.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 3 Freebies Raya je ke?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Atiqah12



Number of posts : 22
Age : 25
Points : 32
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: 3 Freebies Raya je ke?   13th June 2017, 11:02 am

Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro
Back to top Go down
View user profile
Hero-Xero



Number of posts : 15
Age : 26
Points : 17
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   13th June 2017, 11:06 am

Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro

3 freebies je tahun ni untuk promosi tu. Kau ni tak payah laa nak tamak sangat sampai nak berpuluh-puluh freebies. Aku rasa tempoh promosi tu lebih kurang sama je dengan tahun lepas takpun dia extend lebih sikit je tu.
rabbit study
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 4
Age : 23
Points : 4
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   13th June 2017, 5:53 pm

Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro
Lamanya promosi in... puasa sebulan... Tapi dengar2 kena pilih kan... Bukan blh dpt semua feebies tu...><
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 4
Age : 23
Points : 4
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   13th June 2017, 5:57 pm

Hero-Xero wrote:
Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro

3 freebies je tahun ni untuk promosi tu. Kau ni tak payah laa nak tamak sangat sampai nak berpuluh-puluh freebies. Aku rasa tempoh promosi tu lebih kurang sama je dengan tahun lepas takpun dia extend lebih sikit je tu.
rabbit study
DUlu kamu pun ada guna xpax ke?? Aku tahun lepas kenapa x tau plak..>< Ish... Tapi tahun in mcm ada bagi bonus lagi kan.
Back to top Go down
View user profile
Najla



Number of posts : 2
Age : 27
Points : 2
Registration date : 14/06/2017

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   15th June 2017, 12:01 am

Mammun wrote:
Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro
Lamanya promosi in... puasa sebulan... Tapi dengar2 kena pilih kan... Bukan blh dpt semua feebies tu...><

Tulaa yg x syoknya. cakap 3 freebies bagai tapi dapat salah satu je baik pergi tengok promosi telco lain kalau macam ni. Telco lain offer lagi banyak freebies laa drpd xpax punya raya promotion tahun ni.
Back to top Go down
View user profile
Anthony Foo



Number of posts : 2
Age : 27
Points : 2
Registration date : 15/06/2017

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   15th June 2017, 12:08 am

Mammun wrote:
Hero-Xero wrote:
Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro

3 freebies je tahun ni untuk promosi tu. Kau ni tak payah laa nak tamak sangat sampai nak berpuluh-puluh freebies. Aku rasa tempoh promosi tu lebih kurang sama je dengan tahun lepas takpun dia extend lebih sikit je tu.
rabbit study
DUlu kamu pun ada guna xpax ke?? Aku tahun lepas kenapa x tau plak..>< Ish... Tapi tahun in mcm ada bagi bonus lagi kan.

Tahun lepas lagi best promotion xpax raya ni sebab tahun lepas bagi banyak drpd tahun ni. Tahun ni bagi lazada rm10 boleh buat apa je, bagi laa rm100. Baru laa berbaloi. Pastu bagi hi-speed internet tapi line kat kwsn tertenu pun slow mcm mana laa nak subscribe kalau mcm ni punya line coverage.
Back to top Go down
View user profile
hockwei9



Number of posts : 11
Age : 36
Points : 13
Registration date : 12/03/2013

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   15th June 2017, 11:19 am

Ari tu nammpak video walla tu mcm syok je
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 11
Age : 25
Points : 15
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   15th June 2017, 6:31 pm

Hero-Xero wrote:
Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro

3 freebies je tahun ni untuk promosi tu. Kau ni tak payah laa nak tamak sangat sampai nak berpuluh-puluh freebies. Aku rasa tempoh promosi tu lebih kurang sama je dengan tahun lepas takpun dia extend lebih sikit je tu.
rabbit study

Hahaha~ Nk lebih value pg tukar ke postpaid.. Semua unlimited. x perlu lagi freebies.. Hahaha~ Call sampai tido... bangun call balik... Hahaha~ Promosi in ok la.. Kalau student lagi blh guna juga.
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 11
Age : 25
Points : 15
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   15th June 2017, 6:32 pm

Mammun wrote:
Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro
Lamanya promosi in... puasa sebulan... Tapi dengar2 kena pilih kan... Bukan blh dpt semua feebies tu...><

Kena pilih.. Dengar blh dpt voucher lazada juga. kalau x nk lazada ada benda lain x blh dpt?? Aku nk internet byk sikit. So adik aku x akan suruh aku hotspot selalu.
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 22
Age : 25
Points : 32
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   16th June 2017, 11:58 pm

Hero-Xero wrote:
Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro

3 freebies je tahun ni untuk promosi tu. Kau ni tak payah laa nak tamak sangat sampai nak berpuluh-puluh freebies. Aku rasa tempoh promosi tu lebih kurang sama je dengan tahun lepas takpun dia extend lebih sikit je tu.
rabbit study

Hahaha, lol. Aku memang tamak sikit kalau bab-bab freebies free ni weii. Siapa yg tak nak freebies bnyk tapi kalau fikir2 balik, kalau bnyk sngt tak terpakai jugak kan.
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 22
Age : 25
Points : 32
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   17th June 2017, 12:02 am

jayasemir wrote:
Mammun wrote:
Atiqah12 wrote:
Aku dengar promosi celcom xpax tahun ni untuk hari raya dan ramadhan ada 3 freebies raya. 3 freebies raya je ke yg bagi tu weii sebab setahu aku kena pilih ke macam mana entah. Promosi ni start 25/5 hingga 21/7, lama jugak ni kan untuk promosi raya tahun ni. Tak ada laa mcm tahun2 lepas.
afro
Lamanya promosi in... puasa sebulan... Tapi dengar2 kena pilih kan... Bukan blh dpt semua feebies tu...><

Kena pilih.. Dengar blh dpt voucher lazada juga. kalau x nk lazada ada benda lain x blh dpt?? Aku nk internet byk sikit. So adik aku x akan suruh aku hotspot selalu.

Aku tengok kalau nak yg internet data tu baik ambik yg late internet 10GB 7 hinggit x silap. Boleh laa guna time nak buat erja ke or layan movie malam2. Kira jimat laa sikit.
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 22
Age : 25
Points : 32
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   19th June 2017, 1:02 pm

hockwei9 wrote:
Ari tu nammpak video walla tu mcm syok je

Kan? Dgr kata video quota tu dah double up dlm bulan ni. Tapi, aq rasa midnight tu lagi berbaloi kut. Cuma pelan ni limit user guna masa midnight je.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 3 Freebies Raya je ke?   

Back to top Go down
 
3 Freebies Raya je ke?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: