.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 petronas kad mesra

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sunflo0303

avatar

Female
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 21/12/2013

PostSubject: petronas kad mesra   27th November 2017, 1:25 pm

Ak baru tahu yg petronas ade buat promo points lebih dari station buat..
berbaloi kot ak rase kalau setiap 1 pump dapat pont lebih... korg dah tau ke pasal ni??
berita baik kena kongsi2.. hehehehe


Back to top Go down
View user profile
yuyun123



Number of posts : 1
Age : 26
Points : 1
Registration date : 28/11/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   28th November 2017, 2:29 pm

petronas punya minyak, indah kabar dri rupe.. i pakai, jahanam btul minyak cepat abes.. selalu aku isi shell 4-5 hari sekali isi full tank.. sbb pegi keje balik keje je pun.. tapi petronas, 2-3 hari sekali full tank.. apooo laaa.. buat mcm ni sbb nak tarik customer la tuuu hahahaha
Back to top Go down
View user profile
BestDontSizzlin



Number of posts : 1
Age : 37
Points : 1
Registration date : 29/11/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   29th November 2017, 6:29 am

3 kali ganda point per litre, banyak gilanya, berapa lama promosi ini? aku nak tarik kawan aku pergi isi petronas, aku kasi kad, HAHAHAHA
Back to top Go down
View user profile
jayasemir



Number of posts : 12
Age : 25
Points : 16
Registration date : 27/09/2016

PostSubject: Re: petronas kad mesra   29th November 2017, 10:00 am

yuyun123 wrote:
petronas punya minyak, indah kabar dri rupe.. i pakai, jahanam btul minyak cepat abes.. selalu aku isi shell 4-5 hari sekali isi full tank.. sbb pegi keje balik keje je pun.. tapi petronas, 2-3 hari sekali full tank.. apooo laaa.. buat mcm ni sbb nak tarik customer la tuuu hahahaha

Beza byk sangat tu.. biar betul.. kamu x guna petronas biasa keluar lebih sangat kot.. hahaha.. kalau 1 hari beza pun byk tu... harga and liter tetap sama juga.
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 8
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   29th November 2017, 10:18 am

BestDontSizzlin wrote:
3 kali ganda point per litre, banyak gilanya, berapa lama promosi ini? aku nak tarik kawan aku pergi isi petronas, aku kasi kad, HAHAHAHA

Kwn2 semua isi petronas ke?? dan x ada kad sendiri ke? Semua isi kasi penuh je.. x tahu hari ini harga minyak akan mcm mana ye? Harap promosi ini utk masa jangka yg lama.. Hehehe.. skrg akhir tahun mcm lebih mahal saja.
Back to top Go down
View user profile
Grailage



Number of posts : 9
Age : 37
Points : 11
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: petronas kad mesra   30th November 2017, 6:38 am

biar betul ke, promosi ini sampai bila? aku tiap2 kali isi minyak di petron saja, xtau pun petronas mesra ada promosi macam ini selamanya...
memang senang nak kumpul point, 3 kali ganda gila, compare dengan lain pun x ada banyak macam petronas mesra ni
Back to top Go down
View user profile
Grailage



Number of posts : 9
Age : 37
Points : 11
Registration date : 26/10/2016

PostSubject: Re: petronas kad mesra   30th November 2017, 6:40 am

BestDontSizzlin wrote:
3 kali ganda point per litre, banyak gilanya, berapa lama promosi ini? aku nak tarik kawan aku pergi isi petronas, aku kasi kad, HAHAHAHA
pandai ko buat macam ni, hahaha, sebab aku dulu pun tidak guna kad kumpul point, setiap kali pun isi minyak sahaja, malas cari petrol station yang sendiri ada loyalty kad, haha, tapi sekarang sudah ada guna, so sentiasa pergi petrol station itu sahaja
Back to top Go down
View user profile
sunflo0303

avatar

Female
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 21/12/2013

PostSubject: Re: petronas kad mesra   1st December 2017, 6:47 pm

Grailage wrote:
biar betul ke, promosi ini sampai bila? aku tiap2 kali isi minyak di petron saja, xtau pun petronas mesra ada promosi macam ini selamanya...
memang senang nak kumpul point, 3 kali ganda gila, compare dengan lain pun x ada banyak macam petronas mesra ni

promosi smpai bile tu pun ak x sure hehehe.. sbb staff petronas bagi tau ak ini aje.. x details sgt.. dia cume ckp for more info, visit website petronas.. tapi ak rase dah berbaloi 1L 3 points..
Back to top Go down
View user profile
sunflo0303

avatar

Female
Number of posts : 8
Age : 36
Points : 10
Registration date : 21/12/2013

PostSubject: Re: petronas kad mesra   1st December 2017, 6:53 pm

yuyun123 wrote:
petronas punya minyak, indah kabar dri rupe.. i pakai, jahanam btul minyak cepat abes.. selalu aku isi shell 4-5 hari sekali isi full tank.. sbb pegi keje balik keje je pun.. tapi petronas, 2-3 hari sekali full tank.. apooo laaa.. buat mcm ni sbb nak tarik customer la tuuu hahahaha

mane ade indah khabar dari rupe... ak pakai elok je... minyak dia cuci enjin dlaman kete... selalunye aku selalu isi minyak 4-5 hari sekali aku isi... maybe kau drive kete pegi jauh2 mmg cepat habes.. kalau setakat pegi keje mmg boleh jimat... so, depends on cara ko guna..
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 8
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   4th December 2017, 7:14 am

jayasemir wrote:
yuyun123 wrote:
petronas punya minyak, indah kabar dri rupe.. i pakai, jahanam btul minyak cepat abes.. selalu aku isi shell 4-5 hari sekali isi full tank.. sbb pegi keje balik keje je pun.. tapi petronas, 2-3 hari sekali full tank.. apooo laaa.. buat mcm ni sbb nak tarik customer la tuuu hahahaha

Beza byk sangat tu.. biar betul.. kamu x guna petronas biasa keluar lebih sangat kot.. hahaha.. kalau 1 hari beza pun byk tu... harga and liter tetap sama juga.

betul tu. sama je harga. tapi yg penting blh dpt byk point. bukan ke? Rasanya blh dpt sampai 6+ points..kalau isi lebih kurang 20 liter.
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 8
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   4th December 2017, 7:21 am

sunflo0303 wrote:
yuyun123 wrote:
petronas punya minyak, indah kabar dri rupe.. i pakai, jahanam btul minyak cepat abes.. selalu aku isi shell 4-5 hari sekali isi full tank.. sbb pegi keje balik keje je pun.. tapi petronas, 2-3 hari sekali full tank.. apooo laaa.. buat mcm ni sbb nak tarik customer la tuuu hahahaha

mane ade indah khabar dari rupe... ak pakai elok je... minyak dia cuci enjin dlaman kete... selalunye aku selalu isi minyak 4-5 hari sekali aku isi... maybe kau drive kete pegi jauh2 mmg cepat habes.. kalau setakat pegi keje mmg boleh jimat... so, depends on cara ko guna..

kena tengok juga... selalu pg jauh memang habis cepat juga minyak.. yg penting kita kena isi patrol juga... memang x ada beza juga.
Back to top Go down
View user profile
Mammun



Number of posts : 8
Age : 24
Points : 8
Registration date : 13/06/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   4th December 2017, 7:24 am

Grailage wrote:
BestDontSizzlin wrote:
3 kali ganda point per litre, banyak gilanya, berapa lama promosi ini? aku nak tarik kawan aku pergi isi petronas, aku kasi kad, HAHAHAHA
pandai ko buat macam ni, hahaha, sebab aku dulu pun tidak guna kad kumpul point, setiap kali pun isi minyak sahaja, malas cari petrol station yang sendiri ada loyalty kad, haha, tapi sekarang sudah ada guna, so sentiasa pergi petrol station itu sahaja

Rasanya lama lagi promotion in... cepat pg isi.. kalau x... tunggu rabu in... mungkin harga akan turun... itu je yg blh harap je... Dpt extra point memang bebalio juga... lagi2 akhir tahun mcm in... mungkin byk keluar juga.
Back to top Go down
View user profile
MuhdKai



Number of posts : 2
Age : 27
Points : 2
Registration date : 04/12/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   4th December 2017, 9:43 am

Mammun wrote:
Grailage wrote:
BestDontSizzlin wrote:
3 kali ganda point per litre, banyak gilanya, berapa lama promosi ini? aku nak tarik kawan aku pergi isi petronas, aku kasi kad, HAHAHAHA
pandai ko buat macam ni, hahaha, sebab aku dulu pun tidak guna kad kumpul point, setiap kali pun isi minyak sahaja, malas cari petrol station yang sendiri ada loyalty kad, haha, tapi sekarang sudah ada guna, so sentiasa pergi petrol station itu sahaja

Rasanya lama lagi promotion in... cepat pg isi.. kalau x... tunggu rabu in... mungkin harga akan turun... itu je yg blh harap je... Dpt extra point memang bebalio juga... lagi2 akhir tahun mcm in... mungkin byk keluar juga.

Harap je la. promotion mesti sampai bila... mungkin tahun in je.. mcm promosi akhir tahun kot.
Back to top Go down
View user profile
MuhdKai



Number of posts : 2
Age : 27
Points : 2
Registration date : 04/12/2017

PostSubject: Re: petronas kad mesra   4th December 2017, 9:45 am

Grailage wrote:
biar betul ke, promosi ini sampai bila? aku tiap2 kali isi minyak di petron saja, xtau pun petronas mesra ada promosi macam ini selamanya...
memang senang nak kumpul point, 3 kali ganda gila, compare dengan lain pun x ada banyak macam petronas mesra ni

tu la. x baca surat khabar juga.. semua in kena tau.. apa yg promosi apa yg hot mesti kena tau.. kalau x susah sendiri je.. bila tahu.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: petronas kad mesra   

Back to top Go down
 
petronas kad mesra
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: