.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Plan yg ada Unlimited music

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cloyy



Number of posts : 3
Age : 23
Points : 5
Registration date : 19/01/2017

PostSubject: Plan yg ada Unlimited music   5th June 2017, 11:37 pm

sy x nak subscribe postpaid plan, tapi sy nak unlimited muzik...
ada apa2 plan yg ada offer unlimited muzik dgn harga yg murah??
biasanya korang dengar muzik guna Apps apa?
Back to top Go down
View user profile
piko



Number of posts : 2
Age : 19
Points : 2
Registration date : 06/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   6th June 2017, 2:54 pm

aq ialah pengguna Andriod, biasanya saya pakai JOOX dan spotify utk download dan dengar muzik....
tapi saya lebih suka utk guna YouTube lah....
sebab lebih senang dan mudah digunakan
Back to top Go down
View user profile
atiqq



Number of posts : 1
Age : 21
Points : 1
Registration date : 06/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   6th June 2017, 5:10 pm

Saya ada lihat Berita ttg Celcom XPAX punya Walla....
Anda boleh lihat dan search Walla....
Back to top Go down
View user profile
mino



Number of posts : 1
Age : 27
Points : 1
Registration date : 07/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   7th June 2017, 3:23 pm

btl aq pun ada dpt infor dari membr , skrg ni xpax ada promo bagi org yg suka dengar muzik dgn video kt online ni ...t
api aq tak dpt inform dgn jelas lar..cuma dia bagitau ada promo je ...ada sesiapa dah start guna tak?
Back to top Go down
View user profile
Taft



Number of posts : 1
Age : 17
Points : 1
Registration date : 07/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   7th June 2017, 3:30 pm

mino wrote:
btl aq pun ada dpt infor dari membr , skrg ni xpax ada promo bagi  org yg suka dengar muzik dgn video kt online ni ...t
api aq tak dpt inform dgn jelas lar..cuma dia bagitau ada promo je ...ada sesiapa dah start guna tak?
Mungkin plan ni masih sgt baru....
Penggunanya masih kurang shj.
Srkg ade data x2 utk pelan sama, Video Walla, utk menarik customers....
Back to top Go down
View user profile
addin shah



Number of posts : 1
Age : 21
Points : 1
Registration date : 07/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   7th June 2017, 4:09 pm

kalau yang offer unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
Back to top Go down
View user profile
piko



Number of posts : 2
Age : 19
Points : 2
Registration date : 06/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   7th June 2017, 4:17 pm

addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
mcm mane harga ni?
Hanya boleh stream dgn apps yg terhad/ditentu?
Unlimited mmg best sekali, tapi juga byk aspek perlu dipertimbangkan...
Back to top Go down
View user profile
ismailhusin



Number of posts : 1
Age : 32
Points : 1
Registration date : 07/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   7th June 2017, 6:23 pm

piko wrote:
addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
mcm mane harga ni?
Hanya boleh stream dgn apps yg terhad/ditentu?
Unlimited mmg best sekali, tapi juga byk aspek perlu dipertimbangkan...

setahu i, hgnya murah je, rm3 sebulan utk streaming tanpa had utk muzik mll apps mcm joox, raku, dan lain2.
Back to top Go down
View user profile
bebehwana



Number of posts : 1
Age : 29
Points : 1
Registration date : 07/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   7th June 2017, 11:52 pm

addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
yeke? saya ada dengar dari member ttg walla ni. teringin gak nak pakai. buleh awak explain lg ttg walla ni ?
Back to top Go down
View user profile
picoyo



Number of posts : 1
Age : 25
Points : 1
Registration date : 08/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   8th June 2017, 4:14 pm

bebehwana wrote:
addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
yeke? saya ada dengar dari member ttg walla ni. teringin gak nak pakai. buleh awak explain lg ttg walla ni ?

aq dengar walla music dgn video ni ada promo sampai june 30... mmg lar sesuai utk org yg sll dengar lagu ke tgk drama kt online tu ...mmg harga dia murah tapi byk kuota ...cuba guna varu bole tau kan ....
Back to top Go down
View user profile
jais



Number of posts : 2
Age : 24
Points : 2
Registration date : 08/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   8th June 2017, 10:07 pm

picoyo wrote:
bebehwana wrote:
addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
yeke? saya ada dengar dari member ttg walla ni. teringin gak nak pakai. buleh awak explain lg ttg walla ni ?

aq dengar walla music dgn video ni ada promo sampai june 30... mmg lar sesuai utk org yg sll dengar lagu ke tgk drama kt online tu ...mmg harga dia murah tapi byk kuota ...cuba guna varu bole tau kan ....

yg promosi data berganda tu mmg berbaloi kan? seminggu RM7 je bleh dpt video data 20gb. Laughing


Last edited by jais on 8th June 2017, 11:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
jais



Number of posts : 2
Age : 24
Points : 2
Registration date : 08/06/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   8th June 2017, 10:10 pm

ismailhusin wrote:
piko wrote:
addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
mcm mane harga ni?
Hanya boleh stream dgn apps yg terhad/ditentu?
Unlimited mmg best sekali, tapi juga byk aspek perlu dipertimbangkan...

setahu i, hgnya murah je, rm3 sebulan utk streaming tanpa had utk muzik mll apps mcm joox, raku, dan lain2.

apps joox dgn raku tu best ke pakai utk stream lagu online?
biasa i dengar kat radio FM je,
radio fm pun boleh pakai music walla ni kan?
Back to top Go down
View user profile
cloyy



Number of posts : 3
Age : 23
Points : 5
Registration date : 19/01/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   9th June 2017, 10:30 pm

ismailhusin wrote:
piko wrote:
addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
mcm mane harga ni?
Hanya boleh stream dgn apps yg terhad/ditentu?
Unlimited mmg best sekali, tapi juga byk aspek perlu dipertimbangkan...

setahu i, hgnya murah je, rm3 sebulan utk streaming tanpa had utk muzik mll apps mcm joox, raku, dan lain2.
beli music walla ni cuma blh dengar lagu kat Joox dan Raku?? dan lain2 tu apps apa?? sy bukan guna apps Joox dan Raku utk dengar lagu Sad
Back to top Go down
View user profile
fengsyen



Number of posts : 3
Age : 19
Points : 3
Registration date : 15/01/2017

PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   9th June 2017, 10:45 pm

cloyy wrote:
ismailhusin wrote:
piko wrote:
addin shah wrote:
kalau yang offer  unlimited music ,guna xpax walla music. harga pon best konfem affordable Smile
mcm mane harga ni?
Hanya boleh stream dgn apps yg terhad/ditentu?
Unlimited mmg best sekali, tapi juga byk aspek perlu dipertimbangkan...

setahu i, hgnya murah je, rm3 sebulan utk streaming tanpa had utk muzik mll apps mcm joox, raku, dan lain2.
beli music walla ni cuma blh dengar lagu kat Joox dan Raku?? dan lain2 tu apps apa?? sy bukan guna apps Joox dan Raku utk dengar lagu Sad
selain Joox dan Raku, KKbox dan Hungama Music jugak blh pakai kalau u beli plan music walla..
video walla dgn music walla,sy lebih suka video walla
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Plan yg ada Unlimited music   

Back to top Go down
 
Plan yg ada Unlimited music
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: