.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 kad kredit bank ape yg okay?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
suzen



Number of posts : 4
Age : 26
Points : 6
Registration date : 02/05/2017

PostSubject: kad kredit bank ape yg okay?   15th May 2017, 1:56 pm

nk mohon kad kredit..susah la nk bli brg nk bwak cash..skrg bhya kalau kluar bwk duit byk2.ada cdangan tak bank ape yg okay? yg interest suma okay..
Back to top Go down
View user profile
iko



Number of posts : 3
Age : 23
Points : 3
Registration date : 16/05/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   16th May 2017, 10:07 am

suzen wrote:
nk mohon kad kredit..susah la nk bli brg nk bwak cash..skrg bhya kalau kluar bwk duit byk2.ada cdangan tak bank ape yg okay? yg interest suma okay..

kalau tak silap ambank baru je launched new kredit kad kot , kad ni mcm 2 in 1 ... bonuslink dgn kad kredit kot ...try ambank ....
Back to top Go down
View user profile
xin



Number of posts : 1
Age : 25
Points : 1
Registration date : 16/05/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   16th May 2017, 2:34 pm

suzen wrote:
nk mohon kad kredit..susah la nk bli brg nk bwak cash..skrg bhya kalau kluar bwk duit byk2.ada cdangan tak bank ape yg okay? yg interest suma okay..

btl jugak , i pun tgh buat survey nak buat kad kredit ...tapi aku dpt byk cadangan ambank dgn maybank tpi aku still tak pasti yg mana satu ok ... scratch
Back to top Go down
View user profile
shashah



Number of posts : 7
Age : 26
Points : 7
Registration date : 27/04/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   17th May 2017, 10:51 am

iko wrote:
suzen wrote:
nk mohon kad kredit..susah la nk bli brg nk bwak cash..skrg bhya kalau kluar bwk duit byk2.ada cdangan tak bank ape yg okay? yg interest suma okay..

kalau tak silap ambank baru je launched new kredit kad kot , kad ni mcm 2 in 1 ... bonuslink dgn kad kredit kot ...try ambank ....

kad ni mmg funtcion dia 2 dlm 1 pon..suma dlm 1 kad tu je..senang nk bwk mn2...sy kluar bwak kad ni je,tunai pon bwk skit utk kcmsan je..sbb nk bli ape pon guna kad je,trmsok brg dpur atau shopping skli...
Back to top Go down
View user profile
shashah



Number of posts : 7
Age : 26
Points : 7
Registration date : 27/04/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   17th May 2017, 10:59 am

xin wrote:
btl jugak , i pun tgh buat survey nak buat kad kredit ...tapi aku dpt byk cadangan ambank dgn  maybank tpi aku still tak pasti yg mana satu ok ... scratch

dua2 pon okay je..tp aku lg prefer kedit kad ambank yg bru tu,sbb ada trmsok ada cover untuk insurans pelancongan klu tmbang caj guna kad ni...tmbh utk org yg kki travel mmg sesuai la amik yg ni je..dan klu kki shopping pon elok amik yg ni..kalau awk jnis xguna sgt pkai mn2 kad pon sma je..kebaikan je lain2
Back to top Go down
View user profile
susanchong

avatar

Female
Number of posts : 13
Age : 33
Points : 21
Registration date : 06/08/2012

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   17th May 2017, 11:52 am

pkai je debit card...nanti bln depan tak smpat byr blik kredit tu
kire guna dlm duit smpnan dlm kad yg korg ade je..baru dpt jimat kan
Back to top Go down
View user profile
inthini



Number of posts : 2
Age : 38
Points : 2
Registration date : 18/05/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   18th May 2017, 10:12 am

xin wrote:
suzen wrote:
nk mohon kad kredit..susah la nk bli brg nk bwak cash..skrg bhya kalau kluar bwk duit byk2.ada cdangan tak bank ape yg okay? yg interest suma okay..

btl jugak , i pun tgh buat survey nak buat kad kredit ...tapi aku dpt byk cadangan ambank dgn  maybank tpi aku still tak pasti yg mana satu ok ... scratch

yg kad ambank tu dia org baru launched je , ari tu dia org ada buat event kt pavilion ..aku dah daftar g dia org je sbb ada byk maanfaat .. ..korang even blh guna kat shell petrol , korang bole dpt 30 mata ganjaran bagi setiap rm10 guna kt shell isi minyak ...
Back to top Go down
View user profile
madam_jasmin



Number of posts : 2
Age : 30
Points : 2
Registration date : 18/05/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   18th May 2017, 12:44 pm

mcm mn nk apply tu? msti mcm2 procedure la.sllu xlpas la ape la..mcm2.org income gempak2 bru nk dpt semua bnefit tu.
Back to top Go down
View user profile
syamilimran



Number of posts : 2
Age : 40
Points : 2
Registration date : 18/05/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   18th May 2017, 3:00 pm

madam_jasmin wrote:
mcm mn nk apply tu? msti mcm2 procedure la.sllu xlpas la ape la..mcm2.org income gempak2 bru nk dpt semua bnefit tu.

ko bole pi kt branch ambank try ...kalau tak salah saya biasa lar tu kan ada procedure2 utk apply kad kredit ni semua ..bank lain pun sama jugak kot....bkn bank ni je kot ada mcm2 procedure ....
Back to top Go down
View user profile
munir



Number of posts : 3
Age : 32
Points : 3
Registration date : 19/05/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   19th May 2017, 12:26 pm

madam_jasmin wrote:
mcm mn nk apply tu? msti mcm2 procedure la.sllu xlpas la ape la..mcm2.org income gempak2 bru nk dpt semua bnefit tu.

bole g cwngan bank yg trdekat. kalau nk mudah on9 rgster pon bole rsanya.sbb sy ada jgk bca2 psl ni,bole print form,isi dan fax je kt diorg..rgster kt website diorg pon bole.

suma kad kredit kn ada had2 untuk apply.ikot pndapatan la..mcm ambank ni pon ada ikot jumlah pndptan jgk..sbb dia ada plhan smpai 3 jnis kad ni..so kad ada had la byk mn bole gunakn..
Back to top Go down
View user profile
suzen



Number of posts : 4
Age : 26
Points : 6
Registration date : 02/05/2017

PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   19th May 2017, 2:34 pm

munir wrote:
bole g cwngan bank yg trdekat. kalau nk mudah on9 rgster pon bole rsanya.sbb sy ada jgk bca2 psl ni,bole print form,isi dan fax je kt diorg..rgster kt website diorg pon bole.

suma kad kredit kn ada had2 untuk apply.ikot pndapatan la..mcm ambank ni pon ada ikot jumlah pndptan jgk..sbb dia ada plhan smpai 3 jnis kad ni..so kad ada had la byk mn bole gunakn..

klu mcm tu senang jgk la.sbb sllu bz je...mudah la kalau stakat faxkn pon bole..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kad kredit bank ape yg okay?   

Back to top Go down
 
kad kredit bank ape yg okay?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: