.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Plan mana yg ok bila travel

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hockwei9



Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 12/03/2013

PostSubject: Plan mana yg ok bila travel   20th April 2016, 5:05 pm

Hi, i sekarang nk tukar pelan yg lebih bagus punya..nk juga line bagus , service bagus baru best bila guna soo i ni kaki travel so i cari pelan yg sesuai bila travel nnti klw boleh juga plan tu mesti line dia ok bila travel nnti..tak nk laa klw travel line payah nk dapt..ada tak pelan yg sesuai dgn ciri2 i nk??
Back to top Go down
View user profile
bubu00



Number of posts : 16
Age : 16
Points : 22
Registration date : 25/10/2013

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   21st April 2016, 4:49 pm

cuba try celcom plan wehh aku tak tahu plan mana satu yg sesuai utk travel tapi klw bab travel celcom mmg sesuai pon...
Back to top Go down
View user profile
Jackong92



Number of posts : 9
Age : 1823
Points : 9
Registration date : 17/10/2012

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   25th April 2016, 12:31 pm

maxis yg baru tu kn ada yg boleh travel punya rasanya 40gb laa..tak tahu laa ko still berminat dgn service maxisone laa..
Back to top Go down
View user profile
alorvera77



Female
Number of posts : 9
Age : 29
Points : 9
Registration date : 19/12/2013

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   25th April 2016, 12:39 pm

Jackong92 wrote:
maxis yg baru tu kn ada yg boleh travel punya rasanya 40gb laa..tak tahu laa ko still berminat dgn service maxisone laa..

sekarang Telco M ada masalah dgn pelanggan..so skrg ni rmai pilih celcom plan terutama celcom plan first platinum lagi murah ..dan sape 1000 yg subscribe
boleh dpt exclusive access to MAS airline Golden Lounge in KLIA...terutama kaki travel..
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   26th April 2016, 5:26 pm

klw plan ni mmg mudah pkai apatah lagi bila overseas sng sikit
Back to top Go down
View user profile
Jackong92



Number of posts : 9
Age : 1823
Points : 9
Registration date : 17/10/2012

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   26th April 2016, 5:46 pm

alorvera77 wrote:
sekarang Telco M ada masalah dgn pelanggan..so skrg ni rmai pilih celcom plan terutama celcom plan first platinum lagi murah ..dan sape 1000 yg subscribe
boleh dpt exclusive access to MAS airline Golden Lounge in KLIA...terutama kaki travel..

so ni kira nasib baik laa yg dapat..klw boleh nk juga dpt access tu teringin tgok pok su kita tangkap gmbr dlm tu...agak2 nya dpt agi tak??
Back to top Go down
View user profile
miniang



Number of posts : 24
Age : 26
Points : 36
Registration date : 21/12/2012

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   26th April 2016, 5:52 pm

nie detail klw nk phm laaa plan first platinum mmg puas pkai plan ni

[img][/img]
Back to top Go down
View user profile
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   27th April 2016, 10:22 am

MAS airline Golden Lounge tu hanya sekali je ...atleast dapat laa juga merasa exclusive privileges with world class partners tu kann..so cepat laa subscribe plan platinum tu klw nk merasa.sblm fly
Back to top Go down
View user profile
meesuhaimee



Male
Number of posts : 10
Age : 36
Points : 10
Registration date : 27/02/2013

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   27th April 2016, 10:30 am

banyak free wehh klw pkai plan platinum ni..mcm wifiplus 9gb wehh then free younder music juga selama 12bln
Back to top Go down
View user profile
Jackong92



Number of posts : 9
Age : 1823
Points : 9
Registration date : 17/10/2012

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   27th April 2016, 10:35 am

meesuhaimee wrote:
banyak free wehh klw pkai plan platinum ni..mcm wifiplus 9gb wehh then free younder music juga selama 12bln

mcam mana nk dapat kn wifiplus tu??
Back to top Go down
View user profile
meesuhaimee



Male
Number of posts : 10
Age : 36
Points : 10
Registration date : 27/02/2013

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   27th April 2016, 10:40 am

Jackong92 wrote:
mcam mana nk dapat kn wifiplus tu??

kalau awak subscribe plan platinum ni dorg akan bagi sms rasanya so dlm sms ru ada wifi id dan juga password dalam tempoh 48jam slps awak daftar pelan first platinum
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   27th April 2016, 10:45 am

ni link celcom plan first platinum ..awak boleh survey kt page celcom ni..

[url= https://www.celcom.com.my/personal/plans/platinum] https://www.celcom.com.my/personal/plans/platinum[/url]
Back to top Go down
View user profile
hockwei9



Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 12/03/2013

PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   27th April 2016, 10:48 am

wah smlm i dok usha2 juga plan first platinum ni..so lps korg bagi feedback ok i beli juga harini..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Plan mana yg ok bila travel   Today at 9:08 am

Back to top Go down
 
Plan mana yg ok bila travel
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: