.::BEST1O4.fm::.

.::BEST1O4.fm::.

Forum BEST104.fm Sensasi Selatan
 
UtamaHomeFAQSearchRegisterUsergroupsLog in

Share | 
 

 bila nak buat tour bersame pendengar

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amalmakruf



Male
Number of posts : 27
Age : 30
Localisation : muo
Points : 0
Registration date : 17/10/2006

PostSubject: bila nak buat tour bersame pendengar   14th February 2007, 10:40 am

askum
sebenonya saye teterik gan sebarang program kat best104.fm .tapi bile nak buat polo up....spt buat tour kat bandar beso @ kecik ..dpt kite bermesradan dapat ...mengeratkan silatur rahim di bawah satu bumbung ..saye harap dapat sambutan baik dari pihak best104.fm
terima kasish
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   14th February 2007, 8:57 pm

waalaikumusalam...
amal,jgn lupa pd bulan april ini bertarikh 6,7, dan 8 april.
best104 akan terlibat sebagai radio rasmi majlis pelancaran rakan cop negeri johor.
ada karnival gak..
dan best104 akan ada khemah utk rakan2 pendgr,forum dan mybest bertemu dgn DJ-DJ Best104.
apa pun stay dgn best104...
xvtv pun byk gak...
yg saya tahu mcm pertandingan DJ Suara Best DIBest dgn pertandingan karaoke bersama helmi...
heheh...
acah je...
apa pun amal boleh hubung nash jika ingin bertanya ttg program luar best104.

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
Mr_aRiL



Male
Number of posts : 760
Age : 31
Localisation : SiRDuNk SeLaNgOr
Emploi : BaHaYa SiOt..huhu
Loisirs : http://www.friendster.com/aril8337
Points : 1
Registration date : 07/10/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   20th February 2007, 11:48 pm

betul 2.. Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ariL_8337
amalmakruf



Male
Number of posts : 27
Age : 30
Localisation : muo
Points : 0
Registration date : 17/10/2006

PostSubject: bile nak buat taur bersama pendengar   27th February 2007, 12:00 pm

beteuii......kolo boleh dj best buat satu taur dengan kerajaaan johor ape.....agensi it goods
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   27th February 2007, 8:39 pm

amalmakruf wrote:
beteuii......kolo boleh dj best buat satu taur dengan kerajaaan johor ape.....agensi it goods

dlm tahun nie best104 akan jadi radio rasmi xtvt dari kerajaan johor n pelancongan johor sempena tahun melawat malaysia...
dgr je best104..
pasti ada hebahan kuar...
mcm open house tahun baru cina kt danga bay nie...

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
Mr_aRiL



Male
Number of posts : 760
Age : 31
Localisation : SiRDuNk SeLaNgOr
Emploi : BaHaYa SiOt..huhu
Loisirs : http://www.friendster.com/aril8337
Points : 1
Registration date : 07/10/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   28th February 2007, 8:25 pm

Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ariL_8337
shida_kempas



Female
Number of posts : 27
Age : 39
Localisation : kempas la beb...
Points : 0
Registration date : 12/03/2007

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   19th March 2007, 11:35 am

heh...ya ya..wat le tour...
aku pon nak join.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   21st March 2007, 10:32 pm

NASH DPT INFO TERKINI YG MAJLIS TERSEBUT DITUNDA PD HARI BARU SBB RINA JAMAL SBG PENGANJUR KNE G KL SELAMA SEBULAN MULAI BULAN 4 INI KERNA TERPILIH MENJADI JURI UTK ANUGERAH SERI ANGKASA PF BULAN 6 NNT.

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
renjer_hutan



Male
Number of posts : 310
Age : 35
Localisation : JOHOR BAHRU
Emploi : swasta
Points : 0
Registration date : 28/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   22nd March 2007, 5:48 am

shidaaa....tumpang.... Razz
Back to top Go down
View user profile
shida_kempas



Female
Number of posts : 27
Age : 39
Localisation : kempas la beb...
Points : 0
Registration date : 12/03/2007

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   22nd March 2007, 3:10 pm

HEH RENJER..NAK TUMPANG EH..BLEH..BLEH...KITA CARI SPONSOR MINYAK KETA YA... Laughing Laughing Razz
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   22nd March 2007, 9:38 pm

shida_kempas wrote:
HEH RENJER..NAK TUMPANG EH..BLEH..BLEH...KITA CARI SPONSOR MINYAK KETA YA... Laughing Laughing Razz

kak tumpang leh x?
heheh...
ku teringat pertlgan kak shida ku...
hanya allah yg membalas jasa mu..

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
renjer_hutan



Male
Number of posts : 310
Age : 35
Localisation : JOHOR BAHRU
Emploi : swasta
Points : 0
Registration date : 28/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   23rd March 2007, 3:25 am

minyak keta?...takder hal...pertonas kan dekat......
Back to top Go down
View user profile
renjer_hutan



Male
Number of posts : 310
Age : 35
Localisation : JOHOR BAHRU
Emploi : swasta
Points : 0
Registration date : 28/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   23rd March 2007, 3:26 am

minyak keta?...takder hal...pertonas kan dekat......
Back to top Go down
View user profile
shida_kempas



Female
Number of posts : 27
Age : 39
Localisation : kempas la beb...
Points : 0
Registration date : 12/03/2007

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   23rd March 2007, 11:32 am

hehhehehe..

nash.. Laughing Laughing

renjer..mmg le petronas byk.. Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
renjer_hutan



Male
Number of posts : 310
Age : 35
Localisation : JOHOR BAHRU
Emploi : swasta
Points : 0
Registration date : 28/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   23rd March 2007, 9:12 pm

tau pun...alaa jangan risaulah..er..masih gune kancil lagi ker?....
Back to top Go down
View user profile
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   23rd March 2007, 10:23 pm

pakai hybird je....

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
Astakona



Female
Number of posts : 12
Age : 34
Localisation : Mersing
Emploi : student
Points : 0
Registration date : 30/01/2007

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   26th March 2007, 3:04 pm

Akak shidah...........adeh windu arr..

nak sponsor minyak kete??nk gi mane ni??minyak keteapi ke??or minyak kete lembu??
ahaks..lalalal
Back to top Go down
View user profile
Mr_aRiL



Male
Number of posts : 760
Age : 31
Localisation : SiRDuNk SeLaNgOr
Emploi : BaHaYa SiOt..huhu
Loisirs : http://www.friendster.com/aril8337
Points : 1
Registration date : 07/10/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   3rd April 2007, 9:08 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ariL_8337
nashpontian
Admin


Male
Number of posts : 546
Age : 31
Localisation : Jay Bee
Points : 0
Registration date : 09/09/2006

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   29th April 2008, 9:50 pm

scratch

_________________
myFacebook
FriendsterKu
MyBestClub
TV3 ONLINE.TV
myBlog
Radio Ku
Jgn Lupa Mendgrkan Best104 Sensasi Selatan Di
104.1FM 94.8FM 102.5FM
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/deejay.nash
GuRguRlZ
Admin


Female
Number of posts : 381
Age : 33
Localisation : Jb AlWaYz gRaTezZz
Emploi : GuRGuRlZ LiFeZz eNteRpRiSe..
Points : 5
Registration date : 08/06/2007

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   2nd May 2008, 5:45 pm

akak kompius baca slot ne laaaaa.... scratch scratch scratch

_________________
aku with snow white....
Back to top Go down
View user profile http://www.dayofgurgurlz.blogspot.com
pagirl



Number of posts : 2265
Points : 1222
Registration date : 22/11/2007

PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   5th May 2008, 12:03 pm

heh!

adik lagi la konpius.. Rolling Eyes Rolling Eyes

pirat
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: bila nak buat tour bersame pendengar   Today at 9:51 am

Back to top Go down
 
bila nak buat tour bersame pendengar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.::BEST1O4.fm::. :: Bersama DJ Best104.fm-
Jump to: