.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 Boleh join skali...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   26th March 2008, 2:38 pm

riena jamal yg dj tu ke atau yang tipunya
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   26th March 2008, 4:14 pm

heh!

adieh! kak riena nie.. kejap no masuk..
tapi tak po.. ader gak masuk. eheh

weih singa! tu bukan cobaan tau.. tu betul betul kak riena tu..
eheh


pirat
Back to top Go down
View user profile
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: riena jamal?   27th March 2008, 10:48 am

wei pagel,,, jgn caya laa mana mungkin riena jamal nak join.
hati2 dgn teknik pembohongan masakini ...
tanpa bukti sahih mahupun ujian dna yang mamapu menghuraikan kemelut yang mengatakan itu riena jamal.
jgn mudah percaya segala penyamaran seperti ini...

riena jamal dah selesa dgn kerja baru dia......
kalau tidak masakan dia berenti....
apa raaa
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   27th March 2008, 1:59 pm

heh!

tapi ku kenal cara kak riena cakap maa.. Laughing

memang arr dia dah selesa ngan keja baru dia singa..
tapi dia masuk sini just melawat forum yang mana dulu masa dia jadi DJ dia tak penah tak melawat ini forum maa..
dan dia melawat sini sekadar ingin melepaskan rindu dia kat aku ngek!.. heh... kan kak riena kan kan..

okey arr tu dia nak jenguk gak sini..
dari DJ yang masih di BEST tu tak jengokČ..
sengall!!

pirat
Back to top Go down
View user profile
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: siann pagel   28th March 2008, 3:57 pm

sianyaa mu pagel
caya sgt semua tu
padahal tah sapa2 buat penyamaran as a riena tu emmmm
ek,ek,ek
yg rindu kat mu tu ntah sapa2 ntah2 adik sepupu riena kot yg satu kelas dgn mu masa djh satu cergas dulu kot emmmm
kesiannyaa mu ni saba pagel
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   28th March 2008, 4:10 pm

aku tak faham...
pagirl...betol ker aper yang si cobra ckp ne..
macam mana mao tahu ini kak riena ker sepupu kak riena yang satu kelas dengan hang dulu..
aku kompius la...
sis...

kepada pemilik nama rienajamal...
betol ker awak ne sis kami??



singacobra wrote:
sianyaa mu pagel
caya sgt semua tu
padahal tah sapa2 buat penyamaran as a riena tu emmmm
ek,ek,ek
yg rindu kat mu tu ntah sapa2 ntah2 adik sepupu riena kot yg satu kelas dgn mu masa djh satu cergas dulu kot emmmm
kesiannyaa mu ni saba pagel

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   31st March 2008, 2:15 pm

heh!

aku percaya seratus peratus yang tu kak riena ku..
aku tau cara dia cakap dan cara dia taip dan cara dia wat ayat..
sememang nyer aku tau dia kak riena..

aku tak konpius dan aku tak keliru..!!!!!!!!!!!!!

pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   1st April 2008, 12:48 am

ape kate encik singcobra siasat sapa riena jamal tu yg sbenar nyer... pas tu bg tau kat kami hasil siasatan tu... baru la maklumat sahih.
Back to top Go down
View user profile
rienajamal



Number of posts : 13
Age : 41
Points : 0
Registration date : 18/03/2008

PostSubject: Re: Boleh join skali...   1st April 2008, 6:38 pm

ada yang pelik dan hairan kehadiran saya dalam forum ini ya..
baik la..wahai singacobra..
apa yang di perlukan untuk membuktikan saya adalah rienajamal??
sis sedia untuk meberi maklumat yang diperlukan..
tp ini tak bermakna sis mahu bikin kacau dalam forum ini ya..sekadar singgah untuk mengubat rindu..

* untuk pagirl,gurgurlz,nash dan semua...terima kasih kerana masih di ingati..rindu sama kamu semua..daaaa..flower flower flower
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   2nd April 2008, 2:57 pm

heh!

alaa kak riena.. tak yah layan si singa tu..
kehadiran mu menceriakan kitaorg arr kak riena..
memang dinanti nanti kan..
mu dun wori kak riena.. ku sentiasa ada bersama mu..

nak kena si singa nie.. maner nko.. aku nak sekeh nko kekuat..!!! Evil or Very Mad Twisted Evil

no hal kak.. ku pon merinduuiiiiiii muuu..!!!! Wink

pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   3rd April 2008, 12:34 pm

mengapa saya asyik terlepas ajer bila sis lawat ini forum..
huhuuhuhu...
nway my dearest sister..
kehadiranmu memang kami nanti oke..
kami rindu sama kamu banget...
ko rindu kat rj tak pagirl??
hmm..
puyu...bila mao buat rombongan ker muar ne??

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   3rd April 2008, 7:27 pm

heh!

becos tak lucky.. eheh
semesti nyer meh aku rindu sesangat kat dia.. Smile

puyu tu asik sebok ngan ikan puyu dia jerk tu..
eheh

wah! about nko gurl.. heh

pirat
Back to top Go down
View user profile
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: selamat semua   4th April 2008, 12:28 am

he2
alamak mu nak sekeh aku ke pagel,he2 cubit semut pun takut
he2
kalau benar riena join ini forum dan itu benar2 sis rj, emmmmmmm
ada satu soalan buat mu pagel........
apa tag line yang biasa sis rj guna pada hari terakhir dia bertugas di 104 tu..jawab sbb aku igt lagi...
he2
tapi apa yg perlu rj buktikan kuakan gambar la kat avatar tu maknanya btl la itu rj....
buat rj (yang real punya) if u really want to change your life ,,,God will show u d way... gerek sher........
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 2:55 pm

heh!

weih! soklan tu tok aku.. aku memang arr tau dia tu kak riena maa..
nko nie kan..
nko yang nak tau samada yang masuk sini bbtul itu kak riena atau tidak..
tapi nko soal aku lak.. apa daa..
ishhkk! tak paham aku ngan mamat nie..
atau nko dah blur beb..

pirat
Back to top Go down
View user profile
rienajamal



Number of posts : 13
Age : 41
Points : 0
Registration date : 18/03/2008

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 3:09 pm

assalamualaikum...
bukti sis sudah tunjukkan..
wahai singacobra..
adakah cukup untuk membuktikan saya adalah rienajamal yang sebenar??
kalau masih ada yang curiga...
boleh tanya pada mereka yang peroleh kalender tahun 2006 dari sis..
gambar yang di paparkan adalah gambar untuk kelender berkenaan.
rasanya nash pun dapat kelender itu..
terima kasih atas doa semua..
rj tak pernah berubah..
cuma sekarang adalah masa untuk beralih ke gaya hidup yang lebih confortable...


Last edited by rienajamal on 4th April 2008, 3:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 3:13 pm

heh!

arr kan..
ala kak riena.. si singa tu sajer jerk nak negok gambo kak riena..
dah lama tak jumpa kan..
kalau tak.. tak arr dapat gambo kak riena..
eheh

lama tol tak negok kak riena..
miss meh..
ku pun tak penah berubah kak..

pirat
Back to top Go down
View user profile
rienajamal



Number of posts : 13
Age : 41
Points : 0
Registration date : 18/03/2008

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 3:24 pm

terima kasih pagirl..
terharu kerana diri masih di ingati...
yang penting..
terus melekat bersama best104 ya..
ok la ya...
sis kena beredar..
sampai jumpa lagi..
daaaaa...
salam sis utk semua...
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 3:29 pm

heh!

it's okey kak riena..
dun wori.. mu sentiasa dihati ku kak..

masuk kejap pun terubat gak rindu ku..

pirat
Back to top Go down
View user profile
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: ye la riena tu   4th April 2008, 3:36 pm

keh2
saje je ari tu riena....
nak test si pagel tu kecoh satu kampong emm
mmg tau pun tu riena yg ori hee22



covernampak....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 3:41 pm

heh!

pehal lak nko nak test aku..
sekeh nko kang..
aku tak curiga langsung pun..
bio arr aku kecoh.. satu pelusuk aku nak kecoh..
dah lama aku tak dapat borak ngan dia..
aku kecoh arr.. ngek!

pirat
Back to top Go down
View user profile
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: kesian si pagel ni emm   4th April 2008, 3:46 pm

paghel hye

ayo yo if u have nothing to do ....dont sit here laa..
talk to much la hee2
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 3:49 pm

heh!

suker aku arr nak wat per pun!
Evil or Very Mad Twisted Evil tongue

pirat
Back to top Go down
View user profile
singacobra



Male
Number of posts : 36
Localisation : johor bahru pontian
Points : 0
Registration date : 10/01/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 3:51 pm

xyah la reply
jadi nama ok still ada
asyik nama mu je yg terpapar kat luar tu emmmm
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th April 2008, 4:09 pm

heh!

lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okey.. aku tak akan reply apa apa pun mulai skang!..


pirat
Back to top Go down
View user profile
Mr_aRiL



Male
Number of posts : 760
Age : 31
Localisation : SiRDuNk SeLaNgOr
Emploi : BaHaYa SiOt..huhu
Loisirs : http://www.friendster.com/aril8337
Points : 1
Registration date : 07/10/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   6th April 2008, 2:47 am

study study study
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ariL_8337
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   8th April 2008, 9:38 pm

sis ramai yg kim salam rindu kt sis..

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   23rd April 2008, 1:47 am

aku tadak masa la nak pi muo....
keje aku dasat tadak cuti punya...7hari seminggu smua keje. kalu cuti mati aku weihh...

tapi ape2 pon sis riena da on kejap kat sni kira maklumat shih la...
Smile miss u kak riena hehehee..
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   23rd April 2008, 3:17 pm

heh!

tol tu..
heh.. nko tak miss kat aku ker puyu.. Laughing

pirat
Back to top Go down
View user profile
puyu



Male
Number of posts : 562
Age : 31
Localisation : batu pahat~kota tinggi
Points : 465
Registration date : 29/09/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   24th April 2008, 2:08 am

miss kat ko pagirl..?? hahahaaa....hilang akal aku.
tapi tak pa la....ko punya pasal aku miss ko..amcm??
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   24th April 2008, 11:50 am

heh!

tanak aku..
nko miss tak ikhlas.. Arrow
heheh

pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: Boleh join skali...   27th April 2008, 7:18 pm

gurgurlz..aku nak tnyer ko ni....
ko keje kat ner?
namer ko muler huruf per? bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   28th April 2008, 9:43 pm

hye sume..

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   29th April 2008, 5:45 pm

heh!

ai gak nash..

gurl.. mula urup dia bermula ngan urup.. G
heh

pirat
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   29th April 2008, 9:48 pm

amcm ko skrg?

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   7th May 2008, 1:17 pm

heh!

nko amacam skang?
eheh

pirat
Back to top Go down
View user profile
helmi



Male
Number of posts : 36
Points : 2
Registration date : 05/10/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   8th May 2008, 10:20 am

salam semua..pg ni td saya berkesempatan utk menjenguk satu forum best104 ni..dan saya rasa byk sgt topik..dan utk menjengah semua topik rasanya mengambil masa juga..so apakata kita cari jln. yg t'baik bg memudah'n kita untuk b'bicara..setuju @ tak setuju?
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   8th May 2008, 12:02 pm

heh!

ha tu lah..
memang tol.. pastu yang reply pun baper kerat sangat..
bebalik kat topik tu gak..
heh.. ku setuju sangat helmi...

pirat
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Male
Number of posts : 159
Age : 16
Localisation : Johor Bahru,Johor.
Points : 46
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: Boleh join skali...   4th June 2008, 10:47 pm

helmi wrote:
salam semua..pg ni td saya berkesempatan utk menjenguk satu forum best104 ni..dan saya rasa byk sgt topik..dan utk menjengah semua topik rasanya mengambil masa juga..so apakata kita cari jln. yg t'baik bg memudah'n kita untuk b'bicara..setuju @ tak setuju?

pdk kata kita berjumpa ddk dlm 1 meja sambil mengeteh..

_________________
Best104.fm Sensasi Selatan
104.1FM,94.8FM,102.5FM
Enjoy Layan Best104 Di Internet.


Jom sertai Facebook MyBest disini
Back to top Go down
View user profile http://best104.smileyforum.net
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   11th June 2008, 1:44 pm

cinderella85 wrote:
gurgurlz..aku nak tnyer ko ni....
ko keje kat ner?
namer ko muler huruf per? bounce bounce

SORRY BEB..
aku dah lama tak jengah slot ne...
hmmm...
aku kejer biasa ajer..
sedang mengintai kejer lain...
test market...
ader tak org mahu amek aku kejer...
hmm..
nama aku mula ngan hurup aper ea...
kalau nama sebenar...N
kalau nama glamor....Z
kalau nama kat umah....A
kalau nama cikgu2 masa sek.panggil...A jugak...

hmmmm....
nama dalam team netball masa sekolah dulu...G
hehehheheh...
pandai pun pagirl...

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: Boleh join skali...   10th September 2008, 3:09 pm

heh!

well.. u noe me.. Laughing

pirat
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Boleh join skali...   Today at 9:09 am

Back to top Go down
 
Boleh join skali...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Menarik Di Best104-
Jump to: