.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
syafikah



Number of posts : 3
Age : 40
Points : 5
Registration date : 03/08/2017

PostSubject: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   3rd August 2017, 8:18 pm

sekarang ni handphone boleh muat turun banyak game untuk main tau...tapi aku dengar ada satu game yang berbeza dengan main game tu boleh jadikan pertandingan untuk memenagi hadiah yang mewah tau
jadi sesiapa tau nama game tu atau ada main boleg bagi tau kah? aku pun nak main
Back to top Go down
View user profile
nurulfarhanah



Number of posts : 1
Age : 31
Points : 1
Registration date : 03/08/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   3rd August 2017, 8:45 pm

syafikah wrote:
sekarang ni handphone boleh muat turun banyak game untuk main tau...tapi aku dengar ada satu game yang berbeza dengan main game tu boleh jadikan pertandingan untuk memenagi hadiah yang mewah tau
jadi sesiapa tau nama game tu atau ada main boleg bagi tau kah? aku pun nak main

aku tak perasan game ni ada kebaikan kepada para pemain jika game ni mengemukakan kepada pemain--pemain
sebab kalau pemain tu hanya main game dan xde masa buat kerja lain pun jadikan satu masalah dalam masyarakat
lagipun games ni menyebabkan pemain bazir datab untuk mainkan game tersebut Sad
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 23
Age : 25
Points : 33
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   6th August 2017, 12:12 am

syafikah wrote:
sekarang ni handphone boleh muat turun banyak game untuk main tau...tapi aku dengar ada satu game yang berbeza dengan main game tu boleh jadikan pertandingan untuk memenagi hadiah yang mewah tau
jadi sesiapa tau nama game tu atau ada main boleg bagi tau kah? aku pun nak main


Aku rasa mesti korang tengah sembang pasal se7en Gear yg ada competition tu kan. Aku dengar siap ada cash prizes tapi tak tahu betul ke tidak info aku dapat tu. Member2 aku semua duk sibuk main game tu, aku ajak main futsal pun diorang malas nak join dah. Apa laa yg best sngt game tu.
Back to top Go down
View user profile
atifa



Number of posts : 2
Age : 18
Points : 2
Registration date : 07/08/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   7th August 2017, 3:03 pm

Atiqah12 wrote:
syafikah wrote:
sekarang ni handphone boleh muat turun banyak game untuk main tau...tapi aku dengar ada satu game yang berbeza dengan main game tu boleh jadikan pertandingan untuk memenagi hadiah yang mewah tau
jadi sesiapa tau nama game tu atau ada main boleg bagi tau kah? aku pun nak main


Aku rasa mesti korang tengah sembang pasal se7en Gear yg ada competition tu kan. Aku dengar siap ada cash prizes tapi tak tahu betul ke tidak info aku dapat tu. Member2 aku semua duk sibuk main game tu, aku ajak main futsal pun diorang malas nak join dah. Apa laa yg best sngt game tu.
memang macam tu..sekatrang games yang famous antara kawan kawan aku pun pasal se7en sebab sesiapa yang mematuhi dengan T&C dah boleh masuk pertandingan games ni...lagipun aku pun kali pertama dengan games boleh jaidikan pertandingan seperti denagn dota tau...memang menarik aku nak main
Back to top Go down
View user profile
atifa



Number of posts : 2
Age : 18
Points : 2
Registration date : 07/08/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   7th August 2017, 3:33 pm

games ni pun tak makan data pun kalau kamu tak sentiasa main lah
tapi aku pun selalu main games ni untuk mendapatkan markah yang tinggi sebab nak menangi hadiah yang istimewa tu..lagipun kamu boleh main bersama dengan kawan kamu pun xberasa bosan semasa main games tau Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Shemon



Number of posts : 1
Age : 21
Points : 1
Registration date : 04/08/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   9th August 2017, 12:42 am

Atiqah12 wrote:
syafikah wrote:
sekarang ni handphone boleh muat turun banyak game untuk main tau...tapi aku dengar ada satu game yang berbeza dengan main game tu boleh jadikan pertandingan untuk memenagi hadiah yang mewah tau
jadi sesiapa tau nama game tu atau ada main boleg bagi tau kah? aku pun nak main


Aku rasa mesti korang tengah sembang pasal se7en Gear yg ada competition tu kan. Aku dengar siap ada cash prizes tapi tak tahu betul ke tidak info aku dapat tu. Member2 aku semua duk sibuk main game tu, aku ajak main futsal pun diorang malas nak join dah. Apa laa yg best sngt game tu.

tu la , I memang x suka mobile game. dah la mobile legend membuatkan semua orang gila2
sekarang pulak dating sev7en gear ni , nnt semua orang x focus belajar x focus kerja , baiklah pergi buat sesuatu yang bermakna lah daripada main game je
Back to top Go down
View user profile
Najla



Number of posts : 2
Age : 27
Points : 2
Registration date : 14/06/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   9th August 2017, 1:06 am

atifa wrote:
games ni pun tak makan data pun kalau kamu tak sentiasa main lah
tapi aku pun selalu main games ni untuk mendapatkan markah yang tinggi sebab nak menangi hadiah yang istimewa tu..lagipun kamu boleh main bersama dengan kawan kamu pun xberasa bosan semasa main games tau Very Happy Very Happy Very Happy

Memang laa tak makan data sngt tapi makan duit banyak. Kena bayar caj itu ini yg mahal memang laa nanti dia bagi hadiah istimewa siap ada cash prizes lagi. Game ni bukan best sangat pon, game lain lagi best laa. Dota lagi best bagi aku.
Back to top Go down
View user profile
Anthony Foo



Number of posts : 2
Age : 28
Points : 2
Registration date : 15/06/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   11th August 2017, 12:21 pm

Najla wrote:
atifa wrote:
games ni pun tak makan data pun kalau kamu tak sentiasa main lah
tapi aku pun selalu main games ni untuk mendapatkan markah yang tinggi sebab nak menangi hadiah yang istimewa tu..lagipun kamu boleh main bersama dengan kawan kamu pun xberasa bosan semasa main games tau Very Happy Very Happy Very Happy

Memang laa tak makan data sngt tapi makan duit banyak. Kena bayar caj itu ini yg mahal memang laa nanti dia bagi hadiah istimewa siap ada cash prizes lagi. Game ni bukan best sangat pon, game lain lagi best laa. Dota lagi best bagi aku.

Aku rasa berbaloi laa main game ni sebab siap ada game hero tournament lagi. Game lain pun kena bayar jugak tapi tak ada laa hadiah macam ni sebab Se7en Gear by celcom ni siap ada cash prizes. Dota dah ketinggalan zaman laa, itu game dah lama dah. Ni latest game, ikut trend sikit laa. afro
Back to top Go down
View user profile
syafikah



Number of posts : 3
Age : 40
Points : 5
Registration date : 03/08/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   11th August 2017, 4:59 pm

atifa wrote:
games ni pun tak makan data pun kalau kamu tak sentiasa main lah
tapi aku pun selalu main games ni untuk mendapatkan markah yang tinggi sebab nak menangi hadiah yang istimewa tu..lagipun kamu boleh main bersama dengan kawan kamu pun xberasa bosan semasa main games tau Very Happy Very Happy Very Happy
games ni memang boleh dapat menangi hadiah yang istimewa kalau kamu tau macam mana untuk dapat markah yang tinggi semasa mainnya lagipun games dapat main bersama dengan kawan kamu tapi games ni ada caj kepada pemain semasa mereka nak upload markah mereka..
Back to top Go down
View user profile
syafikah



Number of posts : 3
Age : 40
Points : 5
Registration date : 03/08/2017

PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   11th August 2017, 5:10 pm

Anthony Foo wrote:
Najla wrote:
atifa wrote:
games ni pun tak makan data pun kalau kamu tak sentiasa main lah
tapi aku pun selalu main games ni untuk mendapatkan markah yang tinggi sebab nak menangi hadiah yang istimewa tu..lagipun kamu boleh main bersama dengan kawan kamu pun xberasa bosan semasa main games tau Very Happy Very Happy Very Happy

Memang laa tak makan data sngt tapi makan duit banyak. Kena bayar caj itu ini yg mahal memang laa nanti dia bagi hadiah istimewa siap ada cash prizes lagi. Game ni bukan best sangat pon, game lain lagi best laa. Dota lagi best bagi aku.

Aku rasa berbaloi laa main game ni sebab siap ada game hero tournament lagi. Game lain pun kena bayar jugak tapi tak ada laa hadiah macam ni sebab Se7en Gear by celcom ni siap ada cash prizes. Dota dah ketinggalan zaman laa, itu game dah lama dah. Ni latest game, ikut trend sikit laa. afro
haha..yang ni aku rasa nak bergantung pada pemain tu..sebab yang ada pemain pun nak cuba games baru semasa games tu baru keluar tapi yang ada pun xsuka sebab mereka nak memuatkan games apps lagipun nak belajar macam mana main games tu lol..xsemesti pemain nak main games yang sama dan baru keluar tau
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?   

Back to top Go down
 
sesiapa yang tahu nama game tu boleh jadikan pertandingan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: