.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Tayar Kereta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Hero-Xero



Number of posts : 14
Age : 26
Points : 16
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Tayar Kereta   15th February 2017, 6:14 pm

Ari tu aq pgi servis City aq, nak tukar tayar skali tapi harga servis ngan tukar tayar mahal gile...aq buat servis je, x tukar tayar pun...so aq nak tanya brand mana yg sesuai City dan murah
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 15
Age : 25
Points : 23
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Tayar Kereta   17th February 2017, 10:37 am

Hero-Xero wrote:
Ari tu aq pgi servis City aq, nak tukar tayar skali tapi harga servis ngan tukar tayar mahal gile...aq buat servis je, x tukar tayar pun...so aq nak tanya brand mana yg sesuai City dan murah

pergi kedai yg ko biasa pergi atau beli tayar pasang sendiri je
biasa i pakai viking sbb murah dn blh tahan lama tu dh guna 4 tahun pon blh guna lg
Back to top Go down
View user profile
Hajiman



Number of posts : 2
Age : 20
Points : 2
Registration date : 20/02/2017

PostSubject: Re: Tayar Kereta   20th February 2017, 12:45 pm

Atiqah12 wrote:

pergi kedai yg ko biasa pergi atau beli tayar pasang sendiri je
biasa i pakai viking sbb murah dn blh tahan lama tu dh guna 4 tahun pon blh guna lg

4tahun tak pernah tukar tayar? bahaya ko~~
biasa tayar kena tukar setiap 3 tahun la... tak kisah ko jarang pandu ke tak.
Back to top Go down
View user profile
Yusof263



Number of posts : 1
Age : 20
Points : 1
Registration date : 21/02/2017

PostSubject: Re: Tayar Kereta   21st February 2017, 3:10 pm

Klau nak tayar murah ke jimat duit, xmesti nak tukar semua skali, awak je tukar depan atau belakang, xde masalah pun
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 15
Age : 25
Points : 23
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Tayar Kereta   22nd February 2017, 10:52 am

Yusof263 wrote:
Klau nak tayar murah ke jimat duit, xmesti nak tukar semua skali, awak je tukar depan atau belakang, xde masalah pun

biasa cuma tukar tayar yg xade bunga atau tinggal sikit bunga je klo masih ade biar je
tukar tayar pon x mahal viking satu seratu lebih je tp rasanya kualiti tu pon okay xde masalah
sbb i jarang pergi tempat yg sgt jauh tu dn paling jauh pon KL pergi jb je masa raya
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 14
Age : 26
Points : 16
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Tayar Kereta   24th February 2017, 12:00 pm

klau company ade bagi car maintanence okey la, nak tukar tayar mahal..skrg nak jimat kos...cam ramai org rekomen Viking, masa free baru pgi kedai2 tanya
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tayar Kereta   

Back to top Go down
 
Tayar Kereta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: