smpai bila tak dpt tgok yg full Crying or Very sad

ini link yg i cari kt google kt situ ada full episode 1&2 je nie just short drama web je dlm 3min mcm tu je citer dia

http://www.celcomescape.com/event/ceciter-projekcaribini
Back to top Go down
View user profile
susanchong



Female
Number of posts : 12
Age : 32
Points : 20
Registration date : 06/08/2012

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   7th April 2016, 11:49 am

drama psl apa nie?? someone terangkn pls... Laughing
just want to know
Back to top Go down
View user profile
bubu00



Number of posts : 16
Age : 16
Points : 22
Registration date : 25/10/2013

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   7th April 2016, 12:00 pm

susanchong wrote:
drama psl apa nie?? someone terangkn pls... Laughing
just want to know

drama web story dia psl sorg duda nk cari pengganti isteri dia...klw nak tahu tgok kt link yg dh bgi tuu..
Back to top Go down
View user profile
tdsue



Number of posts : 13
Age : 36
Points : 17
Registration date : 18/12/2013

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   7th April 2016, 12:05 pm

korg ni ahh watak utama dlm cite tu plkon lama ni ..asyik plkn baru je wtk utama skrg plkn lama lakk yg watak utama...

Back to top Go down
View user profile
directlylaugh



Number of posts : 7
Age : 29
Points : 13
Registration date : 05/08/2012

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   8th April 2016, 12:20 pm

cerita kurang menarik maybe sbb pelakon kurang kenal kot What a Face
Back to top Go down
View user profile
hockwei9



Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 12/03/2013

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   8th April 2016, 12:28 pm

wlpn aku tak lyn plkn2 lama tapi boleh tahan laa juga cerita ni..tak ada laa boring sgt..
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   8th April 2016, 12:32 pm

directlylaugh wrote:
cerita kurang menarik maybe sbb pelakon kurang kenal kot  What a Face

laaa bnyk lagi episode mungkin ep1&2 kurg menarik bgi ko tapi maybe episode layan best..
Back to top Go down
View user profile
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   8th April 2016, 2:27 pm

my fav actor ada dlm cerita tu syafiq kyle suka tengok dia berlakon
ni first time tgok dia berlakon lawak punya.. lol!
Back to top Go down
View user profile
ainamafan



Female
Number of posts : 7
Age : 41
Points : 7
Registration date : 20/12/2013

PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   11th April 2016, 12:36 pm

suka tengok dia ni berlakon aku mmg minat dgn pelakon2 lama..dorg berlakon lagi menjadi


tdsue wrote:
korg ni ahh watak utama dlm cite tu plkon lama ni ..asyik plkn baru je wtk utama skrg plkn lama lakk yg watak utama...

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Drama projek mencari bini   Today at 9:51 am

Back to top Go down
 
Drama projek mencari bini
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: