.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 kenangan lama mengusik jiwa....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   16th January 2008, 2:41 pm

GuRguRlZ wrote:
wahai tuan puteri cinderella....
hidup itu jauh lagi beb...
kalau rasa menanggung dia adalah satu bebanan...
baik lepas kan sahaja...
betol ckp kawan kiter pagirl..
kiter pempuan...tanggungjawab dan kebajikan kiter di tangan lelaki..
sekarang boleh la kiter cakap kesian...sayang...
tapi nanti kalau dah kawin...
silap2 dia jd suri rumah..
awak sibuk cari nafkah...
kalau ada berani...sekarang dah boleh deal...suh dier beranak...jg anak..awak g cari kejer..ada mao??
tapi kan...
awak kena nasihatkan itu boyfriend supaya ada kesedaran sivik...
tanggungjawab untuk jaga anak org..baru la dier tahu erti kasih sayang yang sebenar..
m i rite miss pagirl??
tak la pandai sangat..
tapi pengalaman lepas..
saper mahu lulus jd boyfriend saya adalah date pertama..
nengok saper mao kuar itu beg duit..
ala beb..takat makan 2 org tak sampai 15 hinggit la..
then baru atur itu perjalanan seterusnya..hahahahha..jahat sungguh aku..


emm... maceh wat gurgurlz...pagirl... lol!

tapi camaner nak kuatkn ht?...

takut bile jumpa dia pastu hati berubah jd kesian balik... drunken drunken
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   16th January 2008, 2:46 pm

memang susah lupakan insan yang kita sayang..
tapi kan..kita kena tahu apa yang kita mahu..
kita kena yakin dengan pilihan kita...
untuk memastikan kebahagiaan milik kita..
kita kena tekad buat keputusan..
dan keputusan yang kita buat..
tak leh di sesali..
dan jangan sekali berpatah balik dengan apa yang telah kita putuskan..
kiter perlu waktu untuk bersendiri...
be independent gurl..
jangan cepat berserah..
kalau betol mahu tinggalkan dia mesti ada sebab
kalau sebab dia tak berduit...
kiter kena pastikan dier pandai cari duit...
itu jalan nyer kalau awak tak nak kehilangan dia..
nasihat di sini..
jangan berkawan atas dasar kasihan..
berkawanlah dengan keikhlasan..
pasti ada jalan penyelesaian..
percayalah cakap gurgurlz...

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   16th January 2008, 2:57 pm

Sad Sad Sad Sad Sad Sad

No No No

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral

flower
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   16th January 2008, 3:40 pm

heh! Smile

aku sokong nko 200% beb.. Neutral
setakat makan tu apa la sangat kan.. bayor memang boleh bayor tapi cuma nak dia tahu sepatut nyer dia yang saport kita bukan kita yang saport dia.. Mad
aku nie pandai kata tu tak lah.. tapi gurl paham apa yang aku maksudkan.. ehhe Wink

weih rella.. nko kalau hati nak senang kan.. nko putus cara baik beb.. buat kawan tapi jangan buat kekasih.. kata kan pada dia, kita serasi sebagai kawan tak lebey dari itu.. untuk jadi pasangan idop.. nko kata kat dia, kalau dia sayang kan nko.. dia kena lah update kan diri dia.. berpkiran lebey dari kita cemaner nak kumpulkan harta untuk masa depan.. Idea bukan memilih tapi zaman semakin maju dan perkara tu harus dalam kehidupan sekarang.. silent

kenali lah erti kasih sayang.. Very Happy


pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   16th January 2008, 4:05 pm

pagirl wrote:
heh! Smile

aku sokong nko 200% beb.. Neutral
setakat makan tu apa la sangat kan.. bayor memang boleh bayor tapi cuma nak dia tahu sepatut nyer dia yang saport kita bukan kita yang saport dia.. Mad
aku nie pandai kata tu tak lah.. tapi gurl paham apa yang aku maksudkan.. ehhe Wink

weih rella.. nko kalau hati nak senang kan.. nko putus cara baik beb.. buat kawan tapi jangan buat kekasih.. kata kan pada dia, kita serasi sebagai kawan tak lebey dari itu.. untuk jadi pasangan idop.. nko kata kat dia, kalau dia sayang kan nko.. dia kena lah update kan diri dia.. berpkiran lebey dari kita cemaner nak kumpulkan harta untuk masa depan.. Idea bukan memilih tapi zaman semakin maju dan perkara tu harus dalam kehidupan sekarang.. silent

kenali lah erti kasih sayang.. Very Happy


pirat

tapi die pernah cakap kalau aku tinggalkan die...
die nak bunuh diri die.. elephant

aku da puas nashat dia tapi dia skit2 nak marah2.. nath r.. aku pun da penin nak pkir rabbit
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   16th January 2008, 5:49 pm

wahai cinderelaa cantikkk....
itu hanya kata2 dier..
cakap ngan dier..kalau dier tak berubah..ko bukan setakat bunuh dier...ko akan di bunuh oleh dia...
zaman sekarang beb...aku yang pempuan kejer ne..hanya mampu bayar keter dan joli utk diri sendiri...
dier tu lelaki...kalau ko yang support dier...abis nanti dah kawin..???
tapi gaji ko besar ea....

pikir2 kan la ...
pasal duit boleh bercerai berai k...
kiter nak hidup selesa..
kalau hidup dengan keluarga kita senang..dapat itu ini..dapat tempat tinggal selesa..
wat aper kawin kalau kena derita..betol tak??

fikir2 kan la wahai cinderellaaaa.. I love you I love you

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   17th January 2008, 10:01 am

heh! Smile

pagi smer.. Very Happy

alaa rella.. itu hanya kata² hikmat dari dia jerk.. takder makna nyer dia nak bunuh diri.. sebab apa dia nak bunuh diri.. sebab kalau nko putus ngan dia, takder sapa nak tanggung dia lagi, tu yan dia risau.. weih! tu kata² nak wat nko raser bersalah jerk..

sebab apa dia tak keja..? tak dapat cari keja atau memang tanak keja..? Question

kalau tak dapat cari keja.. mungkin arr kan, nko bleh tolong dia taim dia tarak keja.. tapi kalau dah bertaun dia tak keja.. takan nko nak tanggung seumor idop beb.. Arrow

nko cakap kat dia, kalau dia nak ditanggung.. suh dia jadi GIGOLO jerk lah.. cari mak datin yang kaw² baru leh tanggung dia seomor idop.. Basketball

weih rella!.. skang nie kan dia kata dia akan bunuh diri sebab nko nak tinggal kan dia.. esok kalau dia dah senang.. dia pulak akan tinggal kan nko.. nko cayer la cakap aku.. Shocked

tapi kalau nko bleh discuss ngan dia dan dia bleh trima.. dan bleh di bawa berbincang.. dan akan berubah.. seharus nyer nko tak yah tinggal kan dia.. bagi dia taim beberapa bulan.. n bila taim dah sampai tapi tarak gak perubahan.. heh sendri mau ingat ar beb.. bounce chau jerk arr... albino


pkir² kan lah.. scratch

pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 1:37 pm

okehhhh...

perempuan boleh!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers

skarang aku nak pikir cari harta dulu arkk....

tenkiu..tenkiu.. Basketball Basketball Basketball Basketball

hidup ni rasa macam ada smgt baru jer... cheers
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 2:07 pm

heh!

heh heh heh... suker nko ek.. Very Happy

pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 2:20 pm

aku suker sbb aku sng hati..

hikhik..

aku skrg nak jd lone ranger..

lelaki aku da xpandang pun...

walau die hensem ke,kaye ke..ttp xku pdulik.. flower flower
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 2:28 pm

heh!

wahhh... Laughing

kira nko dah putus laa ek ngan kukasih hati nko tu ek.. Question


pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 2:35 pm

dah..

Razz Razz Razz Razz .

ai senangnye dalam hati..

bila takder kekasih...

rendeer rendeer rendeer
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 2:40 pm

heh!

ada kekasih pun senang gak.. tapi kalau kekasih tu memahami kita la kan.. Laughing


pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 2:52 pm

pagirl wrote:
heh!

ada kekasih pun senang gak.. tapi kalau kekasih tu memahami kita la kan.. Laughing


pirat

hmmm...aku mendoakan agar ko bahagia..
dgn sidia yang kau cinta..
ko kawen jgn xjmput aku tau pagirl... I love you I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   24th January 2008, 2:58 pm

heh!

mekasih beb.. aminn Wink

maner bleh tak jemput nko.. nko la penama kedua aku.. ehhe Basketball


pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   25th January 2008, 1:29 pm

hikhikhik..

jgn jadi mcm dj2 sekarang tau......

bgtau nak jemput tapi last2 khwin senyap2..konon tak wat besar2..alasn yang biase didengar tu.. tongue tongue tongue
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   25th January 2008, 1:30 pm

xder ke deejay yang da bangun dgn sindiran2 separuh panas ni?..

come on..wake up!wake up!
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   25th January 2008, 3:17 pm

heh!

dun wori beb.. insya allah akan ku jemput nko..

nko akan jadi penaja ku.. ehhe



pirat
Back to top Go down
View user profile
helmi



Male
Number of posts : 36
Points : 2
Registration date : 05/10/2006

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   25th January 2008, 4:30 pm

Asw...janganlah cakap cam tu....tak baik berprasangka buruk pada orang...kadang2 bukan tak nak jemput....kalau ngah sibuk..itu lupa..ini lupa..byk orang macam tu kan..
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   25th January 2008, 5:08 pm

heh!

ngupa tak pecaya aku DJ BEST kunjung kat sini... Shocked

alaa bukan susah pun.. masuk laman nie.. arr pastu letak kad jemputan besau².. arr terpulang la kan samada peminat tu nak datang ker idak.. yang penting dah jemput maa..
soal tak sempat tu.. alasan tak konkrit beb..

* terpinga² aku negok si helmi nie masuk sini.. heh cam tak cayer lak.. bom


pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   28th January 2008, 6:39 pm

pagirl wrote:
heh!

dun wori beb.. insya allah akan ku jemput nko..

nko akan jadi penaja ku.. ehhe



pirat

boleh..aku jadi penaja untuk animoon ko..
ko ckp jer nak g maner..aku bg tiket nti...
Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   28th January 2008, 6:43 pm

helmi wrote:
Asw...janganlah cakap cam tu....tak baik berprasangka buruk pada orang...kadang2 bukan tak nak jemput....kalau ngah sibuk..itu lupa..ini lupa..byk orang macam tu kan..


aLEmakkkk...terasa ke?mintak maafla banyak222222222222222 ekk...

pagirl..kiter ni suke prasangka buruk ni...

aper kater ko gi ambush si helmi ni....
lol! lol! lol! lol!

kalau aku kawen...aku siap masuk radio lg jemput orang....
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th February 2008, 11:48 am

heh!

aduhh.. waduh waduh!.. baik sungguh nko rella.. akan ku cari nko bila ku kawen nanti..
tak kira kemana jua aku mau pegi kan.. akan di taja oleh nko kan kan..

harus di ingat dalam peti simpanan otak ku nie. ehhe

untung aku dapat kawan cam nko rella.. terharu sungguh.. ehhe
jangan tipu beb.. Laughing


pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th February 2008, 1:06 pm

aku pun rela...
ko dah leh menabung sekarang
utk sponser aku punyer majlis...
yihaaaa rendeer rendeer

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th February 2008, 1:15 pm

heh!

weih gurll.. nko tajaan kedua aku tau.. eheh Laughing Wink


pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th February 2008, 1:21 pm

hahahaha...
tunggu aku kawin k..
kalau itu husband banyak $
no hal sponser ko...
sposer tisu utk pengantin..
aper sangat la kan... albino albino

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th February 2008, 1:28 pm

heh!

aku tak kira apa jua yang nko akan taja.. janji dapat tajaan dari nko.. ehhe

weih beb.. kalau aku kawen dulu cemaner arr... Question Arrow


pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th February 2008, 1:33 pm

kalau ko kawen dulu..
aku kena mintak ko sponser aku la...
uwaaaa...
8 mac ne..
kawan aku kawin..
my soul mate sejak 19 tahun lalu oke...
bila aku mahu kawin ne...
uwaaaa

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th February 2008, 1:47 pm

heh!

apa lak... kalau aku kawen dulu.. nko kena taja beb..

hmmm... bila nko mau kawen ek.. bercinta pun nko tak ngeti series.. lagi kan nko nak kawen.. pikir dulu apa yang nko mau sebenar nyer.. Question


pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   12th February 2008, 4:44 pm

aiii pagirl..cind tak tipu r...

cari je cind biler nak kawen...

untuk gurgurlz pn aku sponsor...

walau kemane korang nak g...

tp yang jadi mslhnye skrg..biler kowang nak kawen,,,

tp kalau la aku kawen dulu, pagirl taja untuk pelamin, gurgurlz taja pakaian pengantin..

chatterz yang lain plak kene taja husband untuk aku..huhuhuhuhu... geek
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   12th February 2008, 5:03 pm

heh!

hehhehe... wah! heh

weih! tak agak² tau.. taja husband tu.. Shocked


pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   12th February 2008, 5:12 pm

hikhik...ok r tu...

ku mintk yg simple je..hikhikhik.. alien
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   12th February 2008, 5:19 pm

heh!

tanak aku taja husband..

pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   5th March 2008, 7:18 pm

habis ko nak taja apee...
aku ni nak kawen camane..
pakwer pun taraakkk!!!
huhuhuhu Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   6th March 2008, 1:26 pm

i'm back..
rindu kat korang...
gurlz g bertapa jap..
hahahhahhaha...
well...
aku baru balik bercuti..
cari buah hati..
wakakakka

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   6th March 2008, 4:13 pm

heh!

ala rella.. kot² jodoh nko sampai nari..
arr nari gak nko bertemu ngan pakwe yang bakal jadi husbank nko tau..
sapa tau.. heh

lerrr nko nie gurl..
tak abis² cuti beb..
pehal arr.. banyak bebenor ker cuti nko tu..
ker nko cuti kawen.. Laughing Laughing Laughing
heheh


pirat ..
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   6th March 2008, 8:13 pm

GuRguRlZ wrote:
i'm back..
rindu kat korang...
gurlz g bertapa jap..
hahahhahhaha...
well...
aku baru balik bercuti..
cari buah hati..
wakakakka

ai gurgurlz..ko baru lek cuti2 ek,,
ader tak ole2 untuk aku dgn pagirlz...
dah jumper lum uah hati? ke kau gi bercuti dgn buah hati??hikhikhim sunny sunny sunny
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   6th March 2008, 8:16 pm

pagirl....
AMIN!!! mudah2an masin mulut kau aku jumper jodoh arini...
king queen

kat forum ni takder anjuran g bercuti kat maner2 ke...
leh kenal2.. santa
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   7th March 2008, 11:37 am

heh!

ntah.. dah gie bercuti tu tak ngeti² bawak kan kita buah tangan ek..
takpon kalau tanak bagi.. kasik la buah kaki ker..
eheh..

heh rella..
aku baru lepas makan asam ngan garam nie..
memang masin arr.. ehhe

cuti² ek..
nko jangan arap la..
takper la rella..
jom kita buat cuti² forum.. eheh

pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   7th March 2008, 12:46 pm

hahahha..aku abiskan cuti tahun lepas..
at the same time..my sister pun kena abiskan cuti dier..
tak ke mana pun..
aku lepak kl ajer..
dok santai ngan mereka sekeluarga..
sebab ujan beb kat sana..
hempeh..
kiter org kuar mlam ajer..
aper ole2 yang ader kat kl utk korang ek?
hmm..mahu ku bawak kan klcc aku ne pendek..
menara kuala lumpur pulak tak terlarat mahu angkat..
hehhehhe...

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   7th March 2008, 2:55 pm

HEH!

eleh kalau nak seribu daya kan rella kan kan kan..

heheh...

hmmm.. pesal aku tarak cuti taun yang panjang ek..

pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   8th March 2008, 2:53 pm

aah..kalau gurgurlz tu mmg ingt nak beli kan ole2..mest dia sgup wat per je kan..

kalau tak larat nak angkt klcc...per susah...beli jer keychain yg ader gmbr klcc...kan seng nak angkut...

Smile Very Happy Sad Surprised Shocked Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th March 2008, 12:16 pm

heh!

yeahhh!!! betul...
skang macam macam ada..
heh..

pirat
Back to top Go down
View user profile
cinderella85



Female
Number of posts : 147
Age : 31
Localisation : johor bahru
Points : 0
Registration date : 15/01/2008

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th March 2008, 12:46 pm

aah kan pagirl..
tinggal nak pilih jer,,

asal sekarang da tak ramai masuk forum
sunny
Back to top Go down
View user profile
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   11th March 2008, 1:06 pm

heh!

apa nko baru pasan ker..
bukan skang beb..
sejak azali lagi tak ramai..
eheh


pirat
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   20th March 2008, 5:53 pm

pagirl wrote:
heh!

ngupa tak pecaya aku DJ BEST kunjung kat sini... Shocked

alaa bukan susah pun.. masuk laman nie.. arr pastu letak kad jemputan besau².. arr terpulang la kan samada peminat tu nak datang ker idak.. yang penting dah jemput maa..
soal tak sempat tu.. alasan tak konkrit beb..

* terpinga² aku negok si helmi nie masuk sini.. heh cam tak cayer lak.. bom


pirat

ada kala mereka pantau..

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   21st March 2008, 10:30 am

heh!

pantau ker atau santau.. heh


pirat
Back to top Go down
View user profile
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   21st March 2008, 2:31 pm

yihaaaaa....aku kembali./..

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   21st March 2008, 4:24 pm

heh!

hmmmm... nko kembali serupa macam tak kembali jer gurl... Rolling Eyes


pirat
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   22nd March 2008, 8:32 pm

pagirl wrote:
heh!

pantau ker atau santau.. heh


pirat

pantau xpe..
jgn santau..
xde ubat taw!!!

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
Sponsored content




PostSubject: Re: kenangan lama mengusik jiwa....   Today at 12:03 pm

Back to top Go down
 
kenangan lama mengusik jiwa....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Bersama DJ Best104.fm-
Jump to: