.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 iMalaysianLah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Atiqah12



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 10
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: iMalaysianLah   12th October 2016, 5:03 pm

korang...saya nak share sikit pasal link ni : http://emomi365.com/imalaysianlah/?utm_source=homepage&utm_medium=banner&utm_campaign=iMalaysianLah+Campaign#
lepastu aku betul2 perlukan komen korang...please...!!!
Back to top Go down
View user profile
snow white



Number of posts : 1
Age : 29
Points : 1
Registration date : 12/10/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   12th October 2016, 5:06 pm

i tau pasal website ni,by the way hanya Celcom and Xpax user je yang boleh watch that page,and for me its was intresting sebab dia memaparkan tentang budaya Malaysia,ade jugak masak2 subscribe free je...tu yang paling best...hehehehe
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 9
Age : 25
Points : 9
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   12th October 2016, 5:13 pm

tapi kenapa news mahal ek? bom
perlu ke die letak harga sampai RM5 kot.
aku try la bukak kartun i squad tuh dalam RM2 camtu kot.
bagi anak2 tengok.seronok gak kalau mcm ni.
rase mcm special siot sbb Celcom dengan Xpax user je yang boleh subscribe.
Back to top Go down
View user profile
airisyah



Number of posts : 4
Age : 30
Points : 4
Registration date : 12/10/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   12th October 2016, 5:33 pm

Hero-Xero wrote:
tapi kenapa news mahal ek? bom
perlu ke die letak harga sampai RM5 kot.
aku try la bukak kartun i squad tuh dalam RM2 camtu kot.
bagi anak2 tengok.seronok gak kalau mcm ni.
rase mcm special siot sbb Celcom dengan Xpax user je yang boleh subscribe.

nothing for free encik.
bagi saya consider la news tu letak harga samapai rm5 yang penting berita tu semuanya terkini kan?baru2 ni saya tension so saya subscribe la "lawak gila" tuh.i told u memang lawak tau..hahahhaha
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 9
Age : 25
Points : 9
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   13th October 2016, 9:09 am

airisyah wrote:
Hero-Xero wrote:
tapi kenapa news mahal ek? bom
perlu ke die letak harga sampai RM5 kot.
aku try la bukak kartun i squad tuh dalam RM2 camtu kot.
bagi anak2 tengok.seronok gak kalau mcm ni.
rase mcm special siot sbb Celcom dengan Xpax user je yang boleh subscribe.

nothing for free encik.
bagi saya consider la news tu letak harga sampai rm5 yang penting berita tu semuanya terkini kan?baru2 ni saya tension so saya subscribe la "lawak gila" tuh.i told u memang lawak tau..hahahhaha

macam tu ek?ye le sumer kene bayo kan?tapi tak mengape le sebab bukan mahal pun.
Back to top Go down
View user profile
airisyah



Number of posts : 4
Age : 30
Points : 4
Registration date : 12/10/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   13th October 2016, 9:16 am

Hero-Xero wrote:
airisyah wrote:
Hero-Xero wrote:
tapi kenapa news mahal ek? bom
perlu ke die letak harga sampai RM5 kot.
aku try la bukak kartun i squad tuh dalam RM2 camtu kot.
bagi anak2 tengok.seronok gak kalau mcm ni.
rase mcm special siot sbb Celcom dengan Xpax user je yang boleh subscribe.

nothing for free encik.
bagi saya consider la news tu letak harga sampai rm5 yang penting berita tu semuanya terkini kan?baru2 ni saya tension so saya subscribe la "lawak gila" tuh.i told u memang lawak tau..hahahhaha

macam tu ek?ye le sumer kene bayo kan?tapi tak mengape le sebab bukan mahal pun.

ye lah encik.
bagi saya yang penting rase best bile tengok.
so encik boleh la jugak share link tu dekat kawan encik kan?
kalau yang suke cooking tu memang best lah sebab sume nye FOC....
hehehehhe
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 9
Age : 25
Points : 9
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   13th October 2016, 9:23 am

airisyah wrote:
Hero-Xero wrote:
airisyah wrote:
Hero-Xero wrote:
tapi kenapa news mahal ek? bom
perlu ke die letak harga sampai RM5 kot.
aku try la bukak kartun i squad tuh dalam RM2 camtu kot.
bagi anak2 tengok.seronok gak kalau mcm ni.
rase mcm special siot sbb Celcom dengan Xpax user je yang boleh subscribe.

nothing for free encik.
bagi saya consider la news tu letak harga sampai rm5 yang penting berita tu semuanya terkini kan?baru2 ni saya tension so saya subscribe la "lawak gila" tuh.i told u memang lawak tau..hahahhaha

macam tu ek?ye le sumer kene bayo kan?tapi tak mengape le sebab bukan mahal pun.

ye lah encik.
bagi saya yang penting rase best bile tengok.
so encik boleh la jugak share link tu dekat kawan encik kan?
kalau yang suke cooking tu memang best lah sebab sume nye FOC....
hehehehhe

time kasih atas info.
lagi skali saya nak share tentang link ni http://emomi365.com/imalaysianlah/?utm_source=homepage&utm_medium=banner&utm_campaign=iMalaysianLah+Campaign#
bagus untuk dikongsikan bersame.
Back to top Go down
View user profile
Halimah_Liah



Number of posts : 2
Age : 30
Points : 2
Registration date : 13/10/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   13th October 2016, 11:04 am

mak baru tau nok yang site ni ade lagi..mak ingatkan dah x de coz hari tu kate 'Bulan Kebangsaan' jer..ni yg mak conpius ni..tetibe ade lagi..boleh la mak cari lagi resipi tok kek mak... Laughing
Back to top Go down
View user profile
airisyah



Number of posts : 4
Age : 30
Points : 4
Registration date : 12/10/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   13th October 2016, 11:08 am

Halimah_Liah wrote:
mak baru tau nok yang site ni ade lagi..mak ingatkan dah x de coz hari tu kate 'Bulan Kebangsaan' jer..ni yg mak conpius ni..tetibe ade lagi..boleh la mak cari lagi resipi tok kek mak... Laughing

betul tu mak.
masak page memang FOC.
enjoy ur cooking!
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 9
Age : 25
Points : 9
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   13th October 2016, 11:12 am

airisyah wrote:
Halimah_Liah wrote:
mak baru tau nok yang site ni ade lagi..mak ingatkan dah x de coz hari tu kate 'Bulan Kebangsaan' jer..ni yg mak conpius ni..tetibe ade lagi..boleh la mak cari lagi resipi tok kek mak... Laughing

betul tu mak.
masak page memang FOC.
enjoy ur cooking!

seghonok ler mak memasak dapat resipi free ye..?
jgn memasak je deme,beghite pun deme kene nengok juge,bukan mahey pun rm5 je.
ade lagi ceghite ceghite lain,elok kamu g nengok laman tu.
Back to top Go down
View user profile
Halimah_Liah



Number of posts : 2
Age : 30
Points : 2
Registration date : 13/10/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   13th October 2016, 11:44 am

Hero-Xero wrote:
airisyah wrote:
Halimah_Liah wrote:
mak baru tau nok yang site ni ade lagi..mak ingatkan dah x de coz hari tu kate 'Bulan Kebangsaan' jer..ni yg mak conpius ni..tetibe ade lagi..boleh la mak cari lagi resipi tok kek mak... Laughing

betul tu mak.
masak page memang FOC.
enjoy ur cooking!

seghonok ler mak memasak dapat resipi free ye..?
jgn memasak je deme,beghite pun deme kene nengok juge,bukan mahey pun rm5 je.
ade lagi ceghite ceghite lain,elok kamu g nengok laman tu.

eh,mak perasan ade page 'National Day' lah...mak baru je tengok2 tadi...50sen je...x de la mahal mane pun...mak x kisah kalau kene bayar asalkan menarik...tapi memang menarik minat mak tau.... rabbit ade untuk org muda,tua,melayu,cina,india,budak2....tu yang mak suka.... Laughing
Back to top Go down
View user profile
airisyah



Number of posts : 4
Age : 30
Points : 4
Registration date : 12/10/2016

PostSubject: Re: iMalaysianLah   14th October 2016, 3:49 pm

iMalaysianLah ni bagus tau tak untuk semua tontonan masyarakat.kitakan berbilang bangsa,jadi mesti la nak kene support satu sama lain..! lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: iMalaysianLah   Today at 9:51 am

Back to top Go down
 
iMalaysianLah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: