.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Prepaid yg paling lebih support

View previous topic View next topic Go down 

manatu Prepaid BEST
Maxi
21%
 21% [ 3 ]
DG
21%
 21% [ 3 ]
UMbil
21%
 21% [ 3 ]
Celcon
36%
 36% [ 5 ]
lain2
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 14
 

AuthorMessage
Azmi Hero



Number of posts : 4
Age : 28
Points : 6
Registration date : 24/10/2016

PostSubject: Prepaid yg paling lebih support   24th October 2016, 11:58 pm

assalamualaikum ....saje nak tanye apa2 prepaid yg paling best skrng....
siapa2 yg ade pakai prepaid bole share sini
Back to top Go down
View user profile
Econova



Number of posts : 2
Age : 31
Points : 2
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   26th October 2016, 8:43 am

Azmi Hero wrote:
assalamualaikum ....saje nak tanye apa2 prepaid yg paling best skrng....
siapa2 yg ade pakai prepaid bole share sini

aku pakai xpax yg baru ni, nmpk mcm best juga, xpax turbo yg aku pakai, dulu pakai xpax magic sim,
dah lama aku pakai xpax, prepaid I suka, postpaid I x suka
Back to top Go down
View user profile
Grailage



Number of posts : 5
Age : 36
Points : 7
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   26th October 2016, 8:45 am

Azmi Hero wrote:
assalamualaikum ....saje nak tanye apa2 prepaid yg paling best skrng....
siapa2 yg ade pakai prepaid bole share sini

salam bang, I guna celcom postpaid, tpi tengok prepaid mcm best nya, jimat banyak duit juga, dah lama saya pakai postpaid, rasa nk tukar ke prepaid.
bang pakai prepaid ke?
Back to top Go down
View user profile
Grailage



Number of posts : 5
Age : 36
Points : 7
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   26th October 2016, 8:46 am

Econova wrote:
aku pakai xpax yg baru ni, nmpk mcm best juga, xpax turbo yg aku pakai, dulu pakai xpax magic sim,
dah lama aku pakai xpax, prepaid I suka, postpaid I x suka

I dulu pun ada register minta free magic sim, sim tu ada lagi dgn I, tapi dah berapa tahun x pakai, hahahaha
skrg punya xpax turbo best ke?
Back to top Go down
View user profile
Fatimah123



Number of posts : 1
Age : 23
Points : 1
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   26th October 2016, 2:26 pm

Grailage wrote:
I dulu pun ada register minta free magic sim, sim tu ada lagi dgn I, tapi dah berapa tahun x pakai, hahahaha
skrg punya xpax turbo best ke?

skrg i pun x guna xpax
tapi nampak diorang cakap best ade free 10gb IBH
Back to top Go down
View user profile
Munirah21



Number of posts : 1
Age : 21
Points : 1
Registration date : 24/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   26th October 2016, 5:22 pm

memang line dia laju , lancar giler line celcom , tp sedihlah 10gb xpax turbo itu dia bahagi kepada 333mb sehari , manalah cukup i tau la tu percuma punya kan2
Back to top Go down
View user profile
Izuddin23



Number of posts : 5
Age : 26
Points : 5
Registration date : 27/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   27th October 2016, 11:23 pm

Munirah21 wrote:
memang line dia laju , lancar giler line celcom , tp sedihlah 10gb xpax turbo itu dia bahagi kepada 333mb sehari , manalah cukup i tau la tu percuma punya kan2

beto laju ke? download speed dpt berpa?telco lain macam bole lebih 100Kbps semasa data abis tu.
Back to top Go down
View user profile
Izuddin23



Number of posts : 5
Age : 26
Points : 5
Registration date : 27/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   27th October 2016, 11:29 pm

Fatimah123 wrote:
Grailage wrote:
I dulu pun ada register minta free magic sim, sim tu ada lagi dgn I, tapi dah berapa tahun x pakai, hahahaha
skrg punya xpax turbo best ke?

skrg i pun x guna xpax
tapi nampak diorang cakap best ade free 10gb IBH

ade org suka , ade x suka....xde tido malam mesti suka haha....sama je la sumua telco ni...ade baik ade xbaik.
yg penting org yg guna dan tmpt yg tinggal
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 10
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   28th October 2016, 12:29 am

Izuddin23 wrote:
Fatimah123 wrote:
Grailage wrote:
I dulu pun ada register minta free magic sim, sim tu ada lagi dgn I, tapi dah berapa tahun x pakai, hahahaha
skrg punya xpax turbo best ke?

skrg i pun x guna xpax
tapi nampak diorang cakap best ade free 10gb IBH

ade org suka , ade x suka....xde tido malam mesti suka haha....sama je la sumua telco ni...ade baik ade xbaik.
yg penting org yg guna dan tmpt yg tinggal


paling penting tu speed laju. speed x laju mesti org tak layan tu ...data bayk cuma kalau lambat pn x guna.
Back to top Go down
View user profile
heuer



Number of posts : 1
Age : 26
Points : 1
Registration date : 28/10/2016

PostSubject: Xpax TURBO   28th October 2016, 3:46 pm

itu Xpax turbo ok tak?? banyak sekarang sudah guna itu plan? cyclops
Back to top Go down
View user profile
NIc



Number of posts : 1
Age : 16
Points : 1
Registration date : 28/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   28th October 2016, 7:28 pm

ada org ckp Xpax baik pun ada org cakap tu kekurangan, murah kah??
Back to top Go down
View user profile
Azmi Hero



Number of posts : 4
Age : 28
Points : 6
Registration date : 24/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   29th October 2016, 12:08 am

NIc wrote:
ada org ckp Xpax baik pun ada org cakap tu kekurangan, murah kah??

Sama je...prepaid tu skrng pn RM3 ,5, 1....saje beza tu ade benefits apa.
ni Xpax mcm ade free byk data. 10GB
Back to top Go down
View user profile
Azmi Hero



Number of posts : 4
Age : 28
Points : 6
Registration date : 24/10/2016

PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   29th October 2016, 12:10 am

heuer wrote:
itu Xpax turbo ok tak?? banyak sekarang sudah guna itu plan? cyclops

tunggu awk ni pegi try leps tu beritau saya...hehehe baik ke x baik janji share sini.
beto turbo then mesti ramai orng pakai plan ni
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Prepaid yg paling lebih support   Today at 12:00 pm

Back to top Go down
 
Prepaid yg paling lebih support
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang :: Undi ZOnE-
Jump to: