.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Grailage



Number of posts : 5
Age : 36
Points : 7
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   14th November 2016, 7:38 am

salam rakan2,

aku nk beli iPhone 7, ada apa plan sesuai dan byk data bleh introduce aku x?

thank you
Back to top Go down
View user profile
Azmi Hero



Number of posts : 4
Age : 28
Points : 6
Registration date : 24/10/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   16th November 2016, 3:45 am

7+ la bro...smua telco pn ade plan. same je price x ,kw2 byk dah guna celcom package.
Back to top Go down
View user profile
Izuddin23



Number of posts : 5
Age : 26
Points : 5
Registration date : 27/10/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   16th November 2016, 4:29 am

celcom macm ramai org pakai. mesti pikim sblm beli o .... contract lama tu smua telco
Back to top Go down
View user profile
Izuddin23



Number of posts : 5
Age : 26
Points : 5
Registration date : 27/10/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   16th November 2016, 4:33 am

Azmi Hero wrote:
7+ la bro...smua telco pn ade plan. same je price x ,kw2 byk dah guna celcom package.
7+ bagus haha battery tahan lama skt tu.warna hitam lagi cantik. suka 7+
Back to top Go down
View user profile
Econova



Number of posts : 2
Age : 31
Points : 2
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   16th November 2016, 8:06 am

Azmi Hero wrote:
7+ la bro...smua telco pn ade plan. same je price x ,kw2 byk dah guna celcom package.

celcom best ke? aku jarang pakai data byk, aku tgk celcom mcm bagi offer byk data lar, rasa rugi jika bukan heavy user
Back to top Go down
View user profile
hockwei9



Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 12/03/2013

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   17th November 2016, 10:02 am

Econova wrote:
Azmi Hero wrote:
7+ la bro...smua telco pn ade plan. same je price x ,kw2 byk dah guna celcom package.

celcom best ke? aku jarang pakai data byk, aku tgk celcom mcm bagi offer byk data lar, rasa rugi jika bukan heavy user

tak best Evil or Very Mad
celcom tu suka asingkan data dlm masa weekday ngan weekend.
Pening aq Mad
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 10
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   18th November 2016, 1:15 am

hockwei9 wrote:
Econova wrote:
Azmi Hero wrote:
7+ la bro...smua telco pn ade plan. same je price x ,kw2 byk dah guna celcom package.

celcom best ke? aku jarang pakai data byk, aku tgk celcom mcm bagi offer byk data lar, rasa rugi jika bukan heavy user

tak best Evil or Very Mad
celcom tu suka asingkan data dlm masa weekday ngan weekend.
Pening aq Mad

skrng nikan lain telco pun same asingkan data lol! bukan celcom saje
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 10
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   18th November 2016, 1:20 am

Izuddin23 wrote:
Azmi Hero wrote:
7+ la bro...smua telco pn ade plan. same je price x ,kw2 byk dah guna celcom package.
7+ bagus  haha  battery tahan lama skt tu.warna hitam lagi cantik. suka 7+

yg penting tu waterproof ...i pun suka ....7 & 7+ ...saje battery d beza
3k >^ tu memang i minat...x perlu charge tiap2 hari
Back to top Go down
View user profile
Izuddin23



Number of posts : 5
Age : 26
Points : 5
Registration date : 27/10/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   18th November 2016, 1:38 am

hockwei9 wrote:
Econova wrote:
Azmi Hero wrote:
7+ la bro...smua telco pn ade plan. same je price x ,kw2 byk dah guna celcom package.

celcom best ke? aku jarang pakai data byk, aku tgk celcom mcm bagi offer byk data lar, rasa rugi jika bukan heavy user

tak best Evil or Very Mad
celcom tu suka asingkan data dlm masa weekday ngan weekend.
Pening aq Mad
dia asingkan tu data, tapi cuma banyak o , lagi stable skit .kalau compare lain telco.
Back to top Go down
View user profile
Grailage



Number of posts : 5
Age : 36
Points : 7
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   21st November 2016, 7:04 am

Atiqah12 wrote:
yg penting tu waterproof ...i pun suka ....7 & 7+  ...saje battery d beza
3k >^  tu memang i minat...x perlu charge tiap2 hari
aku minat juga, suka pakai iphone, system x lag langsung, battery pon bleh tahan lama
Back to top Go down
View user profile
Grailage



Number of posts : 5
Age : 36
Points : 7
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   21st November 2016, 7:18 am

hockwei9 wrote:
tak best Evil or Very Mad
celcom tu suka asingkan data dlm masa weekday ngan weekend.
Pening aq Mad

x pe lar, walaupon asing data, tapi boleh pakai bila bila je, bayar rm10 lebih bleh campur weekend data into all day data
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?   Today at 9:49 am

Back to top Go down
 
nk bli iphone 7, ada apa plan sesuai?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: