.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Prabayar Mana Ada Lebih Bonus

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jayasemir



Number of posts : 12
Age : 25
Points : 16
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   15th August 2017, 1:37 am

Prabayar yg mana ok?? Yg ada bagi lebih bonus...x nk yg promo last bulan in pulak... kena ambil masa nk tukar juga...
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 6
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   15th August 2017, 7:17 am

Kena tengok telco yg mana bagi promo paling ok utk prabayar sim... kdg2 plan biasa tapi bagi basic pun ok juga... tapi biasanya bagi internet lebih je..
Back to top Go down
View user profile
AmirAA



Number of posts : 6
Age : 24
Points : 6
Registration date : 04/05/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   15th August 2017, 7:19 am

jayasemir wrote:
Prabayar yg mana ok?? Yg ada bagi lebih bonus...x nk yg promo last bulan in pulak... kena ambil masa nk tukar juga...

Ko blh check xpax punya... kad sim pun dah ada promo lagi lagi ada yg walla... yg tu... murah juga... ko blh beli utk video dan music juga...
Back to top Go down
View user profile
madam_jasmin



Number of posts : 2
Age : 31
Points : 2
Registration date : 18/05/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   15th August 2017, 5:04 pm

AmirAA wrote:
Ko blh check xpax punya... kad sim pun dah ada promo lagi lagi ada yg walla... yg tu... murah juga... ko blh beli utk video dan music juga...

pelan ni video dan music ni xdapt free ke?
telco lain xde had pun utk dua2 ni... free je
Back to top Go down
View user profile
Toyonlingfi



Number of posts : 2
Age : 33
Points : 2
Registration date : 17/08/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   17th August 2017, 5:20 am

AmirAA wrote:
Ko blh check xpax punya... kad sim pun dah ada promo lagi lagi ada yg walla... yg tu... murah juga... ko blh beli utk video dan music juga...

xpax ni best ke? plan yg nokelentong tu ke? aku tgk quota dia macam biasa je... tapi terlalu byk add on lar, pening aku tgk....
Back to top Go down
View user profile
Toyonlingfi



Number of posts : 2
Age : 33
Points : 2
Registration date : 17/08/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   17th August 2017, 5:22 am

madam_jasmin wrote:
pelan ni video dan music ni xdapt free ke?
telco lain xde had pun utk dua2 ni... free je

ya la, plan tu jika nk video, kena beli add on tu, tgk internet plan macam murah, tapi kena beli add on lagi, kira2 macam rugi la
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 8
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   17th August 2017, 11:35 am

madam_jasmin wrote:
AmirAA wrote:
Ko blh check xpax punya... kad sim pun dah ada promo lagi lagi ada yg walla... yg tu... murah juga... ko blh beli utk video dan music juga...

pelan ni video dan music ni xdapt free ke?
telco lain xde had pun utk dua2 ni... free je

Plan in utk blhkan kamu dpt extra data utk music dan video je... so x akan mkn data utk u buat benda lain.. lagi2 in utk prepaid.. data pun x byk juga... kena tengok mcm mana ko guna je..
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 8
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   17th August 2017, 11:37 am

Toyonlingfi wrote:
AmirAA wrote:
Ko blh check xpax punya... kad sim pun dah ada promo lagi lagi ada yg walla... yg tu... murah juga... ko blh beli utk video dan music juga...

xpax ni best ke? plan yg nokelentong tu ke? aku tgk quota dia macam biasa je... tapi terlalu byk add on lar, pening aku tgk....

Xpax ok juga... betul byk add on.. tengok ko nk beli yg mana... mungkin ko x nk music nk video... nk data tinggi.. beli yg paling tinggi je.. senang je... ko x pernah guna prepaid ke?
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 12
Age : 25
Points : 16
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   18th August 2017, 5:22 pm

Toyonlingfi wrote:
madam_jasmin wrote:
pelan ni video dan music ni xdapt free ke?
telco lain xde had pun utk dua2 ni... free je

ya la, plan tu jika nk video, kena beli add on tu, tgk internet plan macam murah, tapi kena beli add on lagi, kira2 macam rugi la

Tapi add on tu bukanya mahal pun... kalau nk extra guna baru beli... kalau x guna sampai mcm tu.. simpan je... x perlu beli.. walla in extra je.. kalau nk je...
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 12
Age : 25
Points : 16
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   18th August 2017, 5:25 pm

AmirAA wrote:
Kena tengok telco yg mana bagi promo paling ok utk prabayar sim... kdg2 plan biasa tapi bagi basic pun ok juga... tapi biasanya bagi internet lebih je..

Hmmm.... skrg... byk ckp tentang xpax je... i dah pg check blh tahan juga... yg aku nk memang internet... skrg keja pun dari internet.. data kena byk... tapi rasa mcm postpaid mahal.. guna je prepaid... blh maintain sikit.. hehehe
Back to top Go down
View user profile
EliteGrant



Number of posts : 1
Age : 29
Points : 1
Registration date : 20/08/2017

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   20th August 2017, 10:48 am

kawan aku banyak pakai xpax ni, mereka sentiasa tukar plan saja, kan xpax tiap2 kali ada promote new plan, lebih sesuai bagi orang muda, quota pun banyak.
Back to top Go down
View user profile
Atiqah12



Number of posts : 23
Age : 25
Points : 33
Registration date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   21st August 2017, 12:59 pm

madam_jasmin wrote:
pelan ni video dan music ni xdapt free ke?
telco lain xde had pun utk dua2 ni... free je

tgok yg pelan mana ko pilih, bergantung kt penggunaan ko mcm mn
klau ko nak video dan muzik kena amik yg RM79 sbln, yg tu dua2 pun percume
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Prabayar Mana Ada Lebih Bonus   

Back to top Go down
 
Prabayar Mana Ada Lebih Bonus
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: