.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Ada x org pernah guna Ogawa x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jayasemir



Number of posts : 11
Age : 25
Points : 15
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Ada x org pernah guna Ogawa x?   2nd May 2017, 11:42 pm

Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 23
Age : 25
Points : 33
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   3rd May 2017, 9:17 pm

Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh? rabbit
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 6
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   4th May 2017, 1:19 am

jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 6
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   4th May 2017, 1:21 am

Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Biasalah... skrg senang je badan kita letih tapi kena keja juga. So kena lah jaga badan sikit. Pernah try x model Baru ogawa... Best gillerrr
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 15
Age : 26
Points : 17
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   6th May 2017, 2:10 pm

AmirAA wrote:
jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe

Ogawa kalau yg mesin urut dia tu pergh mahal giler siak. Harga beribu riban mana laa mampu. Orang yg banyak duit boleh laa beli. Yang sengkek macam aku ni kalu bayar installment bulan2 mahunya bertahun baru habis.
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 15
Age : 26
Points : 17
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   6th May 2017, 2:12 pm

AmirAA wrote:
Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Biasalah... skrg senang je badan kita letih tapi kena keja juga. So kena lah jaga badan sikit. Pernah try x model Baru ogawa... Best gillerrr

Baik pergi pusat mengurut je kalu badan lenguh2 ke badan sakit2 ke. Jimat laa sikit. Ogawa yg latest model tu lagi laa mahal. Memang laa best tapi tak semua orang mampu beli kerusi urut Ogawa.
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 6
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:04 am

Hero-Xero wrote:
AmirAA wrote:
jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe

Ogawa kalau yg mesin urut dia tu pergh mahal giler siak. Harga beribu riban mana laa mampu. Orang yg banyak duit boleh laa beli. Yang sengkek macam aku ni kalu bayar installment bulan2 mahunya bertahun baru habis.

Kerana tu kena buat bayaran secara ansuran. Kalau x mesti x akan ok. Kalau mcm tu... X ada org jln2 dgn beribu.
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 6
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:06 am

Hero-Xero wrote:
AmirAA wrote:
Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Biasalah... skrg senang je badan kita letih tapi kena keja juga. So kena lah jaga badan sikit. Pernah try x model Baru ogawa... Best gillerrr

Baik pergi pusat mengurut je kalu badan lenguh2 ke badan sakit2 ke. Jimat laa sikit. Ogawa yg latest model tu lagi laa mahal. Memang laa best tapi tak semua orang mampu beli kerusi urut Ogawa.
Betul tu.. Mahal.. Tapi model dulu x ada mcm skrg.. Dah semua dah tengah top dah... Hehehe... Mcm Ogawa master drive... Dah power dah... Dulu punya ok ok juga...
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 11
Age : 25
Points : 15
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:08 am

Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Ya, Betul2... Dulu ada lagi lagu dia.. Tapi x berapa ingat. Tengah fikir nk beli je... Hehehe... Nk test yg Ogawa master drive tu..
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 11
Age : 25
Points : 15
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   8th May 2017, 2:10 am

Hero-Xero wrote:
AmirAA wrote:
jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Ko boleh cuba Ogawa. Boss i tengah guna.. Dulu boss ada buat open house. pg rumah dia nampak mesin urut. Best giler sia... Hehehe

Ogawa kalau yg mesin urut dia tu pergh mahal giler siak. Harga beribu riban mana laa mampu. Orang yg banyak duit boleh laa beli. Yang sengkek macam aku ni kalu bayar installment bulan2 mahunya bertahun baru habis.

Boss guna... Ada yg cakap mahal... Hmmmm... Rasanya ok ok juga... Memang bertahun utk habis.. tapi blh guna setiap hari bila letih juga....
Back to top Go down
View user profile
shashah



Number of posts : 7
Age : 26
Points : 7
Registration date : 27/04/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   31st July 2017, 9:17 pm

Kerusi urut Ogawa bagus tak, baloi tak beli ogawa punya kerusi urut? nampak banyak bincang ogawa, tapi tak Nampak banyak orang bincang tentang fungsi dan kualiti dia.
Back to top Go down
View user profile
Foxface



Number of posts : 1
Age : 17
Points : 1
Registration date : 01/08/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   1st August 2017, 8:02 pm

jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

I suka sangat duduk kerusi urut dalam shopping mall, tapi skrg tak mampu lagi nak beli...
Tapi kalau aku beli, aku akn beli Ogawa...
sebab dalam mall Ogawa punya kerusi urut best je, banding dgn yg lain Ogawa rasa paling best lah...
Ogawa macam banyak promotion... kalau beli pada promotion untunglah...
Back to top Go down
View user profile
Nightmare King



Number of posts : 1
Age : 16
Points : 1
Registration date : 01/08/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   1st August 2017, 8:11 pm

jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

kawan aku baru je beli Ogawa Master Drive dgn ada lagi promotion.
I pernah pergi rumah dia cuba kerusi urut tu.
Rasa relak bila duduk kerusi urut Ogawa...
Hari tu I duduk tertidur pula...
Best lah...
Back to top Go down
View user profile
Papa Smurf



Number of posts : 2
Age : 16
Points : 2
Registration date : 03/08/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   3rd August 2017, 2:07 pm

jayasemir wrote:
Aku tengah fikir nk beli mesin urut... Tapi x pasti brand apa yg ok? Ada yg pernah guna x mesin urut yg apa yg ok?

Hari tu I pergi kedai Ogawa cuba Ogawa Master drive...
Best lah... duduk atas kerusi urut tu mmg relax
duduk lama sikit je rasanya nak tidur...
macam ada promotion utk Parents Day...
bolehlah consider beli kerusi urut Ogawa...


Last edited by Papa Smurf on 3rd August 2017, 2:34 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
last1youlove



Number of posts : 1
Age : 22
Points : 1
Registration date : 03/08/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   3rd August 2017, 2:30 pm

Hero-Xero wrote:
AmirAA wrote:
Atiqah12 wrote:
Tak pernah guna jugak tapi duk tengok ramai jugak yg pakai Ogawa ni. Dalam tv, websites pon banyak duk iklan pasal Ogawa ni. Apasal kau nak beli kerusi urut Ogawa ke weh?   rabbit
Biasalah... skrg senang je badan kita letih tapi kena keja juga. So kena lah jaga badan sikit. Pernah try x model Baru ogawa... Best gillerrr

Baik pergi pusat mengurut je kalu badan lenguh2 ke badan sakit2 ke. Jimat laa sikit. Ogawa yg latest model tu lagi laa mahal. Memang laa best tapi tak semua orang mampu beli kerusi urut Ogawa.

Ogawa boleh bayar secara ansuran kan... so ok je kalau nak beli...
yg mahal lebih kurang sebulan RM 500++, yg murah sikit pun ada..
pergi pusat mengurut kena bayar juga... kalau rumah ada bolehlah urut bila2 je...
tak payahlah bazir masa dan petrol lagi pergi pusat mengurut...
Back to top Go down
View user profile
Papa Smurf



Number of posts : 2
Age : 16
Points : 2
Registration date : 03/08/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   3rd August 2017, 2:45 pm

shashah wrote:
Kerusi urut Ogawa bagus tak, baloi tak beli ogawa punya kerusi urut? nampak banyak bincang ogawa, tapi tak Nampak banyak orang bincang tentang fungsi dan kualiti dia.

kawan aku dah beli Ogawa master drive... I pergi rumah dia cuba enjoy... hehe...
design mmg cantik.. boleh urut seluruh badan dari kepala sampai kaki...
lagi boleh sambung Smarthphone dgn guna Bluetooth ...
dan kawan aku cakap lepas guna Ogawa master drive, malam dia dpt tidur dgn lebih lenyak... sakit belakang mak dia pun lebih kurang dah...
Back to top Go down
View user profile
Keno11



Number of posts : 1
Age : 26
Points : 1
Registration date : 04/08/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   4th August 2017, 3:19 pm

sekarang Ogawa ada instalment plan memang mengurangkan beban, saya rasa bayar secara ansuran lebih baik daripada bayar sepenuhnya. satu lagi, tiada bayaran tambahan kalau bayaran secara ansuran sebab 0%, itu memang menggembirakan saya.
Back to top Go down
View user profile
shashah



Number of posts : 7
Age : 26
Points : 7
Registration date : 27/04/2017

PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   4th August 2017, 3:26 pm

Papa Smurf wrote:
shashah wrote:
Kerusi urut Ogawa bagus tak, baloi tak beli ogawa punya kerusi urut? nampak banyak bincang ogawa, tapi tak Nampak banyak orang bincang tentang fungsi dan kualiti dia.

kawan aku dah beli Ogawa master drive... I pergi rumah dia cuba enjoy... hehe...
design mmg cantik.. boleh urut seluruh badan dari kepala sampai kaki...
lagi boleh sambung Smarthphone dgn guna Bluetooth ...
dan kawan aku cakap lepas guna Ogawa master drive, malam dia dpt tidur dgn lebih lenyak...  sakit belakang mak dia pun lebih kurang dah...

terima kasih atas komen kamu, ia amat membantu saya lebih memahami kerusi urut Ogawa, sekarang saya ada niat pergi kedai dia duduk secara percuma dulu lah... lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ada x org pernah guna Ogawa x?   

Back to top Go down
 
Ada x org pernah guna Ogawa x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: