.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Ada x org pernah guna Ogawa x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jayasemir



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 10
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Ada x org pernah guna Ogawa x?   2nd May 2017, 11:42 pm

Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 21
Age : 25
Points : 31
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   3rd May 2017, 9:17 pm

Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh? rabbit
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 4
Age : 23
Points : 4
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   4th May 2017, 1:19 am

jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 4
Age : 23
Points : 4
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   4th May 2017, 1:21 am

Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Biasalah... skrg senang je badan kita letih tapi kena keja juga. So kena lah jaga badan sikit. Pernah try x model Baru ogawa... Best gillerrr
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 15
Age : 26
Points : 17
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   6th May 2017, 2:10 pm

AmirAA wrote:
jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe

Ogawa kalau yg mesin urut dia tu pergh mahal giler siak. Harga beribu riban mana laa mampu. Orang yg banyak duit boleh laa beli. Yang sengkek macam aku ni kalu bayar installment bulan2 mahunya bertahun baru habis.
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 15
Age : 26
Points : 17
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   6th May 2017, 2:12 pm

AmirAA wrote:
Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Biasalah... skrg senang je badan kita letih tapi kena keja juga. So kena lah jaga badan sikit. Pernah try x model Baru ogawa... Best gillerrr

Baik pergi pusat mengurut je kalu badan lenguh2 ke badan sakit2 ke. Jimat laa sikit. Ogawa yg latest model tu lagi laa mahal. Memang laa best tapi tak semua orang mampu beli kerusi urut Ogawa.
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 4
Age : 23
Points : 4
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:04 am

Hero-Xero wrote:
AmirAA wrote:
jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe

Ogawa kalau yg mesin urut dia tu pergh mahal giler siak. Harga beribu riban mana laa mampu. Orang yg banyak duit boleh laa beli. Yang sengkek macam aku ni kalu bayar installment bulan2 mahunya bertahun baru habis.

Kerana tu kena buat bayaran secara ansuran. Kalau x mesti x akan ok. Kalau mcm tu... X ada org jln2 dgn beribu.
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 4
Age : 23
Points : 4
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:06 am

Hero-Xero wrote:
AmirAA wrote:
Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Biasalah... skrg senang je badan kita letih tapi kena keja juga. So kena lah jaga badan sikit. Pernah try x model Baru ogawa... Best gillerrr

Baik pergi pusat mengurut je kalu badan lenguh2 ke badan sakit2 ke. Jimat laa sikit. Ogawa yg latest model tu lagi laa mahal. Memang laa best tapi tak semua orang mampu beli kerusi urut Ogawa.
Betul tu.. Mahal.. Tapi model dulu x ada mcm skrg.. Dah semua dah tengah top dah... Hehehe... Mcm Ogawa master drive... Dah power dah... Dulu punya ok ok juga...
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 10
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:08 am

Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Ya, Betul2... Dulu ada lagi lagu dia.. Tapi x berapa ingat. Tengah fikir nk beli je... Hehehe... Nk test yg Ogawa master drive tu..
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 10
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:10 am

Hero-Xero wrote:
AmirAA wrote:
jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe

Ogawa kalau yg mesin urut dia tu pergh mahal giler siak. Harga beribu riban mana laa mampu. Orang yg banyak duit boleh laa beli. Yang sengkek macam aku ni kalu bayar installment bulan2 mahunya bertahun baru habis.

Boss guna... Ada yg cakap mahal... Hmmmm... Rasanya ok ok juga... Memang bertahun utk habis.. tapi blh guna setiap hari bila letih juga....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   

Back to top Go down
 
Ada x org pernah guna Ogawa x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: