.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Nk tahu ape best nya samsung ni..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Nk tahu ape best nya samsung ni..   4th April 2016, 5:17 pm

asik keluar phone baru je samsung, ramai plak yang beli aku rase, kwn² aku heboh pasal phone baru samsung S7edge tuh ~ mahal² pon sanggup beli Sad
Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   4th April 2016, 5:18 pm

drax86 wrote:
asik keluar phone baru je samsung, ramai plak yang beli aku rase, kwn² aku heboh pasal phone baru samsung S7edge tuh ~ mahal² pon sanggup beli Sad

hahaha!! knp teringin ke nk Fon baru jugak? fon tuh best ape, boley tangkap camera time malam dgn jelas.. lagi satu murah..
Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   5th April 2016, 10:38 am

spanner222 wrote:
hahaha!! knp teringin ke nk Fon baru jugak? fon tuh best ape, boley tangkap camera time malam dgn jelas.. lagi satu murah..

murah ke? bende baru mane ade murah aku rase, biase mahal je!! phone ni memang best , ade bace dia punya specification memang rare lah kan, tuh aku rase phone ni mahal Razz
Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   5th April 2016, 10:41 am

drax86 wrote:
murah ke? bende baru mane ade murah aku rase, biase mahal je!! phone ni memang best , ade bace dia punya specification memang rare lah kan, tuh aku rase phone ni mahal Razz

xde mahal mna pon klau beli under celcom, dia bagi harga murah dari harga pasaran skrng ni.. ritu roadshow S7 celcom ade pergi tak?
Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   5th April 2016, 10:43 am

spanner222 wrote:
xde mahal mna pon klau beli under celcom, dia bagi harga murah dari harga pasaran skrng ni.. ritu roadshow S7 celcom ade pergi tak?

ade dengar-2 je la pasal roadshow tuh, dekat KLCC kan? tak silap aku artis korea ade dtg , tp aku tak kenal ape name dia, membe-2 wechat sibuk pos pasal artis korea time tuh, tp tuh dah lame en..
Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   5th April 2016, 10:45 am

drax86 wrote:
ade dengar-2 je la pasal roadshow tuh, dekat KLCC kan? tak silap aku artis korea ade dtg , tp aku tak kenal ape name dia, membe-2 wechat sibuk pos pasal artis korea time tuh, tp tuh dah lame en..

a,ah korea retis dtg katenya, ahahaha!! Lee kwang soo buat pelancaran S7 edge la tuh.. aku beli kat roadshow tempoh hari, murah dari harga asal, dpat RM 2,448.. jimat jugak duit aku bape ratus heee!! klau tak harga 3k lebih..
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   6th April 2016, 10:23 am

spanner222 wrote:
a,ah korea retis dtg katenya, ahahaha!! Lee kwang soo buat pelancaran S7 edge la tuh.. aku beli kat roadshow  tempoh hari, murah dari harga asal, dpat RM 2,448.. jimat jugak duit aku bape ratus heee!! klau tak harga 3k lebih..

x berape nk ok line celcom, baik amik plan lain dari amik celcom .. plan u mobile tak sampai 2k pon, amik u lagi bagus. line pon ok ..
Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   6th April 2016, 10:26 am

gracy wrote:
x berape nk ok line celcom, baik amik plan lain dari amik celcom .. plan u mobile tak sampai 2k pon, amik u lagi bagus. line pon ok ..

aku lepas beli aku ade tengok jugak plan line, memang ade yang murah tp dr segi masa pnjang kan pelan diorng lebih mahal, dan satu lagi pelan U ni line kdng² tak stabil, aku pkai first blue dpt 4G selalu..
Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   7th April 2016, 10:03 am

spanner222 wrote:
aku lepas beli aku ade tengok jugak plan line, memang ade yang murah tp dr segi masa pnjang kan pelan diorng lebih mahal, dan satu lagi pelan U ni line kdng² tak stabil, aku pkai first blue dpt 4G selalu..

senang dapat 4G, kiranya download and update laju lah kan.. wow!! dan lagi satu, aku tengok kat u youtube S7 edge ade pakai samsung gear VR, menarik gila bende tuh!!
Back to top Go down
View user profile
spanner222



Number of posts : 9
Age : 36
Points : 9
Registration date : 27/06/2013

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   7th April 2016, 10:05 am

drax86 wrote:
senang dapat 4G, kiranya download and update laju lah kan.. wow!! dan lagi satu, aku tengok kat u youtube S7 edge ade pakai samsung gear VR, menarik gila bende tuh!!

pasal Samsung gear VR tuh org dpt free gift kat roadshow sape beli awal time tuh.. best la dpt free gift , tp kne sign up first gold rasenya akan dapt free give tuh.. aku dah lambat nk beli so free give takde, jadi kne beli sendiri lah jwbnya, bende tuh mcm ilusi alam maya, memang menarik, aku tinggal kumpul duit skit nk beli bende tuh Razz
Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   11th April 2016, 9:35 am

bende tuh mahal jugak, untung sape dapt free mase pembelian dapat percuma tuh... bende tuh klau aku dapt memang aku tak kuar umah, dok dalam bilik maen samsung gear VR ... best la celcom bagi free bende tuh, rase menyesal sbb tak pergi beli awal Sad xde rezeki ... cehh.. heeeeeeeee..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nk tahu ape best nya samsung ni..   Today at 11:59 am

Back to top Go down
 
Nk tahu ape best nya samsung ni..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: