.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   26th September 2016, 9:22 pm

promosi ni dianjuurkan oleh celcom..oleh itu sesiapa yang telah subscribe celcom mempunyai peluang untuk memenangi sebuah kereta dengan menangkap gambar dan postkan di laman http://www.bigwin.com.my/...
bermula dari September-Distember 2016..
Pergilah menyertai!!!
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 3
Age : 24
Points : 3
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   27th September 2016, 5:43 pm

Apa2 gambar pun boleh ke?? ada syarat2 x?? takut la nk upload gambar... Nanti guna utk bukan2 pulak
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 3
Age : 24
Points : 3
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   28th September 2016, 5:26 pm



Hmmm... dah tengok kereta apa boleh memang...

Perodua Axia 1.0 Standard G-Manual.. Hmmm... Ok jugak... Kalau dapat bagi anak guna. Dah jimat byk tu... hehehe.. Tapi rasanya kena ada celcom plan.
Back to top Go down
View user profile
glenie



Number of posts : 2
Age : 28
Points : 2
Registration date : 08/08/2014

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   29th September 2016, 9:59 am

wa,mcm sgt menarik promosi ni, saya nak panggil kawan1 saya menyerta juge, tambah peluang utk menang bounce
Back to top Go down
View user profile
ongong123



Number of posts : 8
Age : 18
Points : 10
Registration date : 11/02/2014

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   30th September 2016, 9:25 am

dulu pernah join kontest camni, tapi akhirnya pun tak dpt ape2.

kontest camni kena ada luck, susah nak dpt menang grand prize.
Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   30th September 2016, 1:19 pm

Ini betul dianjurkan oleh Celcom ke? Sesiapa dah cuba?
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 3
Age : 24
Points : 3
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   30th September 2016, 4:33 pm

drax86 wrote:
Ini betul dianjurkan oleh Celcom ke? Sesiapa dah cuba?
Rasanya betul tu... Tengok syart2 dia macam nampak betul.. Webpage celcom ada cakap x?? Dapat Starbucks voucher pun jadi la... Well done Celcom.
Back to top Go down
View user profile
drax86



Number of posts : 22
Age : 30
Points : 24
Registration date : 20/08/2014

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   1st October 2016, 10:25 am

jayasemir wrote:
drax86 wrote:
Ini betul dianjurkan oleh Celcom ke? Sesiapa dah cuba?
Rasanya betul tu... Tengok syart2 dia macam nampak betul.. Webpage celcom ada cakap x?? Dapat Starbucks voucher pun jadi la... Well done Celcom.

Thanks jaya, saya belum tengok syart2 itu dalam website, takut ada virus lol
Back to top Go down
View user profile
chinchin



Number of posts : 3
Age : 27
Points : 3
Registration date : 12/08/2014

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   1st October 2016, 11:31 am

drax86 wrote:
Ini betul dianjurkan oleh Celcom ke? Sesiapa dah cuba?

saya suda cuba, gambar pon suda upload cheers
harap akan dpt hadiah tu
Back to top Go down
View user profile
chinchin



Number of posts : 3
Age : 27
Points : 3
Registration date : 12/08/2014

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   1st October 2016, 11:33 am

glenie wrote:
wa,mcm sgt menarik promosi ni, saya nak panggil kawan1 saya menyerta juge, tambah peluang utk menang bounce

betul betul, saya pon ajak ahli keluarga saya utk menyerta.
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   2nd October 2016, 11:55 pm

chinchin wrote:
drax86 wrote:
Ini betul dianjurkan oleh Celcom ke? Sesiapa dah cuba?

saya suda cuba, gambar pon suda upload cheers
harap akan dpt hadiah tu
upload lagi banyak gambar,peluang utk menang lagi tinggi!
Back to top Go down
View user profile
gracy



Female
Number of posts : 16
Age : 22
Points : 18
Registration date : 05/03/2015

PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   2nd October 2016, 11:56 pm

drax86 wrote:
jayasemir wrote:
drax86 wrote:
Ini betul dianjurkan oleh Celcom ke? Sesiapa dah cuba?
Rasanya betul tu... Tengok syart2 dia macam nampak betul.. Webpage celcom ada cakap x?? Dapat Starbucks voucher pun jadi la... Well done Celcom.

Thanks jaya, saya belum tengok syart2 itu dalam website, takut ada virus lol
x ada virus,takut ada virus x payah menyertai...sudah ada banyak peserta dah upload gambar mereka ke atas laman web tu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta   Today at 9:56 am

Back to top Go down
 
tangkap gambar mempunyai peluang mendapat sebuah kereta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: