.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 rindu???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next
AuthorMessage
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   15th October 2008, 3:31 pm

heh!

nape.. nko cakap terus jerk arr kan senang..
kekkekeekek

tapi ku rasa nko gelak sebab apa yang aku cakap tu betul.. kan kan kan.. kekekkeke




pirat
Back to top Go down
View user profile
tudungbiru



Female
Number of posts : 78
Age : 31
Localisation : PuTrAJaYa
Points : 7
Registration date : 20/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   16th October 2008, 12:31 pm

ko nak aku ckp terus ape wei??? Perasaan aku dh xde la utk dia.. Aku rasa dia juz nak memainka jerk Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   16th October 2008, 1:31 pm

heh!

maksud aku tu.. nko terus terang jerk arr cakap ngan aku.. bukan ngan mamat tu..
apadaa... kekkeke..

tulah kan kalau hati dan prasaan dah terguris.. sukar untuk dirawat kembali.. kan kan kan...



pirat
Back to top Go down
View user profile
tudungbiru



Female
Number of posts : 78
Age : 31
Localisation : PuTrAJaYa
Points : 7
Registration date : 20/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   16th October 2008, 2:40 pm

tuh la pasal kan... huhuhuhuhu tah bile la dier nk sembuh...
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   17th October 2008, 12:40 pm

heh!

akan sembuh tapi makan masa kan kan kan...




pirat
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   20th October 2008, 12:42 pm

heh!

ku selalu merindu cintamu yang selalu ada dijiwa ku..
heheh



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   21st October 2008, 10:27 am

pagirl wrote:
heh!

ku selalu merindu cintamu yang selalu ada dijiwa ku..
heheh



pirat

ekekeke
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   22nd October 2008, 5:54 pm

heh!

adieh!!!
nape ku sangat merinduiii ek...



pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: rindu???   22nd October 2008, 6:53 pm

aku pun......

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   23rd October 2008, 5:02 pm

heh!

naper la sesangat ku merinduiiii ek...
adakah perasaan ku sama seperti dia jugak..



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   24th October 2008, 2:27 pm

pagirl wrote:
heh!

naper la sesangat ku merinduiiii ek...
adakah perasaan ku sama seperti dia jugak..



pirat

klau hang nk tau
p la tnya dia
rindu ke tak kat hang tu
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   24th October 2008, 3:20 pm

heh!

kekkekke...
siot arr tu kan...
ekekkekke



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   6th November 2008, 11:10 pm

windu nyer aku kat forum ni...
da lma tak on9...
da lama tak betekak dn pagirl nih...hahaha Laughing

permata^suria...tu pic batu kat simpang msuk kota tu eh..??
aku lipat baring kat stu itu ari masa balik kota....
dlu lipat jgk kat stu...tebabas msuk jln sblah
seb baik tak msuk umah mayat...hhee tapi coner tu mmg best
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   10th November 2008, 9:19 am

permata^suria...tu pic batu kat simpang msuk kota tu eh..??
aku lipat baring kat stu itu ari masa balik kota....
dlu lipat jgk kat stu...tebabas msuk jln sblah
seb baik tak msuk umah mayat...hhee tapi coner tu mmg best[/quote]

yola batu kat smpng tu...ada tmpt lain ke batu tu weh.....
nie la org skrg ade je coner nk lipat......
pagirl nko tolong lipat kan budak puyu nie skrng.....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   10th November 2008, 4:50 pm

heh!

puyuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rindu nyer aku kat nko...
eheh

kang aku lipat dia kang.. ader dia tak join lagi kangg..
ekekkekekke



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   11th November 2008, 12:24 am

nek moto kat conar kene la lipat baring...
nk merendahkan pusat graviti la...almaklum la moto roda 2 je
kalu tegak je alamat tebabas plak...langa ko pagil hahahaa...padan muka Very Happy

suria...ko kota blah mana?
ku dlu kat taman kemang...lani slalu balik pon p tmn kemang..ade spupu kat sna..biasa kalu balik lama sket mlm2 p mancing ngadap kem 315 kot...yg dpn sg tu. sek dlu sk laksamana..
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   11th November 2008, 9:01 am

aku kota kat mana?????
heh kalu kau tau mane port pancing
sndri bleh cari tmpt aku tu kekekeke sunny
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   11th November 2008, 12:57 pm

heh!

hampehhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
aku lipat gak nko kang puyuuu...



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   12th November 2008, 12:47 am

bnyk giler pot mancing ilang akal aku nk cari... Smile

aku da lama tak pi jln yong peng~paloh....rindu jgk
jom p pagil..
aku nak melipat kat sna...
coner dia mmg cun..tapi bahyer la..bnyk lori
ko penah lalu kan pagil jln ni..??
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   12th November 2008, 12:35 pm

heh!

tanak aku membahyer kan diri aku..
aku nak idop lama lagi beb..
eheheheh

nko nak gie.. nko pegie sorang jerk arr puyu..
aku negok kan jerk..
ekekkekek



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   13th November 2008, 12:53 am

aku cuma nak lalu2 je kat jln ni....
dlu slalu ikut apai keje kat sni...wat jalan
da lama tak pi jason bay... rinduuu.. Smile
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   13th November 2008, 12:42 pm

heh!

ngeti gak nko rindu ek puyu..
ingat kan tak ngeti..
ekekkekke



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   14th November 2008, 9:14 am

puyu wrote:
aku cuma nak lalu2 je kat jln ni....
dlu slalu ikut apai keje kat sni...wat jalan
da lama tak pi jason bay... rinduuu.. Smile


puyu pelan2 ckit sbut jason bay tue
ekekeke dkat nagan umah aku tue
jgn bgtau pagirl ek Suspect
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   14th November 2008, 1:31 pm

heh!

cheh! hampeh la tu nama nyer..
weih permata.. tak baik tau..
nko takot ek aku mintak duit raya..
ekekekkeke




pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   17th November 2008, 1:11 am

hahaaa..pagill da tau da
dlu jln kat jason bay tu yg trus p balau tu tanah merah...lani da tar
aku ngidam btol nk lalu kat stu...
aku da soh sakura lalu...dia da lalu dgn laki dia...tingal aku je lom lalu.
nk lalu jgk...tak kira!! rindu...
kna siap2 moto susuki la mcm ni...nak lalu nak lalu...tepi2!!
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   18th November 2008, 2:04 pm

heh!

setakat nko nak lalu.. lalu jerk arr..
nko jangan jalan.. nko lalu jerk.. kekkekeke




pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   19th November 2008, 1:20 am

kalu tak jalan mcm ne nk lalu pagil...?? kompius plak
ke ko yg pikul aku..hahaaa
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   21st November 2008, 2:04 pm

heh!

eh! lalu bleh berbagai˛..
cam nko kata.. nko pikul aku.. atau nko boncing aku..
ekkekekke



pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   22nd November 2008, 2:40 pm

puyu wrote:
hahaaa..pagill da tau da
dlu jln kat jason bay tu yg trus p balau tu tanah merah...lani da tar
aku ngidam btol nk lalu kat stu...
aku da soh sakura lalu...dia da lalu dgn laki dia...tingal aku je lom lalu.
nk lalu jgk...tak kira!! rindu...
kna siap2 moto susuki la mcm ni...nak lalu nak lalu...tepi2!!

tu la aku tk nk bgi dak pagirl nie duit raye mklum la tk lama lg nk raye aji he2...
ermmm mmg jln tar tp ku rase mcm naik kuda jer lalu jln tu skit pingang aku....hampeh punye jln.....
tp pemadangan stgah2 tmpt cntik bla nampk sayup2 laut....
nk rempit pn ok puyu jln sunyi kenderaan krg lalu klu ade pn binatang2 kat utan tu he3...
afro afro afro
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   24th November 2008, 5:14 pm

rindu kegemilangan semasa rmai user forum join...

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   25th November 2008, 1:20 am

tak pe..aku nak lalu jgk..
tak de org lg bgus...aku ske
kalu bleh nk singgah kat pantai2 yg kosong tu...
jalan lopak2?? aku langga je...
suria...ko penah dgr jalan ni berhantu tak..??
kalu ade mmg cun la..ni la jln yg aku carik2
korg nk ikut...? jom Smile

rindu masa kat danga bay ramai2 dlu tu.. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   25th November 2008, 3:17 pm

heh!

siot arr tu permata...
aku tak kira aku nak gak...

eh danga ek..
hmmm.. aku naper tak der arr..
ekekke



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   28th November 2008, 2:00 am

jalan tu berhantu x pangil...??
dlu sakura ckp masa camp kat sun rise bebudak jmpa kapal antu...
ni yg aku nk p nihh..rindu
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: rindu???   28th November 2008, 11:03 am

uiks..ada hantu??
tapi best lepak dalam kapal tue..
makanan dia tak la sedap sangat
cuma seronok la...
ada karaoke...
hmmmmm

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: rindu???   28th November 2008, 11:03 am

uiks..ada hantu??
tapi best lepak dalam kapal tue..
makanan dia tak la sedap sangat
cuma seronok la...
ada karaoke...
hmmmmm

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   1st December 2008, 3:48 pm

puyu wrote:
tak pe..aku nak lalu jgk..
tak de org lg bgus...aku ske
kalu bleh nk singgah kat pantai2 yg kosong tu...
jalan lopak2?? aku langga je...
suria...ko penah dgr jalan ni berhantu tak..??
kalu ade mmg cun la..ni la jln yg aku carik2
korg nk ikut...? jom Smile

rindu masa kat danga bay ramai2 dlu tu.. Crying or Very sad



hehehe ala biasa la kat mana2 ade puyu.....
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   1st December 2008, 3:49 pm

pagirl wrote:
heh!

siot arr tu permata...
aku tak kira aku nak gak...

eh danga ek..
hmmm.. aku naper tak der arr..
ekekke



pirat

hang klu nk jg nnti hang ikut dak puyu tu
dia tau tu jln kmpung aku tu
umah aku nnti hang pa cari sndri la hahaha
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   2nd December 2008, 1:25 am

ko pe lg pagil...
jom ar....
kta nk ikut....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   2nd December 2008, 12:11 pm

heh!

arr bila tu puyu..
aku nak ikut gak..
cepat set taim..
ekkekekkeke



pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   4th December 2008, 1:20 am

aku nk p nek moto...
ko nak ikut ke pagil..??
kalu nk dok atas tayar la...hahaaa
aku nk singgah jasoh bay....
dlu kecik2 aku slalu p stu....
rindu plak.....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   4th December 2008, 3:01 pm

heh!

nko kalau gitu baik takyah ajak aku ngek!!!..




pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   5th December 2008, 2:16 pm

hahaha ala pagirl aku kan kalu dak puyu kate kat aku cam tu aku rembat satu tayar moto dia.....cam ner nnti dia nak gerak tayar tk ckup.....

ermm puyu hang tk yah ler nk singgah jason bay tu bkn ade pe pun...sampah bnyak la (ku ter kutuk kmpung ku sndri) ...

smemang aku rindu pd kdamaian,keindahan mase aku kecik2 dlu...celik jer bijik mate pagi2 embun dh mandi laut,g ikut bapak aku ambik ikan kat jaring,cari kepah,kupang mcm2 la rezeki dri laut la kata kn...tp skrng sume dh brubah....kdg aku terfikir smpat ke nnti ank2 aku lalui itu sume mcm aku kecik2 dlu...
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   5th December 2008, 5:11 pm

heh!

arr tulah kan.. skang bukak bukak mata jerk.. nampak indon, bangla, vietnam, philipin.. ehehheh

ku bukan buang tayar dia.. ku lipat motor dia kasik 8 jerk.. kekkekeke


pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   10th December 2008, 1:19 am

tak pe suria aku nk p jgk...
nk recall memori....
uisss....jgn lipat moto aku pagil kang kene beli len plak....

bebudak skang tak jmpa tmpt2 yg mcm tu lg....kalu kte yg ade ni tak jga.
aku benci org buang sampah dlm sungai!!
banjir tu smua pasal manusia yg buat....bukan bala tapi balasan

kat jb mana tempat yg ijau2 ek...banyak pokok
aku nk singgah jap...
edit memori...
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   11th December 2008, 1:36 pm

heh!

bila nko kata cengitu puyu.. teringat ku pada citer DUYUNG.. kekekke
apek kan tak suker sampah..
eheh..
tapi btul tu apa yang nko kata..
sungai dah jadi cam apa dah..
bebudak zaman skang nie memang pengotor..
ekekkekek




pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: rindu???   13th December 2008, 1:48 am

betol2...
masa aku mancing kat kota....
slumber je makcik tu buang sampah dlm sg...
kuar umah buang sampah...
bodo betol la...igt ni tong smpah ke...
tak de akal punya org...
kang aku report kat sultan baru tau....
dah banjir salahkan tuhan plak....dah tu xtau bersyukur,org da tlg pon tak puas ati....lg nk komplen mcm org kaya tanah roboh tu...
tu baru sket tuhan nk tunjuk....
tak mati da kira nasib baik tau tak...!!!
ni la org2 yg tak reti bersyukur.....bkn smua tapi yg dok sebuk bising2 tu la...siap la ko lps ni ade yg tuhan nk tunjuk kat ko!!

aku rindu nk balik zaman kecik2...
oldskool punya stail...minat plak aku Smile
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   22nd December 2008, 2:37 pm

heh!

aku amat merindui seseorang... sangattttt!!!!!

Sad Sad Sad Sad Sad





pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   23rd December 2008, 12:56 pm

pagirl wrote:
heh!

aku amat merindui seseorang... sangattttt!!!!!

Sad Sad Sad Sad Sad





pirat


heh hang rindu sape ek
aku ek
ekekeke
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: rindu???   23rd December 2008, 5:30 pm

heh!

eee permata..
arr cemaner nak ilang kan rindu ek...
habaq mai kat aku..




pirat
Back to top Go down
View user profile
permata^suria



Female
Number of posts : 1247
Age : 32
Localisation : johor
Points : 962
Registration date : 03/10/2006

PostSubject: Re: rindu???   25th December 2008, 5:53 pm

pagirl wrote:
heh!

eee permata..
arr cemaner nak ilang kan rindu ek...
habaq mai kat aku..




pirat


heh setau aku rindu tu akan ilang bla kau tau ape pnyebab nya

hang rindu sape ek

klu yg d rindu tu msih ada p la jmpa

tp klu yg dh tk de hang sedekah la fatihah utk nya

cam aku kdng aku rindu sgt kat arwah ayah aku

tp tu la hang faham2 sndri la kn

dn kdng aku rindu kat ehem2 aku tu

tp nk jmpa tk leh dia jauh kat selangor sane

aku pndam rindu jer la stkat tepon ngan sms je kan

rindu tu tak kan hilang sbnar nya pagirl

tletak pd diri kita cam ner nk mgurang kan rase rndu tu

Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: rindu???   Today at 9:49 am

Back to top Go down
 
rindu???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 17Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Sembang-sembang-
Jump to: