.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 siapa peminat cita citata??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bubu00



Number of posts : 16
Age : 16
Points : 22
Registration date : 25/10/2013

PostSubject: siapa peminat cita citata??   23rd May 2016, 3:27 pm

korg.. sy ade dgr yg cita citata nak buat konsert kat malaysia..
tpi tau x kat mane?
bile ape sume laa?? hahaha
Back to top Go down
View user profile
cabbagemint



Number of posts : 6
Age : 34
Points : 8
Registration date : 17/12/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   23rd May 2016, 5:32 pm

bubu00 wrote:
korg.. sy ade dgr yg cita citata nak buat konsert kat malaysia..
tpi tau x kat mane?
bile ape sume laa?? hahaha

sayaaaaa!!! biar betul dia nak buat konserttt???
nak pegi jugakkkk selalu dgr kat radio n mp3 je
kali ni nak dgr live.. sedap ke tidaaakkk.. hahahha
Back to top Go down
View user profile
tdsue



Number of posts : 13
Age : 36
Points : 17
Registration date : 18/12/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   24th May 2016, 11:50 am

ehhh i pun ada dngr psal dia punya konsert juga
masuk free kan.. sapa tak mau kan.. hahaha
kan bagus kalau artis international pun bagi masuk free.. hehehe
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   24th May 2016, 4:44 pm

bubu00 wrote:
korg.. sy ade dgr yg cita citata nak buat konsert kat malaysia..
tpi tau x kat mane?
bile ape sume laa?? hahaha

ehh.. konsert dia free kan?
tak kan tak tahuuu.. kata peminat dia.. haha
29 mei ni lah kat angsana johor pkul 5.30
Back to top Go down
View user profile
alorvera77



Female
Number of posts : 9
Age : 29
Points : 9
Registration date : 19/12/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   25th May 2016, 4:31 pm

ehhh aku ade dgr pasal citata punye konsert niw kat member2 aku
dorg ckp kalau ade yonder music boleh jumpe citata
betul ke weh? tapi aku nak tnye dorg yonder music tu ape,
nanti dorg gelakkan aku sbab outdated..
=(
Back to top Go down
View user profile
bubu00



Number of posts : 16
Age : 16
Points : 22
Registration date : 25/10/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   26th May 2016, 10:56 am

alorvera77 wrote:
ehhh aku ade dgr pasal citata punye konsert niw kat member2 aku
dorg ckp kalau ade yonder music boleh jumpe citata
betul ke weh? tapi aku nak tnye dorg yonder music tu ape,
nanti dorg gelakkan aku sbab outdated..
=(

Hahahhaa.. kesiannye awak
yonder music tu mcm mp3 player tpi utk celcom user je
kalau x de, yonder music boleh je active kan..
nanti berpeluang, boleh la jumpe citata
Back to top Go down
View user profile
ainamafan



Female
Number of posts : 7
Age : 41
Points : 7
Registration date : 20/12/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   26th May 2016, 12:47 pm

29 mei tu hari ahad la kannn..
tapi cita citata ni nyanyi lagu ape?
aku jarang dgr lagu2 dari seberang
genre apa dia nynyi? hehe
ok dah cun dah tu..
activekan yonder music je dah dpt jmpe citata hehe
tempat terhad ke eh?
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   26th May 2016, 4:34 pm

ainamafan wrote:
29 mei tu hari ahad la kannn..
tapi cita citata ni nyanyi lagu ape?
aku jarang dgr lagu2 dari seberang
genre apa dia nynyi? hehe
ok dah cun dah tu..
activekan yonder music je dah dpt jmpe citata hehe
tempat terhad ke eh?

citata tu nyanyi lagu paling famous dia kat Malaysia ni,
"sakitnya tuh disini dgan perawan atau janda.."
mesti penah kan dgr lagu dangdut remix dia kat mane2 radio hehe
ehhhh... bukan setakat aktif kan yonder music tu je ye
kene reload xpax rm 20 jugak lpas tu kalau bertuah, jumpe la citata
rasenye org ramai semua boleh masuk sbab tak ade plak kate tmpt terhad
Back to top Go down
View user profile
lukmansia80



Number of posts : 12
Age : 36
Points : 14
Registration date : 23/06/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   26th May 2016, 5:38 pm

leceh gila lah nak kne activekan yonder music lah
nak kne topup xpax 20 hengget lah
itu ini lah ape lahh menyusahkan org betul..
korg jgn berangan lah nak jumpe citata sebab tak kan dapat lerr derr
Back to top Go down
View user profile
ainamafan



Female
Number of posts : 7
Age : 41
Points : 7
Registration date : 20/12/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   26th May 2016, 6:07 pm

laaaahhhhh... tue lagu dia ke? hahaha
padahal selalu lah juga dngar lagu dia kt radio lol
jgn kecam sy sebab sy kdg2 knl lagu je x knl ornye.. hehe
Back to top Go down
View user profile
bubu00



Number of posts : 16
Age : 16
Points : 22
Registration date : 25/10/2013

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   27th May 2016, 1:08 pm

ohhh laahhh ye ke
boleh lah ajak member ramai2 kalu x terhad hehe
nak tgk cita citata ni pun sebab tau dia free
tapi sy x tau pulak ada meet n greets ni..
thanks ye sbab bagi tau psal bnde ni
last chance ni dpt tgk artis seberang buat konsert free
huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   27th May 2016, 3:11 pm

Korang kene lah cepat ehh
sape yg jauh dari johor tu, korang dah boleh gerak skrg hahaha
sebab lagi bape hari je lagi utk citata punye konsert ni..
last chance ni!! cpt2 reload xpax n aktif kan yonder music korg
lpas tu tunjuk kat organizer utk jmpe citata..
kalau bertuah alangkah heavennyeeee hahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: siapa peminat cita citata??   Today at 9:52 am

Back to top Go down
 
siapa peminat cita citata??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: